Woodnotes Box Zone -paperinarukorit

Olen saanut muutamia kyselyitä Woodnotesin Box Zone-paperinarukoristani ja sen ostopaikoista. Oman pyöreän korini ostin Design Forum Shopissa olevasta Woodnotes-pisteestä ja Googeli kertoi että DFS:n lisäksi Box Zonea myy myöskin Vepsäläinen ja Finnish Design Shop*. Vepsäläisen Box Zone-valikoima vaihtelee myymälöittäin, Finnish Design Shopista löytyy tällä hetkellä neliskanttista koria kolmessa värissä ja kokoluokassa. 

woodnotes%20box%20zone%20black.jpg

woodnotes%20box%20zone%20colors.jpg

Box Zone-säilytyskorit* on suunnitellut Minna Ahokas ja niiden valmistusmateriaali on 100% likaahylkiväksi käsiteltyä paperinarua. Värivaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan kymmennen, joista yleisimmät ja suosituimmat ovat musta, valkoinen ja luonnonvärinen. Oma Box Zone-korini on luonnonvärinen ja se muistuttaa värisävyltään kamelinruskeaa. Valkoinen kori on sävyltään kermainen eli luonnonvalkoinen, vaikka sitä valkoisena myydäänkin. Vaaleanharmaa puolestaan on kuin pehmoinen greige, todella kaunis ja varsinkin valkoisen kanssa upea yhdistelmä. <3

ostoksia6.jpg

ostoksia7.jpg

Finnish Design Shopista* on saatavana tällä hetkellä mustaa (black), luonnonvalkoista (white) ja luonnonväristä (natural) Box Zonea. Vaaleanharmaata (Stone) ja muita väriyhdistelmiä (natural-black, stone-black, white-black, chocolate, graphite ja wenge) löytyy vaihtelevasti Vepsäläisistä kautta maan. 🙂

Nyt minä suuntaan omaan Box Zoneeni eli makkariboksiini viimeistelemään pakkelointia. Ikkunaseinällä olevat verhokiskotkin saivat muuten lähtöpassit. 😀 Niiden tilalle kehittelen jotain nykyaikaisempaa ja fiinimpää, mutten ole vielä ihan satavarma mitä se tulee olemaan. 😀 Huomiseen!

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit on merkitty *-merkillä)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

12 kommenttia “Woodnotes Box Zone -paperinarukorit

 1. Huomenna onkin täällä Oulussa Vepsäläisessä VIP-ilta, jossa ajattelin piipahtaa, ja nyt muistankin, että näitä boxejahan minun piti sieltä katsoa. Kiitos muistutuksesta Miia 🙂

  1. Tanja: Vip-ilta kuullostaa hyvältä. 🙂 Kelpaisi minullekin kyllä moinen luxus. &hearts; Jos Box Zone-sarjaa löytyy niin kannattaa kurkata myös lehtiteline, se on luonnossa tosi hieno nimittäin, vaikkakin hinnaltaan aika suolainen. 🙂

  2. Siis tarkoitat sitä Woodnotesin lehtitelinettä, sellaista metallista, jossa on paperinarukoriosa? Sellainen meillä on ollut jo kymmenen vuotta 🙂

  3. Tanja: Just sitä tarkoitan. 🙂 Hihiii, ei ihme että omistat sen jo, se on nimittäin ihana! &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Tutustuin vikonloppuna blogiisi ja ihastuin! Minäkin olen karsija, ja tavarat saavat säännöllisesti kyytiä. En kuitenkaan usko tuohon 75 vaatekappaletta, jossa mukana alusvaatteet, sukat jne. Itselläni on vaatteita noin 75-85, mutta ei siinä ole mukana esim. Craftin kerrastot, pipot, huivit jne. Itselläni on hevonen, joten harrastus vaatii omat tavaransa, joita en laske mukaan tuohon normimäärään. <br />
  <br />
  Mutta asiasta viidenteen – olen siivoamassa/karsimassa tavaroita taas näin kevään kynnyksellä ja kysyisin mielipidettäsi siitä, että mikä olisi paras/nopein/helpoin 'kirppari'?

  1. Sara: Uudet neuleet mukaan laskettuna minulla on nyt 78kpl vaatetta, joka sisältää kengät ja asusteetkin. Ja myös ne alusvaatteet. Se on omiin tarpeisiini oikein hyvä määrä enkä koe että tällä hetkellä minulta puuttuisi yhtään mitään. Jos saisin nyt satasen lahjakortin vaatteiden ostamista varten, en keksisi mitä sillä ostaisin, ehkäpä lankaa uusiin villasukkiin jos jotain on pakko ostaa. 😀 En kuitenkaan usko että minun määräni riittäisi kaikille ja tiedänkin ettei riitä. Minusta karsimisen tarkoitus ei ole elää puutteessa vaan nimenomaan keskittyä omistamaan vain sellaista jota myös tarvitsee ja käyttää. Harrastukset luonnollisesti kasvattavat tarpeen määrää, minulla harrastus on siistiä sisäliikuntaa, joten siihenkään en tarvitse kovin kummoisia välineitä. Trikoolla mennään. :)<br />
   <br />
   Nopein ja &quot;paras&quot; taitaa olla tällä hetkellä Facebookin kirppisryhmät omalta paikkakunnalta. Niissä tavara tuntuu liikkuvan aktiivisesti eteenpäin. Fyysisten kirpputorien suhteen en osaa sanoa, talviaikaan kirppistely on hieman hitaampaa kuin kesäisin kun torit aukeavat ja ainakin täällä Helsingissä on kesäviikonloppuisin paljon hyviä kirppiksiä. 🙂

 3. Hei!<br />
  Jäikö tuosta kiskojen poistosta millaiset jäljet kattoon?<br />
  Itsekkin tekisi mieli poistaa kiskot katosta.<br />
  Ihania nuo korit!<br />
  T:Iitu

  1. Iitu: Meillä jäi kolme reikää kattoon ja tummentuma kiskon ääriviivojen mukaan. Tummentuma ei lähtenyt pyyhkimällä, mutta meillä se ei haittaa koska maalaan katon illalla kokonaan ja ne peittyvät siinä samalla kuin kaikki muukin töffö. 😀

 4. Hei, ajattelin kanssa minun pellavaliinoilleni tuollaista mustaa koria, kumpi olisi sinusta parempi 4 liinalle tuo keskikokoinen vai pieni noista neliökoreista ?

  1. Inka: Minulla on pieni pyöreä ja siihen mahtuu tosi hyvin kuusi pellavaliinaa. Suosittelen sinullekin siis pienintä kokoa, hyvin mahtuu. 🙂

 5. Moi, myös Helsingin Artek myy näitä koreja. Kannattaa ennen joulua taas olla valppaana, Woodnotesin ysmyistä näitä ja lehtitelinettä löytää tosi edukkaasti.

  1. Heidi: Kiitokset vinkistä, en nimittäin tiennyt että Artekin liikkeessä on Woodnotesinkin edustus nykyisin. 🙂 Täytyykin pitää mielessä ja kyttäillä ysmyjä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *