Hanna Korvela Design Aqua & ihana yhteistyökampanja

Pompin kirjaimellisesti ilosta, kun sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Hanna Korvela Designin kanssa ja valikoida itselleni maton heidän laajasta tuotevalikoimastaan. Tämä osui niin sopivasti, koska etsiskelin muutenkin uutta mattoa tämän pienemmän neliskanttisen ruokapöydän alle. Päädyinkin valitsemaan itselleni kosteutta kestävän valkoisen Aquan omilla mitoillani. 

IMG_0295.jpg

Kudottu Aqua-matto on valmistettu synteettisistä materiaaleista ja se sopii kodin kaikkiin tiloihin. Matto on toiselta puolelta kitkapinnoitettu, joten se pysyy napakasti paikoillaan myös liukkaalla laattalattialla sekä kosteissa tiloissa, aina kylpyhuoneista keittiöihin ja terasseista ja eteistiloihin. Hanna Korvelan Aqua-matto sai arvostetun Red Dot Design -palkinnon vuonna 2007 sekä Fennia Prize – Good design grows global 2007 -kunniamaininnan.

IMG_0315.jpg

Valkoisen Aqua-maton loimilanka on harmaa ja tämä pohjaväri tekee valkoiseen mattoon kauniin hopeisen hohdon. <3 Matto on ehtinyt kokemaan jo vajaassa vuorokaudessa elämisen merkkejä, sillä tyttö kaatoi aamulla vahingossa vesilasinsa. Vesi jäi helmeilemään maton pinnalle ja sen sai näppärästi kuivattua parilla pyyhkäisyllä. Matto ei jäänyt lainkaan kosteaksi, joten pintakäsittely todella hylkii nestettä. Olen myös ehtinyt imuroimaankin Aquan ja todella kevyesti liukui imurin suutin maton pinnassa. Itse matto on kitkapintansa ansiosta niin lujasti parkettilattiassa kiinni, ettei edes rivakka imurointini saanut sitä siirtymään paikoiltaan. 🙂

IMG_0313.jpg

Neliskanttinen ruokapöytä on kooltaan 80x80cm ja matto vuorostaan 160x160cm. Aqua-mattoa, kuten muitakin Hanna Korvelan mattoja, saa teetettyä omien mittojen mukaan. Aquan maksimileveys on 165cm, pituuden osalta ei taida varsinaisesti maksimia ollakaan. 🙂 Pöytä ja matto ovat täydellisen kokoiset toisilleen ja jokaiselle sivulle jää tuoleja varten 40cm mattopintaa. Aquaa on saatavana seitsemässä värissä; valkoinen, beige, harmaa, ruskea, musta, punainen ja turkoosi. 

IMG_0310.jpg

Uuden ihanan maton kunniaksi halusin laittaa koko ruokailutilan kauniiksi ja ostin kotimatkallani kaksi kimppua punaisia ruusuja. <3 

IMG_0311.jpg

Punainen on tämän viikon teemavärini ja ruokakaupan hevi-osastolta mukaani tarttui myös herkullisia punaisia omenoita sekä terttutomaatteja, jotka pilkottavat seinähyllyltä. 🙂

IMG_0320.jpg

IMG_0326.jpg

Jo blogini ensimetreillä pari vuotta sitten pälpätin teille neliskanttisestä pöydästä ja matosta sen alle. Arvatkaa vaan kuinka iloinen nyt olen, kun molemmat haaveeni ovat toteutuneet (vaikkakin hieman pienemmässä kokoluokassa, kuin se 8 hlön haavepöytäni silloin :D). Kaiken lisäksi sain kolme kärpästä yhdellä kertaa; neliskanttisen, valkoisen sekä kosteudenkestävän lapsi- ja eläinperheeseen sopivan maton. <3 <3

IMG_0300.jpg

IMG_0296.jpg

Kaunis kiitos Hanna Korvelalle, Helille ja muulle tiimille upeasta tuotevalikoimasta, erityisesti tästä Aqua-matosta joka sopii täydellisesti suomalaiseen kotiin ja neljään erilaiseen vuodenaikaamme. Kaunista, helppohoitoista ja kestävää! <3

IMG_0327.jpg

Hanna Korvelan tuotevalikoimaan pääsette halutessanne tutustumaan TÄSTÄ! Laajasta valikoimasta löytyy tyylikkäitä vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Ihanaa päivää kaikille! <3

(Postaus tehty yhteistyössä Hanna Korvela Designin kanssa! Aqua-matto saatu yhteistyökampanjan kautta!)

29 kommenttia “Hanna Korvela Design Aqua & ihana yhteistyökampanja

 1. AIVAN ihana matto! Muistatko kun puhuin, että haluaisin olohuoneeseen uuden maton niin JUURI tuollainen ois perfect!! &hearts; &hearts; <br />
  <br />
  Kaunista 🙂

  1. Love: Muistan mie. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; Matto on aivan ihana ja parasta on se, että matto ei tosiaankaan pelkää vettä, roiskeita eikä tahroja. 🙂

  1. sissi: Kiitän! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Ennen joulua kotiin putkahtaa Hayn Hee-tuolit ja olen 110% varma että kokonaisuudesta tulee todella onnistunut. 🙂

 2. Upea, ihana, kaunis, täydellinen! &hearts; kaikkea noita on sun ruokailutila, punaiset pilkahdukset on ihan piste iin päälle!:) <br />
  Mukavaa viikkoa!:)

  1. Niina: Punainen on niin ihana väri! &hearts; &hearts; Sinun kotona jo olen kuolannut niitä marianne-lakanoita ja muita punaisia juttuja. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   ihanaa viikkoa sinullekin! &hearts; halauksia! &hearts;

 3. Ihania nuo punaiset täplät tuossa kuvassa :). Tykkään myös, että sinulla on näitä yhteistyöpostauksia sopivan harvoin. Suosittuna blogistina saat varmasti pyyntöjä paljon mutta jatkuvat yhteistyöpostaukset karkottavat lukijoita.

  1. Minttu: Punainen ja valkoinen on kaunis yhdistelmä. Ruokailutilaan tuli ihan uudenlaista fiilinkiä kun joukkoon sekoitti vähäsen punaista. :)<br />
   <br />
   Yritän pitää kiinni kultaisesta keskitiestä ja valikoin hyvin tarkkaan minkälaiseen yhteityöhön lähden mukaan. Joinain kuukausina saattaa ilmestyä parikin yhteistyökampanjaa, mutta toisaalta voi mennä myös kuukausia kun niitä ei ole lainkaan. 🙂

 4. Onpa todella kaunis matto! Sopii täydellisesti tuohon tilaan pöydän alle. Täytyypä käydä kurkkaamassa noita mattoja.

  1. Marja K: Kannattaa kurkata, Hanna Korvelalla on tosi kauniita mattoja. Duetto-matto on yksi omista &quot;sitten kun&quot;-haaveistani, jonka haluaisin joskus omistaa. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Anonyymi: MInusta matto ja pöytä ovat aivan ihanat, varsinkin yhdessä. 🙂 Jakkarat ovat hieman kolkot nyt kun pöydällä on punainen ruusukimppu. Mutta onneksi hayn Hee tuolit tulevat pelastamaan tilanteen ennen joulua. 🙂

  1. marke: Niin on! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Hanna Korvelan matot myydään neliöinä ja tämän Aquan neliöhinta on 232,00€ / m2. Jokainen sentti on kyllä sen arvoinen, pintakäsittely on ihan mieletön ja tämä matto pysyy varmasti Pappelinan tavoin uudenveroisena vuosia. :)<br />
   <br />
   Jälleenmyyjänä on mm. Vepsäläinen, josta löytyneen myös mallipaloja. Jos satut asioimaan siellä niin käy katsomassa miltä tämä matto näyttää ja erityisesti miltä se tuntuu livenä. 🙂

  1. ansku: Aijai, nyt laitoit pahan kysymyksen. 🙂 pappelina on minun ikisuosikkini mutta nyt on pakko myöntää että tämä Aqua on vähintäänkin yhtä hyvä ellei parempikin. Pintakäsittely on nimittäin ihan superi ja hylkii sekä likaa että nestettä Pappelinaakin paremmin. :)<br />
   <br />
   Tabletit on Prismasta, S-ketjun omaa House-merkkiä. 🙂

 5. Wautsi, todella siisti matto ja on varmasti monikäyttöinen, neliönmallisia ei juuri valmismatoissa näekään 🙂

  1. Tiina: Neliöitä ei ole kyllä vastaan koskaan tullut valmisvaihtoehtoina. 🙂 Tämäkin oli mittatilausversio kyllä, Aqua-matto on ymmärtääkseni aina mittojen mukaan tehtävä vaikka koko olisikin perinteinen 160x230cm. 🙂

 6. Oletko muuten harkinnut pyöreää pöytää tuohon? Voisi sopia sekin, jos pöydän ei tarvitse olla niin hirmu iso… 🙂

  1. Tiina: Harkitsin pyöreää pöytää hetken aikaa ja löysinkin yhden siron ja kauniin pöydän, mutta neliskanttinen on mielestäni parempi. Jatkossa kaksi pyöreää jakkaraa tulevat olemaan lisätuoleina pöydän ympärillä Hayn Hee tuolien kanssa ja pyöreä pöytä sekä pyöreät jakkarat olisi olleet ehkä vähän hassut yhdessä. 🙂

 7. Ihana matto, sopii kauniisti teille! Voisiko tuo materiaali toimia eteisessä? Kurakengät jne, lähtisiköhän vain kostella pyyhkimällä liat? Pappelinaa olen eteiseen hankkimassa, mutta tämä on kyllä tosi kaunis ja luonnollisemman oloinen.

  1. Sofia: Toimii varmasti eteisessä, jopa paremmin kuin Pappelina koska tässä erillinen likaa ja kosteutta kestävä käsittely pinnassa. Ja on kyllä aavistuksen verran luonnollisempikin, nyt kun sen sanoit. Loistava matto on, suosittelen tutustumaan ja jos jälleenmyyjäliike (esim Vepsäläinen) sattuu matkan varrelle niin käy silittämässä mallimattoa / mallipalaa. Uskon että tulet olemaan yhtä myyty kuin minäkin. 🙂

 8. Jatkan vielä tableteista, vaikkei postaukseen liitykkään 🙂 Sullahan oli joskus Koziolin Silk-tabletit, eikö vaan? Mitäs tykkäsit niistä, kun olet vaihtanut ne noihin nykyisiin? Mä nimittäin ihastuin niihin ja laitoin eilen tilauksen menemään Koziolin tableteista 🙂

  1. ansku: Koziolin valkoiset Silk-tabletit oli aikoinaan kyllä, muistat oikein. :)<br />
   <br />
   Myin ne siksi, että halusin niitä hopeisia ja harmaita Chilewichejä ja ne ostettuani päätin myydä vanhat pois, jotta ei olisi liian suurta jemmaa erilaisia tabletteja. 🙂 Ne on tosi kauniit ja niiden kuviointi on ihan paras. Viime viikolla itseasiassa kaduin hetken aikaa sitä että menin ne myymään, koska olisin kaksi tablettia tarvinnut pöydälle. En kuitenkaan raaski toistamiseen samoja enää uutena ostaa, joten turvauduin Prismaa ja ostin edullisesti kaksi House-merkkistä perustablettia ajamaan asian. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *