Luhta Home Solmu – tyylikäs peffapehmuste HAY Hee-tuoliin

HAY Hee nojatuolit ovat hieman mukavampia istumiseen kuin saman sarjan ruokapöydän tuolit. Ruokapöydän tuolilla kun ei voi retkottaa miten sattuu jalat kippurassa, kuten leveällä nojatuolilla. 🙂 Peffapehmustetta siis kaivattiin ja ainut minkä kelpuutin näihin kauniisiin teräksisiin tuoleihini oli Sokokselta löytämäni Luhta Home Solmu-pehmusteet*. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koht

hay-hee-dining-chair.jpg

Solmu-pehmuisteissa* on kivan erilainen ulkomuoto ja tykkään todella paljon tuosta ristikkomaisesta kudonnasta. Sopivat minusta tosi hyvin tuolien kanssa ja ovat takapuolen alla todella mukavat. Pehmusteet eivät ole sellaiset litteät lötköt, vaan napakat ja kuohkeat. Varmasti ne ajansaatossa littaantuvat jonkin verran, mutta lähtökohtaisesti ne ovat erittäin hyvät. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-15%20koht

Iltakuvista tuli hieman kermaisia, mutta saatte ehkä selvää tuosta pehmusteen koosta ja korkeudesta HAY Hee-tuolien kanssa yhdistettynä. Konepestävät valkoiset pehmusteet olivat hyvä ostos eikä alehintakaan kirppaissut. 😀

Ihanaa illan jatkoa! <3

(Postaus sisältää mainoslinkin, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

8 kommenttia “Luhta Home Solmu – tyylikäs peffapehmuste HAY Hee-tuoliin

    1. Senni: Tottakai testasin, useampaankin kertaa. 🙂 Harva istuu kaupassa koetuolilla yhtäjaksoisesti kolmea tuntia. Tuolit ovat sellaisenaan hyvät perusruokailuun ja reilun tunnin mittaiseen istumiseen, mutta nyt kun olen tehnyt osan töistä etänä kotoa käsin, on pakko saada takapuolen alle pehmikettä, kun viidennen tunnin kohdalla alkaa jo raajoissa olla tuntohäiriöitä. 😀 Ja sama tulee muuten näillä supermukavillakin tuoleilla, kuten Artekin puutuolit, joiden suunnittelussa on paneuduttu mukavuuteen hyvin tarkasti. No epic fail. 😀

  1. Onpas tosi kivan näköiset! Varsinainen asiani ei postaukseen liity, mutta muistelen, että olisit jossain postauksessa esitellyt sellaisia läpinäkyviä säilytyslaatikoita. Postausta en onnistunut löytämään, joten kysyn tässä, että mitkähän laatikot mahdollisesti oli kyseessä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *