&Tradition Milk Lamp by NORM.ARCHITECTS

Näin pitkään maltoin mieleni Milk Lampin suhteen (kts. aiempi postaukseni) ja vasta nyt tein ratkaisuni kyseisen alevalaisimen ostamisesta. 🙂 Lopputulos siis on, että ostin sen itselleni synttärilahjaksi ja sen paikka tulee olemaan olohuoneessa Bestå-tason päällä. Rakentelen tasolle pienen ryhmitelmän Ylva Skarpin pienemmästä printtijulisteestani, By Lassen Kubus-kyntteliköstä ja tästä Milk Lamp-valaisimesta. <3 

07_NORM_IMAGE.jpg

MILK%20NA1.jpg

9.jpg

tradition-milk-table-lamp.jpg

Finnish Design Shopista löytyy tämä suosikkiversioni tammijalkainen ja valkojohtoinen Milk Lamp-pöytävalaisin* alennettuun hintaan. Toimitusaika on pari viikkoa, mutta kyllä sen jaksan odottaa kun tiedän mitä paketista aikanaan ulos kuoriutuu. 🙂

Aurinko paistaa ja lämmittää ihanasti, tästä päivästä taitaa tulla hyvä päivä. 🙂 Touhukkaat tiistaitoivotukset!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä. Kuvat: NORM.ARCHITECTS. Kuviin virallinen julkaisuoikeus, ethän kopioi / lainaa kuvia blogistani eteenpäin! / Please do not copy or distribute these pictures/images!)

23 kommenttia “&Tradition Milk Lamp by NORM.ARCHITECTS

 1. Eikö AJ ollut syntymäpäivälahjasi…? Milk on sitten luonnossa todella pieni valaisin, tulee näyttämään Bestån päällä minilampulta. Ehkä nippanappa voi mennä suunnittelemassasi asetelmassa, muttei kyllä yksinään näyttäisi hyvältä.

  1. Kassu: Sain sen verran tuntuvat veronpalautukset että AJ:sta tuli joululahjani. Synttärilahjan ostaminen itselle on ehkä vähän hassua, mutta minusta on kiva kun saa avata paketin vaikka se olisikin itse ostettu ja paketoitu. 😀 Olen joulusta asti miettinyt mitä haluaisin ja päädyin Maitolamppuun, jota olen jo pitkään vatvonut. Tarjoushinta oli se viimeinen ostopäätöksen syntymiseen johtanut asia. 🙂

 2. Oi, mie kans oon arponu tillaanko vai enkö tillaa, mustajalkasena vai puisena :)<br />
  Son kivannäkönen valasin :)<br />
  <br />
  Saapihan sitä ittelle synttärilahjaksi ostaa vaikka sata lahjaa 🙂

  1. Meän Satu: Minulla oli sama ongelma viime kesänä ja mustajalkaiseen silloin päädyin. Jätin ostoksen kuitenkin tekemättä, koska tuunasin itselleni Clas Ohlsonin roikkalampun, jonka laitoin keittiön seinähyllylle maitolampun sijaan. Nyt tuo tarjoushinta on niin edullinen, että päätin hankkia sen viimein ja jos se ei olohuoneen tasolla näytäkään tarpeeksi kivalta niin kokeilen sitä keittiöön siinä tapauksessa. 🙂 Paikkoja kuitenkin on, minne tuollaisen pienen suloisen utareen saa laitettua. 😀

 3. Oi tuo milk valaisin on niin kaunis! Ei ehkä meille sopisi mutta sinun sisustukseen se kyllä sopii! Varmasti tulee hieno asetelma 🙂

  1. riituli: Luulen että asetelmasta tulee kiva, ja jos ei tule niin maitolampulle on paikkavaihtona myös keittiön seinähyllykin. 🙂

 4. Hei,<br />
  Mies osti meille tuon Milk-valaisimen pari viikkoa sitten FDS:sta ja se tuli ihan parissa päivässä :)<br />
  On se vaan ihana! 🙂

  1. minttu: Sepäs tulikin nopeaan. 🙂 Mietiskelin just että taidan laittaa oman lamppuni pakettiin ja avata sen vasta synttäripäivän aamuna. Olisi jotakin ihanaa mitä odottaa. 🙂

 5. Aivan ihana valaisin. Sopii varmasti teille. Itse pidän enempi tästä versiosta kuin mustajalkaisesta. Meillä ei olisi paikkaa kyseiselle valaisimelle. Muuten ottaisin. =) Itse haaveilen toisesta Hayn tarjotinpöydästä ja Hayn vaaterekistä. Ehkä synttärilahjaksi myös. 😉

  1. hannele: mustajalkainenkin on kaunis. Eri värien väliltä valitseminen on aina niin vaikeaa. :)<br />
   <br />
   Mikäs sen parempi syy hemmotella itseään kivoilla ostoksilla kuin synttärit. 😀 &hearts;

  1. Paula: Hihii, vähän on molempien näköä, lieneekö ristiverinen utare-meduusa. 🙂 Utareesta kaiketi on alunperin saanut nimensä, siksi nimessä viittaus maitoon. 🙂

 6. Hauska nähdä miltä se näyttää teiltä! Täytyy kyllä sanoa että ei oo yhtään mun juttu mutta innolla odottelen näkeväni sen teidän ihanassa kodissa! &hearts;

 7. Olen kans aina ihaillut tätä valaisinta! &hearts;&hearts;&hearts; Toi Paulan kommentti on itseasiassa aika hauska 😀 Utareitahan se vähän muistuttaa ja nimikin on Milk 😀 Nyt kun katson valaisinta, tulee utareet mieleen apuua! No silti tahon sen itselleni myös :)) Ale houkuttelee!!

  1. Jasmin: &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Utareesta on ilmeisesti saanut nimensä, sen verran on nimittäin kuvauksellinen nimi muotoonsa nähden. 😀 Alehinta oli se viimeinen sysäys minulle. 🙂

 8. Just kuten Paula totesi! 😉 Utareet mitkä utareet. Maalla kasvaneena en kyllä millään haluaisi moista lehmäntissilamppua kotiini. MUTTA makuasia! ;D

  1. Sari: Minusta tuo valaisin on aivan ihana, eikä haittaa mielikuva utareisiin. 🙂 Löytyyhän minulta tuo toinenkin kaksimielinen valaisin Tuplakupla. 😀 😀 En viitsi tähän kirjoittaa tarkoittamaani vertauskuvaa, mutta kuvittele tuplakupla mielessäsi ylösalaisin niin tiedät mistä puhun, hihii. 😀 😀

 9. Itse en kans kauheasti tuosta Milk-lampusta tykkää mutta kiva nähdä miltä näyttää kotonasi. Saa nähdä käykö samalla tavalla kuin string-hyllyn kans. Näytti ensin tosi tyhmältä blogeissa mutta nykyään mietin jo minne se meillä mahtuisi :)<br />
  Täällä näyttää muuten kirjoittelevan kaksi Minttua, onneksi tuo toinenkin Minttu vaikuttaa kivalta tyypiltä 😉

  1. Minttu: String on aivan ihana hylly. &hearts; Se on samaan aikaan moderni ja nykyaikainen ja perinteikkään klassinen. &hearts;<br />
   <br />
   tein muutes postauksen tuossa hetkonen sitten, käy kurkkaamassa miltä se näyttää olkkarin tasolla. Ja lamppu on siis laitettu nyt vaan pikaisesti tasolle, ympärillä olevat mööblereitä ei ole vielä mietitty tai aseteltu sen ihmeemmin. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/synttarilahjani-milk-lamp-on-saapunut&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/synttarilahjani-milk-lamp-on-saapunut</a><br />
   <br />
   Te Mintut olette molemmat mukavia Minttuja. &hearts; &hearts;

 10. Mulle kävi samoin tuon alen kanssa, pakko oli tilata! Olis jo postissa odottelemassa kun vaan kiireiltänsä kerkeis hakemaan. Ei tuo mun mielestä niinkään utareilta näytä.. sanoinkin miehelle et tilasin meille lypsyjakkaran 😀

  1. nennu: Kääks, kipaise äkkiä hakemaan se kotiin! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Lypsyjakkara on täydellinen vertaus. 😀 Siltähän tuo nimittäin näyttää. :D<br />
   <br />
   tein postauksen jo omasta maitolampustani ja se on aivan ihana!!! &hearts; Käy kurkkaamassa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/synttarilahjani-milk-lamp-on-saapunut&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/01/synttarilahjani-milk-lamp-on-saapunut</a&gt;

 11. Oi, itsekin olen tuota miettinyt mutta tuntuu niin tyhmältä ostaa hienoja juttuja varastoon odottamaan remontin valmistumsta. Tämä on nimittäin hyvin hidasta… 😀 Mutta aleista kyllä aina pikkusen himottais ostaa, &quot;kun halvalla kerran saa&quot; 😉 Mullakin tulee enemmän lypsyjakkara mieleen tuosta, kuin utareet. En ollut koskaan edes ajatellut mitään muuta kuin lypsyjakkaraa ennen kuin luin kommentit 😀

  1. Cato: Hirveästi ei kannata varastoon etukäteen ostaa, ja onhan se kivempaa sitten rempan valmistuttua laitella kotia kerralla kuntoon. 🙂 Pääsee heti kokeilemaan tavaroita paikoilleen ja saa ehkä uusiakin ideoita niiden kautta. 🙂 Lypsyjakkaralta tuo kyllä erehdyttävästi näyttää, hihii. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *