Stockmannin -40% ALE on alkanut! :)

Stockmannin ALE on alkanut! 🙂 TĂ€tĂ€ odotan aina eniten, sillĂ€ olen kautta aikain tehnyt parhaimmat aleostokseni Stockmannilta. TĂ€nĂ€ vuonna ostoslistallani oli vain pari sisustuspuolen tuotetta, mutta naisten- ja lastenvaatteita sitten sitĂ€kin enemmĂ€n. 

naistenale1.jpg

Naistenosaston alessa* oli aivan liikaa houkutuksia! 🙂 Itselleni ostin alesta trikoopaitoja, neuleita sekĂ€ uuden UGGin pipon. Vilan modaalisekoitetta olevat trikoopaidat ovat normaalihintaisenakin jokaisen pennosen arvoisia, joten alesta ostin nyt kerralla useamman paidat (sekĂ€ t-paitana, ettĂ€ pitkĂ€hihaisena). Neuleita oli tarjolla reilusti ja iskin oman silmĂ€ni kollaasin oikeassa alareunassa oleviin Zoey:n ja Vilan neuleisiin. Kaikista parhain löytöni oli kuitenkin kauniin valkoinen Vilan parka, jonka ostin siskolleni synttĂ€rilahjaksi. Meinasin klikata itsellenikin samanlaisen, mutta minulla on jo yksi hyvĂ€ takki enkĂ€ tarvitse tĂ€lle vuodelle uutta. Konjakinruskeat Converset aiheuttivat myös sydĂ€mentykytyksiĂ€, mutta jĂ€tin nekin ostamatta, koska todellista tarvetta ei niillekÀÀn ole. 🙂

kodinale.jpg

Sisustuspuolella* oli tarjolla paljon ihania juttuja, mutta itseÀni kiinnostavia melkoisen vÀhÀn aikaisempiin vuosiin verrattuna. Himlan valkoinen pussilakana, Formen matto, Kartellin tuotteet (nÀitÀ kuolaan aina! :D) sekÀ mustavalkoiset astiat ovat minusta alevalikoiman ehdotonta parhaimmistoa. Ja ainut mikÀ pÀÀtyi tÀllÀ kertaa kotimatkalle asti on koiran ensiapulaukku, jollaista olen kaivannut monta kertaa. Sinne saan pakattua myös koiran omat lÀÀkkeet, joten jatkossa Miffen lÀÀkkeet ja hoitotarvikkeet ovat kÀtevÀsti yhdessÀ ja samassa paikassa. <3

lastenale2.jpg

Lasten aleosastolla* oli vaikka mitĂ€, vaatetta, kenkÀÀ, leluja… Itse ostan omalle tytölle aika usein talvivaatteet alesta ja niin myös tĂ€nĂ€kin vuonna. TĂ€htikuosinen Ticket To Heavenin alepuku lĂ€hti mukaan ja muutamat Benettonin trikoopaidat ja -housut. Ticketin tuotteita oli tosi paljon alennuksessa ja kokojakin kohtuuhyvin jĂ€ljellĂ€, joten kannattaa kĂ€ydĂ€ kurkkaamassa valikoima. Itse en ole vaatteiden suhteen merkkiorjallinen, mutta Ticketin vĂ€likausi- ja talvipuvut ovat osoittautuneet meillĂ€ parhaimmiksi. NiissĂ€ on hyvĂ€ vesikestĂ€vyys, likaa hylkivĂ€ pinta ja hyvin istuva kaava. Toppapuvun alle mahtuu fleecekerrastoa koville pakkasille ja ulkona tarkenee pitkÀÀnkin hytisemĂ€ttĂ€. 🙂

Stockmannin aletuotteet  ja -osastot löydĂ€t TÄÄLTÄ!*

Ihanaa joulupÀivÀÀ kaikille! <3

(Postaus sisÀltÀÀ mainoslinkkejÀ, mainoslinkit merkitty *-merkillÀ)

4 kommenttia “Stockmannin -40% ALE on alkanut! :)

    1. Miessisustaja: MInĂ€ kĂ€vĂ€isin uusintareissulla ja tilasin vielĂ€ yhden neuleen sekĂ€ kylpytakin. 😀 En sitten selvinnytkÀÀn yhdellĂ€ tilauksella. 😀 No mutta, kylpytakille minulla onkin tilausta ja nyt pysyy saunan jĂ€lkeen lĂ€mpimĂ€mpĂ€nĂ€. 😀

  1. Voih, tÀÀllĂ€ ilmoittautuu yksi shoppailuhullu, jolle alemyynnit ovat painajainen! 😉 <br />
    Ihailen todella sinun itsekuriasi, kuinka osaatkin pitÀÀ pÀÀsi ja jĂ€ttÀÀ ihanuuksia ostamatta ihan vain siksi ettei todellista tarvetta ole! Kumpa minĂ€kin pystyisin samaan! 🙂

    1. Valkoinen visio: Noooo, tuota kröhöm. 😀 Pakko myöntÀÀ ettĂ€ menin uudestaan vielĂ€ selaamaan alevalikoiman ja koska sekĂ€ yksi neule ettĂ€ kylpytakki olivat vielĂ€ ostettavissa niin klikkasin nekin kotimatkalle. 😀 Hihiii. EttĂ€ se siitĂ€ henkisestĂ€ vahvuudesta sitten. 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *