Ruusuisia hetkiä…

Ostin tänään itselleni perjantaipuskan eli kaksi kimppua valkoisia Reilun Kaupan ruusuja. Toinen kimpuista näkyikin jo päivän postauksessani ruokapöydällä ja nyt on sitten vuorossa kimppu numero kaksi, joka löytyy sohvan vierestä Tablo-pöydältä. 🙂

iIMG_1380.jpg

iIMG_1375.jpg

Tälläisenä näin Tablon mielessäni ennen sen ostamista. Tulppaanikimpun kanssa sen tosin ajattelin, mutta ruusut ajanevat saman asian. 🙂 <3

iIMG_1384.jpg

iIMG_1377.jpg

Tine K:n Fig-kynttilästä on enää reunat jäljellä ja poltettavaa on korkeintaan pariksi illaksi. Kynttilä on sulanut keskeltä ja tulilanka on enää pieni nykäre lasikipon pohjalla. Voihan tuota käyttää vaikka huonetuoksuna jatkossa, kunhan ei kynttilän sisälle kurkistele (näyttää sisältä ihan räjähtäneeltä). 😀 Reunalle jäänyt kynttilämassa nimittäin tuoksuu aivan ihanalta. <3 Peace-kynttilä on H&M:ltä, niitä minulla on kaksin kappalein. Ne ovat kauniita ja tuoksuttomia, mutta palaessaan savuttavat inhottavasti. Meillä nämä ovat enemmänkin koristeita kuin kynttilöitä, ihan turvallisuussyistä. 🙂

iIMG_1383.jpg

iIMG_1381.jpg

Tablo-pöytä on löytänyt täydellisen paikan ja se pehmentää kauniisti maskuliinisen ja järeän näköistä sohvaseinustaa. Sohva on nimittäin niin massiivinen, että se dominoi koko tilaa ja helposti olohuone alkaa näyttämään poikamiesboksilta, tarkoittaen että tavarat näyttävät siltä että ne on muutossa laitettu pikaisesti tavalla X mihin ne ovat jääneetkin sitten loppuelämäkseen. 🙂

iIMG_1379.jpg

Kuvien saattelemana toivotan kaikille ruusuista ja romanttista perjantai-iltaa! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

18 kommenttia “Ruusuisia hetkiä…

 1. Taidan seuraavalla kyläreissulla napata tuon Tablon kainalooni ja viedä sen mukanani kotiin. &hearts; 😉

  1. Irina: Kääks, älä miun Tabloa vie!!! 😀 Mutta pari henkkamaukan käryttävää kynttilää voit kyl viiä ja on tuossa pieni pussi &quot;turhaa sälää&quot; ovensuussa josta voit penkoa omasi pois. 😀 Onko sulla jotain roinaa kertynyt kierrätyslaatikkoosi?? Voitaisi tehdä vaihtareita. 😀

  2. Mä vähän luulen, että mun sälälaatikossa ei ole sulle kelpaavia juttuja ja sitä paitsi oon viskannut sinne vähän kaikenlaista. Pitäs melkeen ottaa jossain vaiheessa ennen- ja jälkeenkuvat ja pistää blogiin. Aika karmea keko tavaraa puolilahossa keräykseen menevässä pahvilaatikossa. 😀

  3. Irina: Postausta kehiin vaan. 🙂 Ja voisin mie kyl kurkata sen läpi, ties vaikka siellä olisi jotain tuunattavaa. 😀

 2. Kaunis tuo uusi pöytäsi. Voi kun muistaisi/hoksaisi ostaa edes joskus tuoreita kukkia talvella kotiin omaksi iloksi.Oletko käyttänyt partyliten kynttilöitä? Ne ovat laadukkaita, mutta myydään vain kotikutsuilla.<br />
  <br />
  Kaunista viikonloppua!<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.madeinkoti.blogspot.fi&quot; target="_blank">www.madeinkoti.blogspot.fi</a>

  1. Aikku: Mie etsin valkoisia tulppaaneja kahdesta kukkakaupasta ohikulkiessani mutta ei ollut. Ostin sitten valkoisia ruusuja niiden tilalle. :D<br />
   <br />
   Pakko on sanoa että vaikka muutama vuosi sitten pidinkin perjantaipuskia rahanhaaskauksena, on niistä niin paljon silmäniloa ja hyvää mieltä tuovaa hyötyä että perun silloiset puheeni. 🙂 Kaunis kimppu, olkootkin marketin vitosen sellainen, tuo iloa viikonloppuun. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Partyliteä olen pariin kertaa testannut kun olen lahjaksi saanut. Ovat tosi hyviä eivätkä tosiaan SAVUTA!!! 🙂 Täytyykin kurkata blogisiskoni Fannin sivuille, hän on Partyliten jälleenmyyjä nimittäin. :)<br />
   <br />
   Kaunista ja tunnelmallista viikonloppua sinulle myös ihana Aikku! &hearts; &hearts;

 3. Hei, oletko muistanut polttaa tuota Tine K:n kynttilää aina niin kauan, että myös reunat kerkeävät sulaa? Tällöin kynttilä _pitäisi_ palaa tasaisesti. 🙂 Yleensä noissa isommissa kynttilöissä on se ongelma, että niitä tulee poltettua liian pieni hetki.<br />
  <br />
  Monesti kynttilöiden tulilangan päähän jää myös pieni hitunen nokea ja tällöin kynttilä savuaa. Kunhan ennen sytyttämistä muistaa pyyhkäistä nokikikkareen pois, niin myöskään kynttiläkupin reunoille ei tule nokea. Anteeksi hirveä kynttiläpäteminen… 😀

  1. sippe: Kolmisen tuntia olen kynttilää polttanut yleensä putkeen. Reunat ei tunnu sulavan millään, tosi paksusti on jäänyt reunoihin massaa. H&amp;M:n kynttilöissä olen aina siistinyt sen tulipään ennen sytyttämistä, muuten liekki lepattaa ihan holtittomasti ja liian pitkänä. Savuttamiseen ei ole tämän Peace-kynttilän kanssa auttanut. Toiset H&amp;M:n kynttilät on ollut kyllä hyviä, ne sellaiset vitivalkoiset purkkikynttilät joissa tekstinä Candle ja ainesosaluettelo präntättynä siinä alla. <br />
   <br />
   Saa päteä, kaikki niksit otan vastaan koska kynttilän savuttaminen on ärsyttävää. 😀

 4. Kuvista tulee mieleen puhdas ja raikas tunnelma. Nuo kynttilät ovat ihania, mutta välillä tuntuu ettei niitä edes raski polttaa, kun sitten ne menevät ihan rähjäisen näköiseksi. Mutta poltettavaksihan ne on tarkoitettu. Hyvä vinkki tuo nokikikkareen pyyhkäisy, täytyypä kokeilla.

  1. Mysterious M: Ihan samaa ajattelen minäkin. 🙂 Yksi isompi Tine K:n kynttilä maksaa 16 euroa ja mietin monta kertaa että raaskinko polttaa omiani koskaan. 😀 Aika sottaiseksi ne kyllä menee, ei näytä enää niin nätille kun on muutaman kerran poltellut kynttilöitä. 🙂

 5. Hitsi pitäisi itsekin muistaa ja jaksaa ostaa kukkia, ne tuo ihanasti tunnelmaa! Tablo on tosi kaunis pöytä ja sopii tohon sohvan viereen hyvin. Mutta näyttääkö susta toi sohvan takainen seinä vähän tyhjältä ja karulta? Mielestäni se kaipaisi kuitenkin &quot;jotain&quot;, vaikka jotain taulua?

  1. mimmi lähiöstä: Kukilla saa luotua ihanan tunnelman. &hearts; &hearts; &hearts; Harmi ettei kimput kestä kuin vajaan viikon hyvänä. Melkein joutuu joka viikko ostamaan kimpun, jos haluaa että maljakoissa on täytettä. :D<br />
   <br />
   Sohvan takaseinälle on tulossa kolme kehystä. Kehyksiä tilasin Sokokselta lisää, mutta pakettini on kadonnut postissa. Toivottavasti ensi viikolla saisin paketin kotiin ja kehykset ripustettua seinälle. 🙂

  2. Tulppaanit kestää joskus älyttömän pitkään, jopa yli viikon, kun vaan saa ne vähän viileään nurkkaan. Meillä yhdestä ikkunasta vetää just sopivasti silleen, että kimppu pysyy freessinä, hehheh. Meillä on kotona vähän remppahommat vallanneet olohuoneen, mutta heti kun siitä päästään, tarvitsen kimpun valkoisia tulppaaneja!<br />
   <br />
   Jee! Jään innolla odottamaan seinän muutosta 🙂

  3. mimmi lähiöstä: Pisimmilllään tulppaanikimpun olen saanut kestänään hyvässä kunnossa kaksi viikkoa, ne ostin muistaakseni ihan kukkakaupasta ja olivat ihan nupuillaan vielä kotiin kantaessani. &hearts;<br />
   <br />
   Seinä on tänään saanut kehykset, käy kurkkaamassa uusin postaukseni. 🙂

 6. Kukat tuovat aina mukavaa eloa ja lämpöä kotiin. Minusta oli hyvä ratkaisu, että otit hyllyn sohvan takaa pois. Toimii paremmin ilman, nyt olohuoneessa on selkeämpi ja avarampi ilme. Tablo sopii parkettiin täydellisesti!

  1. Tuuli: Niin tuovat. &hearts; &hearts; Odotan jo kuumeisesti tulppaanikautta ja sitä että onnistuisin ostamaan pari valkoista kimppua. :)<br />
   <br />
   Tänään sain kehykset seinälle ja tykkään todella paljon kokonaisuudesta, paljon paljon parempi nyt kuin koskaan ennen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *