Uuden Stockmann Itäkeskuksen avajaisjuhlat

Eilinen juhlatilaisuuteni oli Itäkeskuksen uuden Stockmann-tavaratalon avajaiset, jonne menin ystäväni Irinan kanssa. Uusittu myymäläkonsepti uudella sijainnilla oli kyllä juuri oikea valinta Itäkeskuksen Stockmannille, sillä vanha liiketila olikin jo aikansa elänyt. Ihan mielettömän hienot puitteet on liikkeellä nyt, mm. omat wc:t sekä useampi hissi joilla myös vaunujen ja rattaiden kanssa pääsee kulkemaan huomattavasti helpommin kuin entisessä liiketilassa. 🙂

P1019904.jpg

P1019948.jpg

Illan musiikkitarjoilusta vastasi Stockmann House Band Osmo Ikosen johdolla. Esiintymisareenana oli kakkoskerroksen Robert´s Coffeen parveke. Musiikkina kuultiin sekä rauhallista että menevää, Frank Sinatrasta Michael Jacksoniin. Moni juhlavieras laittoikin jalalla koreaksi itseni mukaan lukien. 🙂

iP1019774.jpg

iP1019772.jpg

Kaikista Stockmannin kolmesta kerroksesta löytyi buffet-tarjoilupisteitä ja illan meny oli erittäin herkullinen. Vieläkin nousee vesi kielelle kun muistelen tuota pinkkiä punajuuriterriiniä ja Kainuun leipäjuustosalaattia, jossa oli joukossa kuivattuja karpaloita. <3 Muita herkkuja olivat mm. savulohimousseblinit, hirvipatee ja puolukkahyytelö sekä kahvitarjoilun herkkupuoli. 

iP1019793.jpg

Tosi-bloggaaja ikuistaa aina herkkulautaset. 😀 Ystäväni Irina kuvaamassa omaa annostaan. Oli muuten erittäin hienot nuo neliskanttiset mustat kertakäyttölautaset lasinpidikkeellään (tuo tötterö kulmassa). Kerrankin oli tarpeeksi suuri lautanen, johon mahtui sopivasti syötävää ilman että lautanen tursuaa ja puolet sapuskasta tippuu lattialle. 🙂

iP1019844.jpg

iP1019824.jpg

Juomapuolen tarjoiluista vastasi Norex Spirits, ja erityisesti heidän tarjoilema luomuvalkkari oli omaan makuuni aivan superhyvää. Viini oli sopivan kuivaa, muttei kuitenkaan yhtään kitkerää. 🙂

P1019897.jpg

Näköalahissit tarjosivat kivat näkymät matkustajilleen. Minulla korkeanpaikankammo aiheutti sen, että kuvia otin vain tämän yhden ja sekin on jo saavutus. 😀

iP1019873.jpg

iP1019886.jpg

iP1019881.jpg

iP1019880.jpg

Stockmann oli tupaten täynnä iloisia juhlavieraita, eikä tilaa asukuville oikein ollut. Keksimme mennä sovituskoppiin väljemmille vesille kuvailemaan ja pelleilimme peilien kanssa. Tässä näitä asiallisemman puolen kuvia, ilmeily ja pelleilykuvat jätän suosiolla omaan arkistooni. 😀

iP1019924.jpg

Stockmannin joulukonsepti sykähdyttää jokainen vuosi. <3 Myymälässä on aina niin kaunis esillelaitto ja viimeisen päälle harkitut kokonaisuudet. Tähän jouluiseen petaukseen olisin voinut käydä huilaamaan korkkareista tykyttävien jalkojeni kanssa. Loppuillasta kyseinen petaus olikin siinä kunnossa, että joku vieraista siellä oli jossain vaiheessa huilannutkin. 😀

iP1019836.jpg

Pyjamat ja yökkärit kuuluvat jouluun ja itse jäin hipelöimään näitä Stockmannin omia silkkipyjamia ja -aamutakkeja lahjapakkauksissaan. Tälläisen voisin omalle lahjatoivelistalleni laittaa. 🙂

iP1019837.jpg

iP1019765.jpg

iP1019911.jpg

Stockmannin jouluteemana on selkeästi punainen sydän. <3

P1019740.jpg

Kaunis ystäväni Irina ja alkumaljat kosmetiikkaosastolla. <3

iP1019968.jpg

Kymmenen aikaan lähtöä tehdessämme löysimme naistenvaate osastolta akustista musiikkia esittävän duon, joka veteli mm. Elvistä. 🙂 Käytävillä jammailtiin ja muutama pariskunta veti oikein vimpan päälle tanssiksi. Ihan loistava fiilis oli lopetella onnistunut ilta pieniin jameihin Elviksen tahdissa. 🙂

iP1019931.jpg

Kiitos Stockmannille upeista juhlista ja herkullisista tarjoiluista! 

Kohta alan valmistautumaan seuraaviin pippaloihin, sillä illalla suuntaan Indiedaysin Inspiration Blog Awardseihin. 😀 Ihanaa lauantaita! <3

10 kommenttia “Uuden Stockmann Itäkeskuksen avajaisjuhlat

 1. Teillä on kyllä ollut ihan huippuilta Irinan kaa 🙂 <br />
  <br />
  Vähänkö tuli vesi kielelle noista herkuista lurpsis.<br />
  Täällä on peukut pystyssä hihii, ihanaa viikonloppua &hearts;

 2. Hmmm… olis vissiin pitänyt sittenkin tulla, jäin pohtimaan kutsua ja sitten se vähän kuin unohtui. No voi höh. Hauskaa on näyttänyt olevan! Hitsi, oltais ehkä treffattukin siellä. :)<br />
  <br />
  Ja tuosta espanjalaisesta Familia luomuviinistä, se on yksi mun suosikki!! Löysin sen vuosi sitten ja se on todella kevyt ja raikas. Eikä yhtään tanniininen, josta mä itse en tykkää yhtään.

  1. Blondi: Olisi ollut ihana tavata! &hearts; Ja tosiaan oli luomuviini hyvää (ehkä liiankin ;)), ja se on aika paljon ihmiseltä, joka ei viineistä niin pidä. 😀 Ja hulluinta oli, että vihaan punaviiniä ja sitä maistettuani hämmästyin kun olikin ihan ok. 🙂

  2. No hitto, nyt mua harmittaa tuplasti Irina! :D<br />
   <br />
   Toi viini on vieläpä super-kohtuullisen hintainen, karvan alle 8 euroa. Tosi hyvä hinta-laatusuhde tuossa viinissä. Hmm, punkku ei miljoonista maistelukerroista huolimatta ole maistunut kertaakaan suussani.

 3. Vautis kun kivan näköinen ja viimesen päälle suunniteltu uusi stokka!<br />
  Ja noi huolella valitut lautasetkin näyttävät olevan ihan piste ii:n päälle

 4. Wau, upea juhlalook! Ja näin itsekin silmälaseja käyttävänä oli ilo huomata, että lasit kelpasivat juhla-asusteeksi eivätkä vaihtuneet piilareihin – lasitkin voivat nimittäin olla kaunis asuste!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *