Marianne-karkkivärit ja laiskeliinin lukunurkkaus

Tunnustan! Meillä on “hiukkasen” sotkuista enkä jaksanut alkaa siivoamaan. 🙂 Viimeksi olen siivonnut reilu viikko sitten ja koti onkin sen näköinen, että kodin hengetär on ollut vähintäänkin lakossa. 😀 Yksi kohta on kuitenkin kunnossa ja se on minun lukunurkkaukseni, jossa nykyisin tykkään istua sohvaakin enemmän. 

iIMG_0003.jpg

Päivän kuvaussession jäljiltä jäivät korkkarinikin lojumaan niille sijoilleen (laiskimus täällä hyvää iltaa! :D). Sopivat onneksi sävy sävyyn, joten haitanneeko tuo… Kynsilakat onneksi nostelin tuonne seinähyllylle, ettei tyttö pääse niihin käsiksi.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-11-21%20koht

Siispä nyt tälläinen Marianne-karkin värinen tynkäpostaus, ja huomenna sitten paremmassa valossa ja kunnon kuvaussäädöillä paluu normaaliin postausarkeen. 🙂

Nyt laitan läppärin pois ja nappaan kouraani tuon tasollakin näkyvän Elle-lehden jonka sain lukulainaan. Ihanaa ja rentoa iltaa kaikille! <3

5 kommenttia “Marianne-karkkivärit ja laiskeliinin lukunurkkaus

 1. Moiks. Tuoli näyttää upealta, mutta kuinka mukava se on istua kun on tuollaista ohuista metallinaruista tehty 😉 onko sulla siinä joku talja päällä?<br />
  Mistäs tuo tyyny on? Sopisi nimittäin täydellisesti meille.

  1. Enne: Moiksis! :)<br />
   <br />
   Minulla on peffan alla sellainen paksuhko torkkupeitto vain. Taljaa mietin jouluksi, mutta kun joulumieli on vähän hukassa vielä, niin en ole sen ihmeempää tehnyt asian eteen. Peruspaksulla torkkupeitolla saa jo hyvän fyllin ahterin alle onneksi. :D<br />
   <br />
   Tyynynpäällinen on Anttilan Anno Raita punavalkoisena. Samanlainen siis kuin paljon blogeissa vilahdellut mustavalkoinen variaatio. Tämä punaisen sävy on sellainen &quot;Diorin femme fatale-punainen&quot;, juuri oikea vivahde eikä tippaakaan oranssiin taittava. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *