Joululahjaidea – pastellisen pehmeä paketti

Tämä postaus sopii ehkä paremmin miehille kuin naisille, koska pehmoiset lahjaideat ovat naisten oloasu-osastoa. 🙂 

Kävin koluamassa läpi Seppälän nettikauppaa ja löysin sieltä samat ihanuudet mitä hipelöitsin jo myymälässäkin. <3 Seppälän kotiasut, aamutakit ja tossukat ovat jo monta vuotta putkeen olleet omia suosikkejani. Värisävyt ovat ihanan hempeitä ja vaatteiden mallit kivoja. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Ensimmäiseen kollaasiin keräsin omat lempparini, joista omistankin jo nuo valkoiset karvatossut. Väljä fleese-huppari ja ruudulliset shortsit olisivat minusta aivan ihanat. Kuvan ruskea trikoopaita on superpehmoinen ja minulla onkin kyseistä paitaa kolme kappaletta, kaksi valkoista ja yksi musta. Trikoopaita kuluu kai virallisesti oloasu-osastolle mutta minä käytän omiani ihan normaalikäytössä. 🙂 Valkoinen kylpy- / aamutakki on todella paksu ja pehmoinen, kelpaisi kyllä minulle ja on sen verran edullinenkin että raaskisin ehkä itselleni sen ostaakin, ehkä. 😀

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Vaaleanpunainen setti sopii sopöstelijälle ja tyttömäiselle naiselle. Mikäli fleese-shortsit tuntuvat liian kylmiltä, voi alle sujauttaa esim valkoiset trikoopitkikset. Nuo hupparissa ja shortseissa roikkuvat pumpuliset karvapallot ovat ylisöpöjä. <3 Ja samainen trikoopaita tässä valkoisena kuin aiemmassa oli ruskeana.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Maanläheisistä sävyistä pitävälle ja kenties jopa aikuisemmalle naiselle sopii tämä valkoruskea setti. Sama idea kuin aikaisemmassakin, mutta värit ovat neutraalimmat. Tämä on oma lempparini näistä postauksen värivariaatioista. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-11%20koht

Ja loppuun turkoosi setti. <3 <3 Turkoosi on Seppälän tämän joulun sesonkiväri ja turkoosin sävyisiä oloasuja, aamutakkeja ja flanellisettejä löytyy lukemattomia. Itse yhdistäisin turkoosin valkoiseen, mutta se on kaunis myös beigen ja ruskean sävyjen kanssa. Mix and match, yhdistele ala- ja yläosia oman mielen mukaan. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-13%20koht

Itse pomppisin riemusta, jos omasta paketistani löytyisi valkoinen aamutakki, valkoinen tupsu-huppari ja nuo ruskeavalkoiset ruutushortsit. <3 Mutta tänä vuonna aikuiset eivät joululahjoja saa, joten turvaudun omatoimiseen shoppailuun. 😀 Vaikka sisustukseen hassaankin melko surutta rahaa, en raaski itselleni ostella kovinkaan paljoa mitään. Kummallinen pihiys astuu aina kuvioon, kun pitäisi vaatetta ostella. 😀 Taidankin siksi odotella alennusmyynteihin näiden kanssa ja ostaa sitten vasta jos niitä vielä löytyy. 😀

Lennokasta lauantaita kaikille! <3

(Kuvat: Seppälä.fi)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Joululahjaidea – pastellisen pehmeä paketti

 1. Minä kotiasujen super kuluttajana olisin maailman onnellisin, jos paketistani kuoriutuisi tuollainen valkoinen fleece-poncho, pitkä (?) trikoopaita arkikäyttöön leggareiden kanssa ja alimman kollaasin ruskea-turkoosi oloasu (ruudulliset housut ja yksivärinen paita). Olen aina ollut ihan hulluna Seppälän löhöasu/yöasu -osastoon ja useampina vuosina on oloasuvarasto kasvanut kyseisillä tuotteilla. Tämä vuosi tuntuu olevan kyllä poikkeus eikä taida kotiutua pehmoisia söpöyksiä minulle. Onneksi kuitenkin sai tätä kautta hieman kuolailla. 😀

  1. Irina: se ponchohuppari olisi minustkii ihana! &hearts; täytyy toivoa että kokoja vielä löytyy. 🙂

 2. Aivan ihania oloasuja! Kiitti vinkistä, taitaa ainakin yhdet pöksyt lähteä tilaukseen. Vielä tämän päivän näyttäis olevan -20% alekoodikin voimassa. 🙂

  1. Henna: niin on, mutta netissä on tosi huonosti enää kokoja jäljellä. Täytyy mennä myymälään katsomaan löytyykö sieltä vielä. 🙂

 3. ehdottomasti tänne pitää lisätä tämä:<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/sivut/oma-koti-valkoisen-blogikirppis&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/sivut/oma-koti-valkoisen-blogikirppis</a><br />
  <br />
  Mä tulisin heti nyt, olisin jo metrossa hakemassa tätä<br />
  Design House Stockholm Work Lamp Limited Edition Black <br />
  <br />
  mutta meidän kodissa ei ole yhdellekään lampulle tilaa, päinvastoin, nytkin on ainakin 3 lamppua odottamassa isompaa kotia, jota ei ole ihan lähitulevaisuudessa tulossa.<br />
  <br />
  Joku saa tästä kivan joululahjan itselleen.<br />
  <br />
  Kuinkakohan lämmintä ihmisten kodeissa on, kun näitä minishortseja on monessa paikkaa myynnissä. Meillä on yleensä lämmintä, mutta kun tulee kylmät ilmat, ei lämmitys mene samassa tahdissa. tulee kylmä kun katseleekin näitä kuvia. <br />
  <br />
  Onneksi niitä voi käyttää myös kesällä

  1. lanttuleikkuri: Hihiii, tuo lamppu meni jo. 🙂 Meillä on aika lämmintä, kun uudehkossa asustaan kerrostalossa ja yläkerroksissa. Itse laittaisin kyllä shortsien alle pitkikset, koska olen vilukissa. 😀 Kesällä voi käyttää, mikäli peffa ei haudu fleesessä. 😀 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *