DIY – lisää pahvitaidetta

Osa teistä ehkä muistaa minun aikaisemman pahvilaatikko-tuunaukseni, jossa hyödynsin Artekin Kanto-telineen pahvilaatikon kyljessä ollutta Buy now keep forever -tekstiä. Kultaisen A330s-valaisimen laatikossa oli samainen teksti pienemmässä mittakaavassa ja leikkasin myös sen talteen. 🙂

iIMG_2671.jpg

iIMG_2670.jpg

iIMG_2672.jpg

Nyt pitäisi löytää tuunausmateriaalit kehyksen tekoa varten, sillä pahvinpalasen mitat ovat sen verran kinkkiset ettei valmista kehystä löydy. Kooltaan tuo on aivan täydellinen String-hyllyyn laitettavaksi ja kehysten kanssa tuosta tulee tosi kiva. Nyt kun rempat on tehty, jää aikaa tuunailuunkin. Nahkaiset selkänojatyynytkin odottavat vielä valmistumista kun jouduin laittamaan kaiken pikkupuuhastelun jäihin remppailun ajaksi. 🙂

Sunnuntain jatkoja kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “DIY – lisää pahvitaidetta

  1. En tiedä mitä ajatella; oletkon sarkasmin kruunaamaton kuningatar vai etkö vaan hiffaa, etkö toi niin ei ole sun slogan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *