5 päivää & 5 kuvaa – osa 3!

Kuvahaasteen kolmas ja tämän päiväinen otos on tytön iPadin piirustusohjelmalla tekemä taiturointi äitistä ja iskästä. 🙂

IMG_3831.jpg

Minun nassussa olevat punaiset pilkut ovat pisamia ja minulle on piirretty korkkarit, koska olemme kuulemma menossa juhlimaan. 😀 Tämä tytön piirustus oli niin liikuttavan suloinen, että se on vaikuttanut minun koko päiväni fiiliksiin. Siksi se ansaitsee paikkansa haastepostauksessa tätä päivää merkittävimmin kuvaavana otoksena. 🙂

Tässä arkikuvahaasteessa on tarkoitus viitenä perättäisenä päivänä postata yksi kuva omasta arkielämästä ja samassa yhteydessä haastaa aina uusia bloggaajia mukaan tähän arkisempaan blogihaasteeseen. Tänään haastan mukaan Kirpparikeijun! 🙂

Kivaa iltaa kaikille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *