H&M Home -nettitilauksen päivitys

HM:n pyyhetilauksestani teille postailin tammikuun puolivälissä ja kuten osasin arvatakin, siirtyi molempien raitapyyhkeiden toimitus kuunvaihteesta helmikuun loppuun. Annoin silloin ukaasin, että mikäli tilaukseni toimitus siirtyy vielä kerran, peruutan koko tilaukseni. 🙂 Kävin pyyhetilauksen peruuttamisen yhteydessä läpi henkkamaukan uutuudet ja löysin kaksi niin ihanaa juttua, että sydämeni heltyi ja tein pyyhkeistä uusintatilauksen, johon lisäsin pari uuttakin tuotetta. 😀

hm.jpg

Pienissä vahakynttiläpurkeissa olevan tekstin sisältö on hieman imelä, mutta fontti on kuin Ylva Skarpin kynästä ja näen jo sieluni silmin kuinka kivasti tämä sopii minun Ylva-printtieni kanssa. <3 Ihastuin myös Vintage Edition-tekstilliseen kanvaasityynynpäälliseen, jonka fontti on sen verran rouhea että sopii modernimpaankin sisustukseen. Pari valkoista pellavalautasliinaa klikkasin ostoskoriini myös. 

Saa nähdä siirtyykö tämänkin tilauksen toimitus helmikuun lopulta jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Hope not, sillä neljän viikon odotusaika on jo itsessään ihan liikaa, puhumattakaan siitä että käsipyyhkeitä joudun odottamaan kaiken kaikkiaan 6-7 viikkoa. 😀 Tälläisillä odotusajoilla pitäisi itse tuotteen olla jo jotain uskomattoman uniikkia… 😀

Aurinkoista uutta viikkoa! 🙂

(Kuva: H&M)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “H&M Home -nettitilauksen päivitys

  1. laura: Olen huomannut myös sen, että usein myydään kuukausiakin etukäteen tuotteita, jotka eivät ole edes saapuneet vielä varastolle, sekin on kurjaa. Pari kertaa on tuote jäänyt kokonaan saamatta / toimittamatta (inhottava jälkitoimitus, joka ei toimita liian pientä tilausta) ja minullakin on näitä vitosen lahjakortteja pari kertynyt. Mutta on myös hyviäkin kokemuksia, kerran tilaus meni heti pakattavaksi kun sen olin tehnyt ja viikossa oli pakettikin perillä, huisia. 😀

 1. Mulle tuli jokunen viikko sitten H&amp;M:ltä tilaus, jossa oli mm. tuo sama tyynynpäällinen (on tosi ihana!). Tällä kertaa paketti tuli noin viikossa perille eli varsin kohtuullinen toimitusaika 🙂 Toivotaan, et saat omasi myös piakkoin!

 2. Kannattaa käydä keskustan H&amp;M home osatolta hakemassa ne mitä haluaa eikä odotella nettikaupan tilauksia…

  1. Rose: Keskustan myymälästä ei koskaan löydy kaikkea mitä haluan ostaa ja siksi tykkään mielummin tilata. Tosin ei tämäkään nyt ole ihan ongelmitta sujunut, koska yksikään loppuvuoden tilaukseni ei ole onnistunut. 😀 Helpommalla olisin saanut kun olisin sen kymmennen kertaa käynyt myymälässä ja ostanut sieltä pienissä erissä sen mitä tartten. Jälkiviisaus… 😀 Ei nuo tuotteet onneksi ole niin tärkeitä että niitä varten jaksaisin enempää vaivaa nähdä, kuin tämän netissä näpyttelyn. Jos ei tilausta tule niin eiköhän tilalle löydy jotakin kivaa eniveis. 😀

 3. Varsinkin ennen joulua tuntui siirtyvän nuo tilaukset. Muuten omalle kohdalle ei ole onneksi sattunut niin pahoja viivästyksiä, etten olisi koko tuotetta saanut. Tilailen H&amp;M:ltä melkein joka kuukausi. Nytkin on raidallinen torkkupeitto pari neuletta tulossa. 🙂 Perjantaina laitoin tilaukseen ja nyt jo näkyi, että on käsittelyssä! Minulta löytyy nyt kynttilät ja onhan ne aika söötit. 😉 Poltin jo loppuun ja onneksi sisälle mahtui myös normaali tuikku niin ei voi jatkossakin laittaa kynttilän palamaan kipon sisään. (Tosin on hitusen nafti, en ole ihan varma meneekö tuikku ihan pohjaan, mutta kummiskin!)

  1. Terhi: Ennen joulua siirtyi moni tilaus ja aleaikaan sain kahdesta tuotteesta ilmoituksen ettei niitä olekaan. Näitä siirtymisiä on tullut kyllä minulle muutenkin, kuten nyt nuo pitempäänkin valikoimassa jo olleet valkoiset kuviopyyhkeet joiden toimitus siirtyi kuukaudella eteenpäin. Valkoisia pellavatyynynpäällisiä siirrettiin kahteen kertaan, jonka jälkeen peruutin koko tilauksen. Pari kertaa olen maksanut kortilla ostokseni suoraan ja rahojen palautus on tosi hidasta. Nykyisin tilaan aina laskulla, koska jos tuotteita ei syystä x saakkaan ajoissa, voin perua tilauksen eikä tarvitse säätää maksun / palautuksien kanssa. Pientä fiilausta toivoisin H&amp;M:n toimitukseen, muuta nurinaa ei ole. :D<br />
   <br />
   Tuo tuikku-idea on kiva, kiitos vinkistäsi. 🙂 Ei noin nättiä lasikippoa raaski roskin heittää, joten hyvä että sinne mahtuu edes jotenkuten sellainen perus tuikkukynttilä. 🙂

 4. Ah, ainiin! Minun on pitänyt kertoa sinulle, kun yksi päivä istuskelin makuuhuoneessa ja puhuin puhelimessa niin tajusin, että siellä evakossa oleva radioni on täynnä Ylva Skarpin tekstejä ja siinä jopa lukee, että designed by Ylva Skarp! Olen sen toissa vuonna saanut äidiltäni joululahjaksi. Olen ihastellut noita sinun printtitauluja tietämättäni, että itsekin omistan jotain noin hienoa! 🙂

  1. Elina: Ei vitsit, Ylvan suunnittelema radio??? Wau! &hearts; &hearts; &hearts; Nyt olen ihan kade sinulle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *