40 tulppaania

Käväisin tänään Helsingin keskustassa kiertelemässä ja menin ihan varta vasten Stockmannille hakemaan kamppistarjouksessa olevia tulppaanikimppuja. 20 kappaleen kimppu kustansi tasan kympin ja valkoisen kimpun lisäksi nappasin mukaani kauniin persikkaisen (haalean oranssin) tulppaanikimppusen. <3

iIMG_2454.jpg

iIMG_2453.jpg

iIMG_2456.jpg

Valkoiset tulppaanit ovat vielä kääreissään imuttelemassa vettä pysyäkseen kohtisuoraan ylöspäin. Oranssien tulppaanien tahdon leviävän kauniisti ulospäin maljakosta, joten niistä poistin kääreen heti maljakkoon laittaessa. Tyttö oli matkassa mukana ja huuteli niin iloisesti kauppoja kierrellessämme että “mamma täällähän on kevään juttuja”. 🙂 Siispä huominen postaukseni tuo tullessaan… mitäs muutakaan kuin niitä kevään juttuja! 😀 Huomiseen siis!

8 kommenttia “40 tulppaania

 1. Ihania tulppaaneja, pakko antaa yks pieni vinkki, kannattee laittaa tulppaaneihin ihan vähän vaan (kylmää) vettä pohjalle tai lunta, pysyvät paljon pidempaan hyvinä 🙂 eli noin puolet mitä sinulla on nyt nuissa.<br />
  Ps. Kiitos aivan ihanasta blogistasi, yksi ehdoton lemppari! Vaikka onkin sisustuspainoitteinen, välittyy jutuistasi myös sinun ihana persoona, olet niin aito ja sydämmellisen oloinen ihminen &hearts;

  1. sini: Kiitos vinkistä, vaihdankin veden nyt samantien ja laitan vähän vähemmän sitä. 🙂 Kiitos kivasta kommentistasi, tämä lämmitti mieltä! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; 🙂

  1. Heli: Niin on! &hearts; &hearts; Ne on ruusujen ohella leppareitani ja tulppaanit ovat minulle kevään merkki. &hearts; vaikka maassa on lunta, on minun fiilikset vehreänä menossa kohti pääsiäistä. 😀

 2. Kauniita kukkia nuo tulppaanit.Tiesitkö, että tulppaaneista pitää ottaa alimmat lehdet pois ja tehdä uusi imupinta? näin ne kai säilyy paremmin;)

  1. Hilima: Tiesin mutta olin unohtanut. 😀 Olen kuullut tuon ennenkin, mutta en muistanut koko asiaa eilen illalla. vaihdan kohta veden maljakoihin ja nappaan ne alimmat lehdet pois samalla kertaa. Kiitos muistutuksesta, tuli todellakin tarpeeseen! &hearts; 🙂

 3. Ihania kukkia! Itse olen aina pitänyt leikkokukista ja niin kauan kuin omassa kodissa olen asunut (eli aika monta vuotta) olen ostanut viikottain tuoreita kukkia.<br />
  <br />
  Nyt kun asumme Hollannissa, kukkien ostaminen on myös lompakkoystävällistä. Tänään juuri ostin 50 tulppaania hintaan 7,50e! <br />
  <br />
  Viimeksi Suomen lomalla meinasin saada sydärin, kun kävin ostamassa tuliaiskukkia ystävälle.Totta kai ymmärrän sen, että pitäähän kukkakauppiaalle jäädä työstään edes jokin kate. Kukat kun useimmiten tulevat juuri Hollannista Suomeen 🙂

  1. Karlis: Hollannissa tulppaanit on hieman eri hintahaarukassa kuin täällä suomessa. 🙂 Jos täältä irtoiaisi 50 tulppaania alta kympillä, ostaisin kimppuja joka viikko. Nyt ei meinaa raaskia kun kympillä saa yleensä vain kymmennen tulppaania. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *