Kokemukseni Mulberry.com nettikaupasta

Minulta toivottiin postausta Mulberry.com nettikaupan tilauksen toimituksesta ja nyt pääsen kertoilemaan miten homma toimii, kun oma pakettini eilen saapui. 🙂

IMG_1268.jpg

Tein tilauksen Mulberrylle yöllä 27.12.2013 ja tilasin itselleni alennuksessa olleet ballerinat reilun satasen hintaan. Toimitusajaksi ilmoitettiin 2-4 arkipäivää, mikä omassa tapauksessani ylittyi vuodenvaihtumisen vuoksi. Tilaukseni toimitti UPS, joka toi paketin minulle kotiovelle asti. UPS toimittaa paketteja arkisin klo 8-16 välisenä aikana ja toimitusosoitteeksi voi halutessaan valita kodin sijasta vaikka työpaikan. UPS ei erikseen ota yhteyttä toimitusajankohdasta, mutta yli 60 euron arvoisiin tilauksiin tulee seurantalinkki, josta näkee missä paketti matkaa. Itse sain erikseen sähköpostia 2.1, jossa ilmoitettiin toimituspäiväksi eilinen eli tiistai 7.1.2014. UPSiin voi toki olla itse yhteydessä, mikäli toimituksen suhteen haluat sopia päivämäärästä. Toimitusmaksu Suomeen on alle 60 euron arvoisilla tilauksilla 6€ ja yli 60 euron tilauksilla 15€. Toimitusmaksu lisätään tilauksen hintaan ennen maksusuorituksen tekemistä.

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-08%20koht

Moni kyseli minulta tulleista sekä veroista. Suomen alvit sun muut mahdolliset maksut on huomioitu jo valmiiksi tuotteen hinnassa, kun valitset asuin- ja toimitusmaaksi Suomen (kuva yllä), joten yllätyksiä tai lisämaksuja ei tule. Maksuvaihtoehtoina on ilmoitettu Visa, Mastercard ja Amex, itse maksoin Visalla. Joissakin paikoissa missä Visa on mainittu maksuvälineenä, onnistuu myös Visa Electron-kortilla maksaminen (esim Spartoo). Visa Electronin käytöstä ei ole sivuilla mainintaa, joten en osaa sanoa käykö electron Mulberryn nettikaupassa. Viisaammat kertokaa, jos tiedätte. 🙂

IMG_1269.jpg

Nyt alan ymmärtämään miksi niin moni kokee suorastaan elämyksen avatessaan tälläisiä paperikasseja. 🙂 Oli nimittäin sen verran hienosti paketoitu minun uudet ballerinani. <3 On upea harmaa paperikassi kultaisella painetulla logolla, kaunista silkkipaperia, harmaaseen kirjekuoreen kääritty Mulberryn logokortti kiitosviesteineen ja palautusohjeineen… <3

IMG_1272.jpg

En ole aikaisemmin tehnyt Mulberryltä tilausta ja olen muutenkin hyvin arka käyttämään ulkomaisia nettikauppoja. Tämä erinomaisesti mennyt tilauskokemukseni ehkä rohkaisee minua entistäkin useammin selaamaan ulkomaisten verkkokauppojen valikoimaa. 🙂 Ja Mulberrylle aion mennä ostoksille toistekin, kesän alea odotellessa siis. 🙂

Huomenna postailen taas kotijuttuja, en tiedä vielä postaanko kehyksistä olkkarin seinällä (ne ei ole vielä siis saapuneet) vai kauniista uudesta asetelmasta keittiön seinähyllyillä (tämä on vielä kesken :D). Huomiseen siis! <3

11 kommenttia “Kokemukseni Mulberry.com nettikaupasta

  1. Kati: eikö ollutkin kaunis paketti? &hearts; Ihana se kortti ja kassi ja kassin pohjalla oleva Thank You-korttikin. &hearts;

  2. Kati: Minä toivon kesäalesta löytäväni nahkaiset ballerinat syksyn alkuun. 🙂 Olen yksiä Mulberryn konjakinruskeita ballerinoja tiiraillutkin monesti, mutta normihintaisena ne ovat turhan tyyriit. 🙂

 1. Onpa ihana paketti. Tuo on jo puolet siitä, kun niin ihanaan kääreeseen laitetaan asiakkaalle. Olin ihan onnellinen, kun Lontoossa käytiin Victoria Secretissä, mukaan sai ihanan paketin myös silkkipapereine kaikkineen. <br />
  <br />
  Ja ei kannata välittää noista kirjoituksista, joissa arvostellaan hankintoja. Mappi Ö-Hön tuommoiset. Eikä niitä sun tarvi selitellä. <br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.madeinkoti.blogspot.fi/&quot; target="_blank">http://www.madeinkoti.blogspot.fi/</a&gt;

  1. Aikku: Itse en ole Victoria´s Secretillä koskaan käynyt, mutta olen nähnyt blogeissa niitä paketteja kuvattavan. Ihania ovat. &hearts; &hearts; &hearts; Kyllä se vaan vaikuttaa ostoelämykseen tuo paketoiminenkin, kaunis paketti on osa tuotetta. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   En jaksa enää selitellä kertaakaan noita samoja asioita, joista tein nyt tuon postauksen. Saan päivittäin kommenttia aiheeseen liittyen ja se on aika raskasta miettiä että onko kommentoija ekaa kertaa liikkeellä vai onko kenties sama joka usein avautuu minulle diagnoosikoodien kera. Plaah, nyt sille tulee stoppi enkä enää julkaise kenenkään kommentteja, piste. 😀

 2. Voi vitsit mikä paketti &hearts; 😀 Sisällöstä nyt puhumattakaan! 🙂 Mä odotan kans nyt kesäalee!!

  1. Jasmin: Paketti on kyllä mieletön, en meinannut raaskia edes avata sitä, kun oli niin kauniisti laitettu nauhat rusetille ja kaikki. &hearts; &hearts; &hearts;&hearts;

 3. Hei Miia,<br />
  olen seurannut blogiasi jo parisen vuotta, en vaan koskaan ole kirjoittanut yhtään kommenttia. Vaikka meillä on ihan erilainen sisustusmaku (tykkään romanttisemmasta) olen silti saanut sinulta paljon hyviä vinkkejä ja tykkään muuten seurata mitä kauniin kotisi sisustusrintamalla tapahtuu. Ihailen sitä kuinka hyvin olet onnistunut karsimaan ylimääräisen tavaran pois. Yritän itsekin koko ajan hankkiutua kaikesta tarpeettomasta eroon.<br />
  <br />
  Toivoisin että tekisit taas vaihteeksi kattavat siivousväline- ja siivousaine-postaukset. Mitä pesuaineita käytät wc:ssä ja kylpyhuoneessa ja muualla asunnossa? Löytyisikö sinulta esim. vinkkiä millä pesuaineella hanan ja pesualtaan saumaan kertyneen kalkkisaostuman saisi pois? Itse en ole sopivaa pesuainetta moiseen ongelmaan löytänyt.<br />
  <br />
  Ihanaa alkanutta vuotta sinulle ja suloiselle pikkutytöllesi! Ja kiitos kun jaksat postailla päivittäin, on tullut tavaksi kurkkia joka päivä mitä uutta ja ihanaa nyt on teillä tapahtunut 🙂

  1. Kodin Hengetär: Ihana että jätit puumerkkiä itsestäsi. &hearts; &hearts; Itsekin saan inspiraatioita ja ideoita monenlaisista kodeista ja sisustustyyleistä. Niitä voi muokkailla omaan kotiin sopiviksi ja vaikka ei kaikki tavarat toisen kotona olisikaan omaan makuun, on ihana katsella miten muut ovat kotiaan sisustaneet. :)<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta vuotta sinullekin halauksien kera! &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *