Eteisen ikkunalla…

Tämä postaus on jatkoa aikaisemmalle Himlan Ebba-laskosverhopostaukselleni. 🙂

iIMG_1446.jpg

iIMG_1450.jpg

Sain viimeinkin kuvattua eteisen uuden laskosverhon valoisaan aikaan ja kuvista näkeekin nyt huomattavasti paremmin verhon kauniit yksityiskohdat. Verho on siis Himlan valkoinen Ebba-pellavasekoiteverho koossa 120x180cm. 

IMG_1448.jpg

iIMG_1447.jpg

Materiaali on pellavan ja puuvillan yhdistelmä ja näin kauniisti se siivilöi valoa läpi. <3 <3 Laskosverhot yhdistetään yleensä maalaisromanttiseen sisustukseen, mutta tämä pelkistetty Ebba-verho sopii erinomaisesti myös moderniin sisustukseen. Verhossa ei ole mitään ylimääräistä, ei hörsellyksiä, ei rusetteja. Säätölangat kulkevat huomaamattomasti verhon takapuolella ja toimivat kuin sälekaihtimet konsanaan. 

iIMG_1449.jpg

Näen jo sieluni silmin kuinka Artekin valkoinen ritiläpenkki istuisi ikkunan eteen kuin nakutettu. Ritiläpenkki on niin ikään pelkistetty ja verhon kanssa ne ovatkin varmasti oiva pari. <3 <3 <3

Nyt jatkan hetken aikaa astioiden googlettelua ja kuvahakujen tiirailua. Kiitokset vielä kerran kaikille jotka vinkkailitte minulle astiastovaihtoehdoista! Mukavaa iltaa! <3

8 kommenttia “Eteisen ikkunalla…

 1. Todella kaunis verho ja sopii tuohon ikkunaan täydellisesti. Minulla kiinnostaisi nähdä miten olet laskosverhon kiinnittänyt ikkunan yläosaan. Minulla on pitkään ollut haaveissa laskosverhot yhteen ikkunaan, mutta en ole saanut selvitettyä saako niitä asennettua verhotankoihin, mitkä minulla ikkunoissa on.

  1. Netta: Himlan verho on valmiiksi kiinnitetty sellaiseen metalliseen kiskoon, joka kiinnitettään seinään tai kattoon ruuveilla. Samaan tapaan kuin oikeat sälekaihtimetkin. Itse tein sellaisen tuunauksen, että nappasin sen metallikiskon kokonaan pois, tein naruille (4kpl) pienen patentin, jotta ne kulkevat ylhäältä siististi vasemmalle puolelle ja niitä voi säätää edelleen kuten sälekaihtimiakin, vaikka metallikisko puuttuu. Verhon olen ripustanut verhonipsuihin roikkumaan. :)<br />
   <br />
   Lähes samaan hintaan olisin saanut teetettyä mittatilausverhon, jossa olisi ollut vahvistus yläreunassa ja narut syötetty valmiiksi yläkanttauksen sisälle. Päätin säästää 70 euroa ja ostin verhon Himlalta valmiina, kun mitat olivat kuitenkin valmisverhossa täydelliset. 🙂

 2. Oi hitsi, tuo verho on todella kaunis, sekä kuin mittatilauksena tilaan tehty!<br />
  Itse odotan innolla, että saan tilaustyönä teettämäni laskosverhon lastenhuoneeseen asennetuksi. Listat vielä puuttuvat, sillä sen lupasin hommata itse.<br />
  Kyllä tulee tuollaisen kuultavan verhon ansiosta tilasta tosi valoisa!

  1. Kati: Läpikuultavuus tuo ihanaa keveyttä, vaikka verho onkin muulla tavoin aika massiivisen oloinen. Laskosverhot on niin kauniita ja tämä Himlan verhoni lunasti kaikki odotukseni tuplasti. Olen tosi tyytyväinen. :)<br />
   <br />
   Millaista materiaalia valitsit verhoksi lastenhuoneeseen? Mietin just tytön huoneen verhoa nimittäin ja laskosverho voisi siellä olla kätevämpi kuin perinteiset alas asti ulottuvat sivuverhot.

 3. Verhokankaan valitsi verhoekspertti ompelija, vaikutin vain väriin. 🙂 Eli, kangas on paksuhkoa puuvillaa, reilun sentin kokoisilla valko-turkoosi-lime-ruuduilla. Olisin ensin halunnut paksua raitaa, mutta koska sopivaa väriyhdistelmää ei löytynyt, niin ihastuin tähän raikkaaseen ruutukankaaseen. Päävärinään siis valkoinen, jossa turkoosi tuo lisäväriä, ja lime maustaa.

  1. Kati: Valko-turkoosi-lime on ihana väriyhdistelmä. &hearts; &hearts; &hearts; Ihanalta kuullostaa tuo verho. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *