Woodnotes Box Zone -paperinarukorit

Olen saanut muutamia kyselyitä Woodnotesin Box Zone -paperinarukoristani ja sen ostopaikoista. Oman pyöreän korini ostin Design Forum Shopissa olevasta Woodnotes-pisteestä ja Googeli kertoi että DFS:n lisäksi Box Zonea myy myöskin Finnish Design Shop*. Finnish Design Shopista löytyy tällä hetkellä neliskanttista koria kolmessa värissä ja kokoluokassa. 

Woodnotes Box Zone paperinarukori Omakotivalkoinen
Woodnotes Box Zone paperinarukori Omakotivalkoinen

Woodnotes Box Zone säilytyskorit

Woodnotes Box Zone-säilytyskorit* on suunnitellut Minna Ahokas ja niiden valmistusmateriaali on 100% likaahylkiväksi käsiteltyä paperinarua. Värivaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan kymmennen, joista yleisimmät ja suosituimmat ovat musta, valkoinen ja luonnonvärinen.

Oma Box Zone -korini on luonnonvärinen ja se muistuttaa värisävyltään kamelinruskeaa. Valkoinen kori on sävyltään kermainen eli luonnonvalkoinen, vaikka sitä valkoisena myydäänkin. Vaaleanharmaa puolestaan on kuin pehmoinen greige, todella kaunis ja varsinkin valkoisen kanssa upea yhdistelmä.

Woodnotes Box Zone paperinarukori Omakotivalkoinen
Woodnotes Box Zone paperinarukori Omakotivalkoinen

Kaunis paperinarupunos

Finnish Design Shopista* on saatavana tällä hetkellä mustaa (black), luonnonvalkoista (white) ja luonnonväristä (natural) Box Zonea. Vaaleanharmaata (Stone) ja muita väriyhdistelmiä (natural-black, stone-black, white-black, chocolate, graphite ja wenge) on tulossa valikoimaan lähiviikkojen aikana. 🙂

Nyt minä suuntaan omaan Box Zoneeni eli makkariboksiini viimeistelemään pakkelointia. Ikkunaseinällä olevat verhokiskotkin saivat muuten lähtöpassit. Niiden tilalle kehittelen jotain nykyaikaisempaa ja fiinimpää, mutten ole vielä ihan satavarma mitä se tulee olemaan. 😀

Huomiseen!

Tuotekuvat: Woodnotes, *sisältää kaupallisen linkin

Lue myös: ➤ DIY – Lautasliinarengas paperinarusta


Comments are closed.