Lapsiperheen oma Ihmemaa

Liisa lapsiperheen verkkokauppa Ihmemaasta otti minuun yhteyttä blogini ja erityisesti tytön keltasävyisen huoneen tiimoilta. Hän ehdottikin minulle pientä yhteistyökampanjaa tytön huoneen sisustukseen yhteensopivien tuotteiden merkeissä. Pikkuneiti olikin kuin naantalin aurinko hänen pakettinsa saapuessa viime perjantaina kotiovelle. 🙂

IMG_1515.jpg

IMG_1518.jpg

Kotimaisen Mailandian suloinen Tyyne-Pipari sisustustyyny on nykyisin tytön tärkein unikaveri. Tyyny on saanut ihka uuden nimen, se on nimittäin rillimamma. Tytön mielestä tyyny näyttää ihan minulta ja onhan tuossa kyllä jotain perää, jos vertaa tyynyä esim tämän postauksen naamakuviini. 😀

mummo.jpg

IMG_1519.jpg

Mailandian tuotteet valmistetaan käsityönä heidän omalla pajallaan Kuopiossa. Tyyne-Pipari sisustustyyny on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa ja täytteenä on käytetty kotimaista konepestävää pallovanua. Myös kankaanpainanta on käsityötä, käyttäen kotimaisia vesiliukoisia ja turvallisia painovärejä. “Kun arjessa on ripaus Mailandiaa, se on piirun verran makeampaa!” 🙂

IMG_1510.jpg

IMG_1509.jpg

Koska meidän perheessä fanitetaan pöllöjä, olimme tytön kanssa tosi ilahtuneita kun paketista paljastui Mailandian Ei Pöllömpää-pöllöjuliste. Värisävytkin (musta-kelta-valko-harmaa) sopivat huoneen sisustukseen kuin pöllöjuliste pöllöfanien kotiin – täydellisesti siis. 🙂 Juliste on kooltaan A3 ja minulta löytyi sopivasti oikean kokoinen kehyskin valmiina. Minusta nämä pöllöset muistuttavat hieman Dame Edna-komediahahmoa silmänympäryksineen. 😀 Vekkuleita retrokamuja kelpaa pitää näytillä. <3

IMG_1513.jpg

Malm-lipaston siirsin muuten omasta makuuhuoneestani tytön huoneeseen. Ajatuksena oli saada lelut ja vaatteet paremmin organisoitua, kuin mitä ne ovat nyt olleet pienemmissä lelulaatikoissa ja -pussukoissa. Lipasto on kuitenkin pieneen huoneeseen aivan liian massiivinen, mutta tulipa testattua tämäkin. 😀 Jatkankin siis edelleen tätä iänikuista tytön huoneen säilytyskaapiston vatvomista. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-16%20koht

Ihmemaan valikoimasta löytyy niin vaatetta, lelua kuin sisustustavaraakin. On Muumeja, Hevisauruksia, Mailandiaa, Hahtuvahulluja, Örkkejä ja paljon muuta. 🙂 Käykäähän kurkkaamassa myös Ihmemaan Facebook-sivulla, jonne päivitetään uutisia sekä tarjouksia! 

Klikkaa itsesi Ihmemaahan!

(Postaus tehty yhteistyössä ihmemaahan.fi-verkkokaupan kanssa, postauksessa esiintyvät tuotteet saatu yhteistyökampanjan kautta)

20 kommenttia “Lapsiperheen oma Ihmemaa

 1. Ihania juttuja ja ihan uusi tuttavuus mulle.<br />
  Karkki-Martti pehmo sopisi meille ja tuo juliste!<br />
  Täytyy varmasti harkita tilauksen tekemistä…

  1. Iitu: Karkki-Martti on söpö kaveri. &hearts; Tyyne-Pipari vei meillä kuitenkin voiton jo ihan värinkin puolesta. Tyyny on näppärän kokoinen pienen lapsen unikamuksi. &hearts; &hearts;

 2. Mailandian Maija tässä moi! <br />
  Aivan ihana juttu, erityisesti kuvat! Melkein tuli tippa linssiin noita suloisia halauskuvia katsellessa… Tyyne on selvästikin päätynyt juuri sopivaan kotiin! 🙂 Terkkuja koko Mailandian väeltä!

  1. Mailandian Maija: Ihana olet! &hearts; &hearts; &hearts; Kiva kuulla että tykkäsit postauksestani ja kiitos itsellesi ihanista tuotteista. &hearts; &hearts; Tyyne tuli kotiin ja siitä on tullut meille tärkeä perheenjäsen. Tyttö ei voi enää mennä nukkumaan ilman rillimammaansa. :)<br />
   <br />
   Terkkuja takaisin kaikille tiimiläisillenne! &hearts; &hearts;

  1. Fanni: Varsinkin aamuisin ja aamupäivisin kun aurinko paistaa huoneeseen, on se ihanan kesäinen. Tulee hyvälle mielelle kun katselee keltaista seinää, taitaa olla värien psykologiassa oikeasti jotain perää. 😀

 3. Ihania uusia juttuja. 🙂 Tuli mieleen, että toimisiko lipasto tytön huoneessa, jos vaihtaisi sängyn ja lipaston paikkoja? Taaempana lipasto ei niin hyppäisi silmille. 🙂

  1. Jonna: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Lipaston kanssa kävi itseassa vähän köpelösti ja se palautuu takaisin Ikealle ensi viikolla. Nyt se odottaa pirstaloituneena Kiitolinjan noutoa eteisessä. Joten siinä meni se lipasto sitten… :/

 4. Jos haluat malmin tapaisen mutta pienemmän lipaston tytöllesi niin miten olisi muuramen laatikostot? Enemmän valinnanvaraa, parempi laatu ja designkin kelvannut IKEAlle plagioitavaksi…

  1. Maaria: Muuramella on kivat laatikostot. 🙂 Olen kiikaroinut myös niitä, mutta ongelma on se etten ole ihan varma minkä näköistä tai varsinkaan kokoista lipastoa huoneeseen haluan. Laitoin itselleni deadlinen maaliskuulle, siihen mennessä on ratkaisu löydettävä. 🙂

 5. Ihanan pirteä tuo tytsyn huone 🙂 tulee heti hyvälle tuulelle kun katselee tuota Aurinkoisen keltaista huonetta., vaikka keltainen ei kuulu mun lempiväreihin …

  1. ulla: tuo on meidän kodin aurinko! &hearts; &hearts; &hearts; Tulen itsekin hyvälle mielelle ja sitruunankeltainen on minun mielest kaunis sisustusväri noin muutenkin. 🙂

 6. Kivoja juttuja ja ihanan iloinen lastenhuone! :)<br />
  <br />
  Olen metsästänyt jo pitkään krominväristä pyöreää kattovalaisinta, kuten Tom Dixonin<br />
  Copper riippuvalaisin ja kokoakin saisi olla ainakin se 45 cm, mutta en löydä mistään tarpeeksi isoa krominväristä kattovalaisinta. Ajattelin, että sinä jos joku tiedät mistä sellaisen löytäisi, kun olet aina niin hyvin perillä näistä sisustusjutuista! :)<br />
  <br />
  Mukavaa viikonloppua! 🙂

  1. minttu: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Nyt ei äkkiseltään tule mieleen kuvauksesi mukaista valaisinta, mutta näistä paikoista kannattaa Stockmannin ja Finnish design Shopin lisäksi katsella:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.valaisintalo.fi/fi&quot; target="_blank">http://www.valaisintalo.fi/fi</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.room21.fi/&quot; target="_blank">http://www.room21.fi/</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.laatuvalaisin.fi/riippuvalaisimet.html?gclid=CPyQxqrLiLwCFUdZ3godBzMAjg&quot; target="_blank">http://www.laatuvalaisin.fi/riippuvalaisimet.html?gclid=CPyQxqrLiLwCFUdZ3godBzMAjg</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.valotorni.fi/index.php&quot; target="_blank">http://www.valotorni.fi/index.php</a><br />
   <br />
   Voisi kokeilla googlettaa valaisimia myös ulkomailta hakusanoilla, kannattaa valita kuvahaku, niin löydät nopeammin etsimäsi. <br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.google.fi/search?q=design&quot; target="_blank">https://www.google.fi/search?q=design</a&gt; pendant chrome&amp;espv=210&amp;es_sm=91&amp;tbm=isch&amp;tbo=u&amp;source=univ&amp;sa=X&amp;ei=BujaUu2uJ-OJ4ASkoIGIDg&amp;ved=0CDEQsAQ&amp;biw=1279&amp;bih=604<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="https://www.google.fi/search?q=design&quot; target="_blank">https://www.google.fi/search?q=design</a&gt; pendant chrome&amp;espv=210&amp;es_sm=91&amp;tbm=isch&amp;tbo=u&amp;source=univ&amp;sa=X&amp;ei=BujaUu2uJ-OJ4ASkoIGIDg&amp;ved=0CDEQsAQ&amp;biw=1279&amp;bih=604#q=design lamp chrome 50cm&amp;tbm=isch<br />
   <br />
   Pikaisella kurkkausella kuvahaussa saattaa olla pari sellaista jotka voisi olla lähellä sitä mitä etsiskelet. 🙂

 7. Hei! Tyttösi huone on aivan mielettömän ihana! Juurikin minun makuuni 🙂 pakko kysyä, mistä olet ostanut tuon a3-kokoisen kehyksen? Hankin lapsen huoneeseen Paapii Designilta muutaman a3-kokoisen julisteen, ja niille tarvitsisi saada kehykset. Mielellään saisivat vielä olla värikkäät, esim.kirkkaanpunaiset tai keltaiset. Osaisitko vinkata? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *