Rouhea kalkkimaalattu struktuuripinta

Sain viimeinkin napattua kuvat makuuhuoneen Kalklitir-kalkkimaalilla maalatusta seinästä niin, että pintastruktuuri näkyy kunnolla. Kiitos kuuluu ihanalle auringolle, joka pilkisteli päivällä kauniisti makuuhuoneeseen paistaen. 🙂 Pinta on ihanan eloisa ja muistuttaa hieman luonnon luomaa työnjälkeä. <3

IMG_2955.jpg

Kalkkimaali.jpg

IMG_2954.jpg

Voit halutessasi lukea lisää kalkkimaalailusta remppapostauksestani. 🙂

Kivaa iltaa kaikille! <3

2 kommenttia “Rouhea kalkkimaalattu struktuuripinta

  1. Tartteisin mielipidettä tapetti asiaan kiitos, jos viittisit kertoa oman mielipiteesi. Olen nimittäin vaihtamassa keittiöön tapettia ja nyt siinä on tummanharmaa kukkakuvioilla oleva ja haluaisin valkoisella pohjalla olevan sellaisen, missä on leveitä hopeisia raitoja. Kävisikö sellainen keittiöön vai onko liian hieno? Kodissani kaikki muutenkin on valkoista,hopeista ja ripaus mustaa.

    1. Hilima: Minusta raidallinen tapetti on kiva idea ja omasta mielestäni se sopii tilaan kuin tilaan. En tiedä millainen teidän keittiö on tyylillisesti, joten en osaa kovin selventävää mielipidettä hopeisesta raitatapetista juuri keittiötilassa antaa, mutta hopeanhohto sopii kromiin ja teräkseen, jota keittiöistä usein löytyy tiskialtaan ja hanan muodossa ainakin. 🙂 Kotisi väritys kuullostaa ihanalta ja jos yleistunnelma on sellainen ylellisyyteen taipuva niin uskon raitatapetin sopivan kauniisti keittiöösi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *