Mie tein sen! JIPPII! :D

Nyt kyllä tuuletan oikein olan takaa! Kattomaalaus on suoritettu ja hitsit sentään miten hyvin se onnistui. 😀 Ei ollut helpoimmasta päästä tämä maalausurakointi, mutta kädet täristen ja niskat umpijumissa vedin viimeiset telanvedot apinan raivolla loppuun. 🙂 

IMG_2562.jpg

IMG_2566.jpg

remppaus.jpg

Syynäsin kattoa raksalampulla edes takaisin ja niin tasaista jälkeä kyllä tuli, ettei uskoisi sen olevan tälläisen naisenhupakon aikaansaamaa. 😀 Paikkauksista ja elementtisaumoista ei ole jälkeäkään ja huomenna kun saa maalattua seinät, on makuuhuone niin uutuuttaan hohtava että. 😀 Nyt pesulle ja palkaksi herkuttelen yöpalaa, joka onkin ansaittua herkkua eli lakupussi ja huurteinen cokistölkki. Namsk! 😀 Saanko vielä sanoa kerran!?! Hitsi vie, MIE TODELLAKIN TEIN SEN!!! 😀

24 kommenttia “Mie tein sen! JIPPII! :D

 1. Hyvä Miia! 🙂 Hyvältä näyttää yövalossa, ja varmasti päivänvalossa myös!sitäpaitsi, parhaat maalarit on naisenhupakoita, ainakin näin omalla kokemuksella kun suvusta ja lähipiiristä pelkkiä naisraksatyöläisiä löytyy… 😀

  1. milla: Päivänvalossa huone on niin valkoinen että oikein häikäistyy. 🙂 Ja olen ylpeä että jaksoin uurastaa sen parissa ilman apuja. 🙂

 2. Olen mielenkiinnolla seurannut blogiasi ja sisukkuutasi ja totean vain, että eipä taida olla montaakaan asiaa mihin miestä tarvitset!! Onnistuit tosi hyvin tuon katon kanssa, kuten myös kaikissa tekemisissäsi. Arvostan käsillä tekemistä ja sinä olet kyllä ihan paras siinä! Jatka samaan malliin;))) Odotan innolla makkarin valmistumista.

  1. Sipi: Pärjään hyvin itsekseni ja kodin hommat viemäreiden avausta myöten onnistuu omin kätösin. 🙂 Aina ei ole ollut näin, mutta tekemällä oppii ja nykyään olen sellainen sisupussi, etten edes halua apua pyytää keneltäkään. 😀

 3. Jee! Hieno homma! Mä muistan aina sen kun aloin lukemaan blogiasi joskus pari vuotta sitten ja sulla oli joku projekti meneillään, olisko liittynyt jotenkin johonkin keittiön ja eteisen väliseen tilaan.. Sillon naurettiin kommenteissa sitä, että kyllä me naiset keksitään mitä vaan ku silloin käytit työvälineenä jotain "ei-työkalua". Silloin kun jotain saa päähänsä, niin silloin se vaan on toteutettava! Välineistä ja keinoista huolimatta! 😀 Tämänhän olet siis tehnyt kuin ammattilainen, mutta sillä samalla "apinanraivolla"! 🙂 Ja onnistuminen on taattu! 🙂

  1. jaana: Keittiön välitilalaattaa taisin naputella silloin irti. 🙂 Muistaakseni työvälineenäni oli ruuvimeisseli, jota naputtelin jakoavaimella. Ja pinsetiti ovat minulla kulmakarvojen nyppisen lisäksi käytössä valaisimien kiinnityksessä. Ne toimivat pienten ruuvien ruuvaamisessa aika näpsäkästi. 😀 Ja jos ei ole ristipäämeisseliä kädenulottuvilla, kääntyvät ruuvit myös fiskarsin oransseilla kynsisaksilla. 😀 Näitä poppakonsteja on minulla jo vaikka kuinka, sen verran huonosti omistan oikeita työkaluja että on olut pakko olla luova kun en ole malttanut odotella sitä, että hakisin kaupasta oikeanlaisen välineen. 😀

 4. Jee! Taas osoitus siitä, että monestikin naiset pärjäävät remonttihommissa yhtä hyvin ellei jopa paremmin kuin miehet. 🙂 Miehet ovat monesti suurpiirteisempiä, ja jälki ei välttämättä läpäise kriittisen naissilmän arviointia. 😉 Naiset ovat usein pienikokoisempia kuin miehet, mikä mahdollistaa puurtamisen pienimpienkin yksityiskohtien parissa. Upeaa työtä!

  1. Viikari: Niin siistiä jälkeä kyllä tuli, ettei yhtään hävetä pyytää ammattimaalaria arvostelemaan työni jälkeä. 😀 Olen monesti tosi suurpiirteinen, mutta jaksan keskittyä myös pikkunäpertelyyn mitä miehet taas eivät sitten mielellään tee. 😀 Kiitos! ♥

 5. Mahtavaa! Oot sinä kyllä reipas ja aikaansaava, olis monella jäänyt tekemättä! 🙂

 6. Vau! Sä oot Miia nyt kyllä mun idoli 😀 olin huolissani puolestasi, että mitenköhän käy remontin kanssa mutta lopputulos on huikea. Todellakin olet ansainnut lakut ja kokikset. En malta odottaa loppusilausta enkä varsinkaan sisustusta. Toivottavasti niskat ei ole pahasti jumissa tänään 🙂

  1. meri: Lakut ja cokis maittoivat kyllä makoisasti. Ja kyllä hymyilyttää nyt katsella huonetta ja sen siitiä maalipintaa. Ihan itte tein, hitsi. 😀 Niskat on edelleen tosi jumissa, yritän hoitaa sitä saunomalla ja pitämällä huivia 24/7, jotta niska olisi mahdollisimman lämmin. Sitä ei voi edes hieroa, kun pelkkä kosketus sattuu niin paljon. Ihan arkana nuo "niskapullat" kaulan molemmin puolin. 😀

  1. Nanna: Huhheli hui. 😀 Viikko siinä meni mutta eilen sain kalusteet makkariin ja voin sanoa että urakka on finalisoitu. 😀

  1. lanttuleikkuri: Kaunis kiitos lanttuseni! ♥ ♥ ♥ Putousta lainatakseni: Olen ihan hitokseen ylpeä ku tein sen ilman ukkoo. 😀

 7. Hei millä työvälineellä maalasit katon? Telalla vain sudilla? Entä miten estit maalin roiskimisen lattialle tai seinille? Mulla olis parin viikon päästä sama homma edessä…

  1. Tyylikästä: Sudilla vetelin reunat ja telalla muuten. Kovin paljoa ei kattomaali roiskunut seinille, mutta itse en suojannut seiniä ollenkaan kun kattomaalin jälkeen oli vuorossa seinien maalaus. Maalarinteipillä voi seinien peitoksi kiinnittää remppapressun, sellaista kertakäyttösadetakki matskua olevan jonka teippi jaksaa kannatella. Ei maksa montaakaan euroa sellainen iso pressu, ja ihan Prismastakin saa. 🙂

 8. Miljoonasti kiitos teille kaikille tsemppailusta! ♥ ♥ Teidän kommentit lämmitti mieltä, kun tuntui että en saa valmista koskaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *