Myydään Louboutin Décolleté 100 Jazz -korkkarit

Nyt kirpaisee ja kovaa, mutta päätin siitä huolimatta että on aika myydä rakkaudella varjellut Nina´silta ostetut Christian Louboutinin Decollete 100 Jazz-mallin korkkarini koska en pysty niitä käyttämään enää itse.

IMG_1445.jpg

Korkkarit ovat erittäin hyväkuntoiset, kulumisen jälkiä ei ole juurikaan tullut. Kenkiä on käytetty vain muutaman satunnaisen kerran ja nekin sisätiloissa. CL:n tunnusmerkin omainen punainen ulkopohja on moitteettomassa kunnossa, samoin korkolaput. Koron korkeus on 10cm, joka on varsin maltillinen mutta itselleni valitettavasti liian korkea lörppönilkkojeni vuoksi. Materiaali on aitoa nahkaa, joka patinoituu käytössä kauniisti ja muotoutuu jalan mukaan käyttökertojen myötä. Tällä hetkellä kengät hohtavat vielä uutuuttaan, sillä niitä en ole saanut sisäänajettua koskaan kunnolla. 🙂

IMG_1443.jpg

Kengän koko on 36,5 joka vastaa todellisuudessa kokoa 35,5-36. Huomioithan että Christian Louboutin -kenkien mitoitus on italialainen ja siten lestiltään normaalia kapeampi. Kyseisten korkkareiden sisäpituus kannasta kärkeen on 22,6cm, jossa on huomioitava kärjen hieman kapeneva muoto. Päkijän kohdalta kengän leveys on 7,5cm. Mittaathan oman jalkasi varmuudeksi ennen ostohalukkuuteesi ilmaisemista.

iIMG_1791.jpg

Kengät myydään punaisessa Louboutinin dustbagissa ilman pakkauslaatikkoa. Mukaan tulee myös punainen mini-dustbag, joka sisältää uudet vaihtokorkolaput. Tästä takuuaidot kipottimet HINTAAN 310€! 🙂 Nouto tai postitus, postitus vain postivakuutettuna lähetyksenä jolloin postituskulut 22€ lisätään hintaan!

Yhteydenotot ja ostoilmoitukset osoitteeseen:

__REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Myydään Louboutin Décolleté 100 Jazz -korkkarit

    1. Maanvaiva: En kyllä minun tassua tuhkimojalaksi kehtaisi kuvata, sen verran on leveyttä miun läpyttimellä. 😀 Hihiii. 🙂

  1. Nuo on aivan ihanat! Ja mulla olisi juuri sopiva jalka. Mutta ongelmana tyhjä tili enkä osaa kävellä noin korkeilla koroilla. 🙂

    1. Krisse: Kymmenen sentin koroilla onneksi vielä oppii kävelemään, mutta 12cm on saavutuksen takana. Korkkarikävely on taitolaji ja omat taitoni ovat pahasti ruosteessa. 😀

  2. Oh noooooo…. Mun koko ja tarvekin olisi, jahka en ole enää raskaana… Ainoastaan tuo pienempi lesti mietityttää – mikä koko sulla on yleensä vastaava? Mulla siis 37, saattaisipa puolet pienempikin onnistua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *