-20% kaikista lasten vaatteista, kengistä ja leluista!

Stockmannin verkkokaupassa kaikki lasten vaatteet, jalkineet ja lelut -20% tänään ja huomenna. Huomiseen mennessä tehdyt tilaukset ehtivät vielä jouluksi kotiin, joten jos olet yhtä myöhässä liikenteessä kuin minä, kannattaa hyödyntää tämä kampanjatarjous. 🙂 Itse tein jouluostokseni puolisen tuntia sitten ja onneksi kaikki etsimäni löytyi, koiranshampoosta leluihin ja vaatteisiin. 🙂 Tänä vuonna ostan paketteja vain lapsille, Miffe ja Emma koirille sekä yhdelle aikuiselle synttärisankarille, joten vähällä pääsin. 🙂

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Tein muutaman kollaasin tuotteista, joita itse ostin / ostaisin lahjapakettiin. Vauvalle ostaisin (nyt ei ollut vauvaikäisiä lahjansaajissa, höh) Sophie The Giraffen-joulusetin, joka on niin suloinen. Brion puiset tuotteet ovat klassikoita, joihin mielellään panostaa. Puisilla palikoilla saa äitit ja isitkin treenata arkkitehdin taitojaan ja keltainen kirahvi on kirkkaan värinsä puolesta varmasti pienten vauvojen mieleen.

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Legon Storage Brick-säilytyslegot ovat myös ilmestyneet Stockmannin valikoimaan ja nyt niistäkin saa -20% alennusta. Kokoja on kahta, neljä ja kahdeksan väkäräistä. 🙂 Parit lahjalaatikot tuli tilattua ja huomasinpas että Stockmannilla on valikoimassaan myös harvinaisempi vaaleanharmaa lego-laatikko.

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Oma tyttöni on innostunut kokkileikeistä ja poimin seuraavaan kollaasiin muutamat kokkivehkeet. Itse suosin lasten leluissa mielummin puuta kuin muovia, ja alla olevat keittiövälineet sekä puukasvikset ovat ainakin oman 3-v neitini mieleen olleet. Pomppiva Tiikeri on viime joulun hittilahja, mutta minusta se on niin ihana että sellainenkin tarttui mukaani yhdelle pari vuotiaalle Tikru-fanille. 🙂

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Omalle tytölleni tilasin kaikki alla olevat paketit, vaikka yksi piti vain ostaa. 😀 Kokkileikkien jatkoksi sopii muovailuvahaa oleva kuppikakku-setti ja tästä voimme yhdessä askarrella neidin leikkeihin cupcakesejä. 🙂 Itkevää ja tuhisevaa nukkea on toivottu pitkin vuotta ja My First Annabell on nyt sitten matkalla kotiin päin. Myös joka lapsen pakollinen mä-niiin-haluuuuuun kävelevän ja haukkuvan koiran -toivomus on toteutettu. Ensin harkitsin sellaista kallista isoa monitoimi-koiraa, mutta päädyin sitten siihen, että tälläiset nopeasti hajoavat pattereilla toimivat “turhakkeet” joutavat kuitenkin unholaan ennen pitkään, joten säästin ostamalla tämän edullisen Glamour Ruby-pikkupiskin. 🙂 Saatavana myös pikkukissana. 🙂

picN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-16%20k

Onneksi jätin eilen illalla ostokset tekemättä, koska tänään säätin monta kymppiä tuon -20% alen ansiosta. Mikäli sinullakin on lasten lahjat osittain tai kokonaan hankkimatta, suosittelen kurkkaamaan Stockan lastenvalikoimaa. 

Illalla tulossa postausta joko kesäkuun yhteenvedosta tai jos ehdin postiin ajoissa, saattaa postaus ollakin jotain muuta. 🙂 Palaillaan siis illemmalla taas! 🙂

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

6 kommenttia “-20% kaikista lasten vaatteista, kengistä ja leluista!

 1. Mä oon niin pudonnut näistä lastenleluista, kun oma tytär käy tosiaan jo lukiota, mutta olenpa nyt pitkään ihmetellyt tuota muovi-kirahvia? 🙂 Sitä näkyy joka taaperolla olevan ja kavereidenkin muksuilla. Se on selkeesti nyt joku trendilelu? 🙂

  1. Blondi: Muovinen kirahvi on jo klassikon maineessa olevan ranskalaisen Sophie The Giraffe-sarjan nimikkotuote. 🙂 Kuuluu niihin juttuihin, jotka aina välillä nousevat pinnalle. Alla virallista infoa kys. sarjasta:<br />
   <br />
   100 % LUONNONMUKAINEN SOPHIE THE GIRAFFE<br />
   <br />
   Kuuluisa ranskalainen klassikkolelu Sophie the Giraffe on 100 % luonnonkumia ja se on maalattu käsin elintarvikepohjaisilla maaleilla, joten lelu ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Sophie on turvallinen valinta lapsellesi.<br />
   <br />
   Sophie-lelut on ekoleluja ja sopii myös tiedostaville kuluttajille. Ja turvallisuus on aina tärkeää, joten siksikin tämä sarja on varmasti niin suosittu. On saanut samanlaisen klassikkomaineen kuin Brio. 🙂

 2. Myös liikkeissä on kanta-asiakaskortilla tuo tarjous 🙂 Kävin juuri eilen jouluostoksilla ja tulihan tuota hyödynnettyä! Täällä asustelee 10kk ikäinen pikkuneiti, jolle lähti mukaan iso pehmeä ja valkoinen nalle, sekä kylpyleluja. Ja löysi sinne pukinkonttiin tiensä myös Sophie the Giraffe kylpyvaahtokin 🙂

  1. Heidi: Tuosta en itse tiennyt, mutta toisaalta se ei haittaa sillä nettitilauksia suosin muutenkin enemmän kuin kaupassa fyysisesti kiertelyä. 🙂 Ihania juttuja ostit, tuosta kylpyvaahdosta olen nyt sinulle ihan kade. 😀 Luin kommenttisi silloin kun sen kirjoitit ja kävin tänään etsimässä kyseistä vaahtoa, se oli loppunut, yhyy. 😀 No, ensi jouluna sitten. 🙂

 3. täällä myös hyödynnettiin etu. Olin eilen eräässä mielipidekyselyssä, josta kiitokseksi sai 40 euron lahjiksen. Ihan se vajaa vuorokauden kerkes laukussa majailla, kun käväsin tänään Stockalla ja siellä näin alekyltin ja juuri sen junaradan, mikä on ykköstoive. Harvoin sitä ykköstoivetta saa vajaa 12 eurolla.<br />
  Mä tykkään näistä lego-laatikoista tosi paljon. Meillä on näitä paljon, eri värisiä. Ja täynnä legoja.

  1. lanttuleikkuri: Onkohan sama kysely mihin minäkin osallistuin ja sain saman suuruisen lahjakortin?? 😀 Minä kävin tänään visiitillä myymälässä etsimässä muutamaa lastenjuttua, mutta niitä ei enää ollut. Tuo -20% ale kun vei kaikki lelut hyllyistä, höh. No lahjakortti on onneksi voimassa kolme vuotta joten eiköhän se tule käytettyä (kröhöm, eli varmaankin viimeistään alemyyntien aikaan 😀 :D).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *