Kauniit valkoiset tuoksukynttilät

Olen kohta poltellut kaikki syksyllä ostamani tuoksukynttilät loppuun ja tarvetta olisi piakkoin ostaa muutama uusi kaunis valkoinen purkkikynttilä. <3 Tine K:n kynttilöistä olen tykännyt kovasti ja Woodwickin takkatulen tavoin ritisevät kynttilät kiinnostaisivat myös…

giftcolcand.jpg

p7TWC.jpg

Kävin kurkkaamassa missä hinnoissa The White Companyn kynttilät pyörivät ja ihastuin totaalisesti heidän valikoimaan. Kynttilöiden hintahaarukka kieppuu koosta riippuen 20-70 välillä ja alestakin löytyi muutamia tuoksuvaihtoehtoja reilulla kympillä. Mulberryn onnistunut ballerina-tilauskokemukseni saikin nyt aikaan sen, että olen ihan kahdenvaiheilla tekisinkö tilauksen brittiläiseen The White Companyyn…

TWCkynttil%C3%A4t.jpg

picakynttil%C3%A4t.jpg

Muita loistavia vaihtoehtoja olisi Baxter of Californian kehutut tuoksukynttilät, Stockmannilta saatava Woodwickin pakkaselta tuoksuva ritisevä Snowdrop-kynttilä sekä tietysti hyväksi jo havaitut Tine K:t. 🙂 Ei uskoisi että niinkin mitättömän asian kuin kynttilöiden valitseminen voisi tuottaa näin suurta päänvaivaa, hihii. 😀 

Tänään väsyttää niin paljon, etten jaksa tarttua kameraan ja alkaa kuvaamaan. Siirränkin suosiolla kotiaiheisen postaukseni huomiselle ja pyhitän loppupäivän pelkästään laiskottelulle. Toivottavasti tämä väsymys ei viittaa flunssan puhkeamiseen, en niin millään pystyisi / saisi / voisi / ehtisi nyt sairastella. Täytyykin varmuuden vuoksi hörpätä lasillinen Beroccaa ja tilkkanen auringonhattu-uutetta. Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Kuvat: The White Company, Baxter of California, Woodwick, Tine K)

22 kommenttia “Kauniit valkoiset tuoksukynttilät

 1. Jestas, onpas ihania kynttilöitä. Noita voisin itsellenikin hankkia. Ihmetyttää vaan miten nuo tuoksukynttilät voivat olla niin hintavia!

  1. Mysterious m: Ihmeen kalliita kyllä ovat, merkistäkin riippumatta saa aina pulittaa vähintään 15 euroa. Mutta on ne kyllä ihaniakin. 🙂

 2. Nyt kun et jaksa kuvata, niin voisitko vastailla niihin monta kuukautta vanhoihin postauksiin,kun se on sinulta unohtunut kokonaan Ei millään pahalla.Kun mielestäni tässä on se idea, että ihmiset haluavat kuulla sinulta vastauksen kysymyksiinsä.Minusta tuntuu ainakin pahalle, jos haluan johonkin asiaan vastauksen sinun postauksen perusteella, niin en sitä sitten saa. Muuten aivan ihana blogi tykkään paljon, mutta tämä asia minua riepoo suuresti. Hyvää illanjatkoa.

  1. Pimpula: Viime syksyltä jäi joitakin kommentteja ilman vastaustani silloisen kiireen vuoksi. Olen koko loppuvuoden yrittänyt saada kiinni rästiin jääneitä vastauksiani samalla kun olen yrittänyt olla keräämättä uusia rästejä. Olen tosi pahoillani etten ole kaikkiin ehtinyt vastaamaan. Eilen olin niin väsynyt etten läppäriäkään avannut, kännykällä julkaisin muutaman eilen saapuneen kommentin ja siinä se. Kännykällä tai iPadilla kommentteihin vastaaminen on painajaismaista, parin rivin kirjoittamiseen menee monta minuuttia. :/<br />
   <br />
   Jos sinulla on kysymys jäänyt roikkumaan ilman vastausta, niin kysäise uudestaan. Yritän ettei tälle vuodelle tulisi vastaamattomia kommentteja yhtään ja käyn satunnaisesti läpi myös vanhoja postauksia joihin vastaukset ovat saattaneet unohtua minulta. Tahallani en ketään roikota odottelemassa vastauksia, olen tosi pahoillani mielipahasta jonka olen sinulle aiheuttanut. &hearts;

  2. Ihan hassua, ei kai kaikkeen tarvitse vastata! Ja monen kuukauden takaisiin asioihin… Minä ajattelen tämän niin, että bloggaaja kertoo mitä haluaa ja halutessaan vastaa kysymyksiin.

  3. Lina: Harva kommentoija käy enää tässä vaiheessa katsomassa onko syys- tai lokakuun kommenttiin vastattu. Pyrin tottakai aina vastaamaan kaikille, mutta syksyllä kun aloin tekemään pitempää päivää töissä, on aika mennyt ihan harakoille (kröhöm, eli siis työn tekoon :D). Postauksen tekemiseen menee minulla yleensä noin vartti, kuvien ottaminen ja mahdollinen pikainen kuvankäsittely vie toisen vartin. Kahteenkymmeneen kommenttiin vastaaminen vie vuorostaan vähintään tunnin. Muutama kommenttia jättänyt on antanut minulle sapiskaa siitä että postailen uutta ennen kuin olen vanhoihin kommentteihin ehtinyt vastaamaan. Tämä on minusta hieman kurjaa, koska minun täytyy ajatella myös niitä lukijoita jotka eivät kommentoi. JOudun siis kahden tulen välissä risteilemään mahdollisimman tasapuolisesti, tai oikeastaan kolmen – postaukset, tuoreimpiin kommentteihin vastaamiset jotta ei tule &quot;rästiä&quot; sekä vanhoihin vastailut jota teen tässä ohessa pikkuhiljaa. :)<br />
   <br />
   JOkaiseen kommenttiin haluaisin vastata, koska arvostan suuresti sitä että lukija jaksaa nähdä vaivaa kirjoittaakseen sen. Vähintä mitä voin tehdä on vastata. Siksi poden huonoa omaa tuntoa hyvin usein ja vaikka nytkin väsyttäisi niin mahdottomasti että silmä luppaa ja korvissa soi, istun koneella ja vastailen kommentteihin joihin en vielä ole ehtinyt reagoimaan. 😀 Normaalin työn lisäksi minulla menee useita tunteja päivässä blogin parissa. Tämä ei ole suinkaan valitusta, tykkään kovasti bloggailla ja jutella teidän kanssa. Toivoisin vaan itse että minulla olisi enemmän aikaa antaa teille ja bloggaamisellekin. Nyt nämä vastaukset tulevat aina keskiyön kieppeillä ennen nukkumaan menoa. :D<br />
   <br />
   Kiitos Lina kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts; Ihanaa että ymmärrät minuu! &hearts;

 3. Moikka kaima, piiiiitkästä aikaa täällä taas kommentoimassa (kurkkimassa käyn kyllä harva se päivä). 🙂 Sanoisin, että rohkeasti vaan ulkomaisille nettikaupoille, ei ne sen kummempia ole kuin suomalaisetkaan. 😉 Ja nyt siis puhuu todella syvä kokemuksen rintaääni, hih! Kivoja kynttilöitä olet löytänyt, itse peukutan noita TineK:n kynttilöitä, ovat ihania! Muksaa alkanutta vuotta sinulle!

  1. kuvitelmia: Ihana kaimaseni! &hearts; &hearts; &hearts; Ulkomailta monet tilailee onnistuneesti ja minäkin varmaan alan aktivoitumaan siihen suuntaan. Yritän etsiä tuotteet ensisijaisesti Suomen sisältä, jotta saan kannettua omat hiluni Suomen työvoiman kasvattamiseen (kaupat, kuljetukset, yms), mutta onhan tuolla ulkomailla paljon sellaisia ihanuuksia joita ei Suomesta saa. 🙂 White Companylla varsinkin nuo kynttilät ovat sellaiset, jotka ajattelin ostaa. Näin niistä viime yönä untakin. :D<br />
   <br />
   Ihanaa alkanutta uutta vuotta sinulle! &hearts; &hearts; &hearts;

 4. Oih minäkin selailin tänään brittiläisiltä sivuilta tuoksukynttilävalikoimia! Etsin aina soijavahasta tehtyjä. Mutta ne saavat varmaankin nyt odottaa, että lompakko voi levähtää hetken. Mulberryn pakettini saapui nimittäin tällä viikolla 🙂 <a rel="external nofollow" href="http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/2014/01/lily.html&quot; target="_blank">http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/2014/01/lily.html</a><br />
  <br />
  Koska esittelet tilaamasi ballerinat?

  1. LadyBlue: Soijavahakynttilät on hirmu hintavia, mutta kyllä nämä tuoksukynttilätkin kirpaisee. 😀 Oijoi, tulen heti katsomaan…<br />
   <br />
   Minun ballerinoista teen kokonaisen asupostauksen. Viikonloppuna yritän sen tehdä, vaikka tänne Helsinkiin onkin lunta lupailtu, ei siis ihan ballerinakelejä ole tulossa, hihi. 😀

 5. Toi TineK:n kynttilä (siis just toi Fig) tuoksuun aivan mielettömän hyvälle!!! Se on mun hankinralistalla heti, kun vanhat kynttilät on poltettu loppuun! Siihen kyllä saattaa mennä kauan, koska mä olen ollu jo vuosia oikee kynttilähamsteri… 😀

  1. Teija N: Tine K:n oma lempparini on White tea &amp; ginger. &hearts; &hearts;&hearts; Fig minulla oli myös, ihanan tuoksuinen sekin. 🙂

 6. Aivan ihania kynttilöitä, varsinkin nuo white companyn ja tine k:n &hearts;<br />
  Suosittelen white companylta vähän aika sitten kotijuttuja ja ne tuli nopeasti perille 🙂

 7. Itse ainakin jätän nuo Woodwickin kynttilät suosiolla kauppaan. Ritinä on hetken kivaa, mutta aika pian se alkaa ärsyttää. Pitäydynkin ikisuosikissani Tine K:ssa. Jos jossain välissä käyn Tukholmassa, aion kokeilla Byredon tuoksukynttilöitä. Onhan heillä nettikauppakin, mutta nuuhkimatta mahdoton valita. <br />
  Mukavaa loppuviikkoa.

  1. Minna: Minä olen poltellut aika vähän Woodwickia ja toistaiseksi tykkään ritinästä. 🙂 Tuo Snowdrop-kynttilät tuoksuu aivan ihanalta, olen meinannut sen ostaa jo pariin otteeseen ja kaupassa olen sitä nuuskuttanut hävettävän pitkään. 😀 Byredon on myös minulle ihan uusi merkki, täytyykin käydä heidän sivuillaan kurkkaamassa valikoimaa. Kiitos vinkistäsi. 🙂

 8. Oletko tutustunut ranskalaisen Diptyquen tuoksukynttilöihin? Niissä on aivan ihana se tuoksu ja tuoksuu, vaikkei sitä poltakaan. Ovat tosin aika suolaisen hintaisia, ettei niitä aivan solkenaan raaskisikaan polttaa :D<br />
  Onpa tylsää, jos ne H&amp;M:n kynttilät savuttaa pahastikin. Mullakin niitä löytyy monta, pitäisikin muutamaa poltella pois, kun aina samat purkit esillä.

  1. R: Olen kuullut niistä paljon, mutten ole nuuskinut sellaista koskaan itse. Niiden lasipurkki on nätti, mutta tykkään enemmän näistä The White Companyn-kynttilöiden ulkonäöstä. Tuoksua en voi verrata kummankaan osalta, sillä kummankaan merkin kynttilöitä en ole itse vielä omistanut. :)<br />
   <br />
   Minulla on viisi H&amp;M.n kynttilää, joista kaksi &quot;Peace&quot;-tekstillistä kermaisemman sävyistä kynttilää on niitä savuttavia. En tiedä onko sen massa erilaista vai onko kyse valmistuserästä, mutta kaksi viidestä on huonoja ja kolme viidestä on hyviä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *