Astetta minimalistisempaa…

Ajattelin viedä minimalismin ihan äärimmilleen ja päätinkin tässä perjantaintuoksinassa etten laitakaan enää sänkyä makuuhuoneeseen vaan siirryn nukkumaan kokoonrullattavalla valkoisella retkifutonpatjalla. Ihanan ilmavaa ja tilavan tuntuista makuuhuonetta ei raaski sängyllä ahtaa enää täyteen. 

iIMG_2638.jpg

No vitsi vitsi, ei ny sentään. 😉 Pieni viikonloppuvitsailu on ihan paikallaan vai mitä?!?. 🙂 Makuuhuoneesta tosiaan uupuu vielä sänky patjoineen, Hay Tray-pöytä sekä Pappelinan pitkulainen matto. Sängyn olisin muuten jo laitellut paikoilleen, mutta oikea olkaniveleni oikuttelee enkä pysty tällä hetkellä nostamaan edes maitopurkkia. Olkapäissäni on luksaatio-ongelmaa ollut jo vuosikaudet, eikä ole yllätys että lähes viikon kestänyt teippaa, maalaa, sudi, nosta, kanna, maalaa, kurottele, maalaa -touhuni on rasittanut sitä liiaksi. Toivottavasti kyseessä on vain rasituksesta ja monotonisesta liikeradasta johtuva kipuilu, eikä leikkaushoitoa vaativaa venähdys / kuluma… Sen aika näyttäköön, en jaksa stressiä siitä ottaa vielä. 🙂

140220143.jpg

140220142.jpg

Tässä vielä lampunvalossa napatut lähikuvat Kalklitir Ivory-maalista. Lopputulos on kahdella maalikerroksella juuri sellainen kuin toivoinkin, kuvaan huomenna päivänvalossa seinäpinnat paremmin. <3

140220141.jpg

iIMG_2646.jpg

Tadaa, uusi kattovalaisin on saapunut! <3 <3 Tätä Artekin A330s-valaisinta olen katsellut sillä silmällä aika monta vuotta (hopeisena tosin), mutta sen hyvin pieni koko on aikaisemmin ollut syynä että olen tyytynyt ihailemaan sitä kaupan katossa. Viime viikolla näin unta että kyseinen messinkinen valaisin oli ilmestynyt makkariin ja siitä se idea sitten lähti. 😀

Ihanaa perjantai-iltaa kaikille! Muistakaahan osallistua ystävänpäiväarvontaan!

11 kommenttia “Astetta minimalistisempaa…

   1. Elisa: On ja ei. 🙂 Se on minun äiteellä &quot;lainassa&quot; ja saa ollakin siellä ihan niin kauan kuin mamma sitä haluaa katsella. 🙂

 1. Onnistuit kyllä todellakin juksaamaan tossa retkipatja-jutussa. Mä jo luulin, että olet aivan tosissasi ja mietinkin mihin aiot ihanan sängyn laittaa. Muuten makkari näyttää kyllä oikein hyvältä ja valaisin on myös kaunis. Odotan kuvia valmiista makkarista…sängyn kera.

  1. Marja K: Hihiii. 😀 Halusin vähän kauhistuttaa teitä ja juksata perjantain kunniaksi. :D<br />
   <br />
   Kohta saan apua sängyn siirtämiseen, joten pääsen päivällä postaamaan teille makkarista kalusteiden kanssa. En malta odottaa. 🙂

 2. Tuo valaisin on kyllä niiiin ihana! Haaveilen meille tuota samaa valkoisena &hearts; Kultainenkin on aivan ihana muttei harmillisesti sovi meille, sun sisustukseen se sopii täydellisesti! 🙂

  1. Hani P: Valkoistakin mietin hetken, mutta sitten tulin siihen tulokseen että pieni ja siro valaisin hukkuisi valkoisena ihan kokonaan tuonne ympäröivään valkoisuuteen. Kultainen sopii tavallaan parkettiin ja se on valkoisen kanssa ihana pieni väripilkku, vaikka onkin metalliväri. 🙂 Valkoinen on kyllä nätti kanssa. &hearts; &hearts;

 3. Oi, tuo seinä on täydellinen! &hearts; Olen haaveillut saman maalin harmahtavasta seinästä jo vaikka kuinka kauan, ehkä joskus vielä toteutuukin. :)<br />
  Upea on Artekin valaisinkin! Ihanalta näyttää! &hearts;

  1. Jenni: Seinästä tuli tosi kiva. 🙂 Kaukaa katsottuna se näyttää ihan tavalliselta valkoiselta seinöltä, mutta läheltä kun katsoo niin näyttää ihan rapatulta julkisivuseinältä. &hearts; &hearts; &hearts; Ne harmaansävyiset Kalklitir-maalit on myös ihania. &hearts;

 4. hei, olisin kysynyt sun string hyllyn kokoa se näyttää kivan kokoiselta kuvissasi, esim.sisustuksen koodissa ovat nyt alessa ja siellä ilmoitetaan cm mitoissa. Kivaa päivää, sulla kiva blogi.

  1. Soile: Minun hyllyni on String Pocket-malli, eli syyvyydeltään vain 15cm. Mitat ovat seuraavat: 50 x 60 x 15cm. :)<br />
   <br />
   Ihanaa päivää sinulle myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *