Laura Ashleyn pesuaineita nettikaupasta!

Laura Ashleyn pesuaineita on ollut todella hankala löytää kaupoista enkä ole aikoihin päässyt pesemään pyykkejäni tällä ihanan tuoksuisella nestemäisellä pyykinpesuaineella. 🙂 Huomasin äsken että Stockmannin nettikauppaan on tullut oma Siivousaineet* -osasto, josta löytyi myös Laura Ashleyn Homecare-sarjan tuotteita ja näpyttelin heti tilaukseen kaksi pyykinpesunestepulloa sekä pinkin lasipesusuihkeen, jota tykkäsin käyttää pölyjen pyyhkimisessä kaikilla pinnoilla. <3

lashley.jpg

lashley2.jpg

lilyseco.jpg

Myös suosittua Lilly´sin ekosarjaa löytyy Stockmannilta ja mielenkiinnosta klikkasin myös yleispuhdistussuihkeen* ostoskoriin. Tuoksuna tässä on sitruunaruoko, joka ainakin omaan korvaani kuullostaa ihanan keväiseltä ja raikkaan puhtaalta. 🙂 En malta odottaa että pääsen siivoilemaan tällä uudella suihkeella, hihii. 😀

Se olisi taas uusi viikko edessä, joka on toivon mukaan ihanaa auringonpaistetta pullollaan. Aamuisin on ihana kuunnella lintujen viserrystä, se on varma kevään merkki se. 🙂 Mukavaa maanantaita kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkin merkitty *-merkillä)

6 kommenttia “Laura Ashleyn pesuaineita nettikaupasta!

  1. Se on muuten jännä juttu, miten aina jokin tietty juttu nousee yhtäkkiä tärkeäksi. En muista, että pari vuotta sitten olisin miettinyt, että pesuainepullon pitää olla kaunis. Mutta nyt on jo pidemmän aikaa tullut katseltua nättejä pesuaineita sillä silmällä, ja onhan se esteettisyys tietysti tärkeää.

    1. Rouva Jii: Ihan samaa asiaa mietiskelin itsekin tuossa pari päivää sitten. 🙂 Nätti pullo tekee siivoamisesta paljon kivempaa. 😀

  2. apua, mun täytyy siioushulluna tilaa noita, kun pesuainepurkki on kaunis, se voi olla esillä. hei tosi kivaa Mia!! soitto myös tyttärelleni että stokka myy nyt noita noinkin :DD

    1. ritu: Tämä oli tosi ihana yllätys, että Stockmann on ottanut nettikaupankin valikoimaan Laura Ashleyn pesuaineet. &hearts; Myymälässä tuo lasinpuhdistusaine on aina loppu joten kiva että sain nyt viimein ostettua sitäkin. 😀

  3. minusta nuo valmiiksi laimennetut yleispuhdistusaineet on ihan älytön idea. Ettäs kehtaavatkin väittää ekologisesti tuotetta, jossa on murto-osa yleispesuainetta ja loput vettä. Noita sitten kuskaillaan rekkalasteissa, kun vettä saisi hanastakin.

    1. kriitikko: Niin no tämä on kaksipiippuinen juttu. Ekologisinta on tehdä oma siivoussuihkeensa hanavedestä, ruokasoodasta ja sitruunamehusta, mutta kyllä minä itse mielummin pesen ja siivoskelen kotona valmiilla tavaralla kuin että alan itse valmistelemaan aineita kulloisenkin siivoustarpeeni mukaan. Sitruunamehu härskiintyy nimittäin nopeasti, joten pitkäikäistä luonnonmukaista siivoussuihketta ei kotikonstein voi valmistaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *