Perjantain parhaat tärpit!

Hullujen Päivien perjantaiherkut* tulevat kohta myyntiin ja itse olen valmiina klikkaamaan Wondersin nudet koon 35 ballerinat sekä Apple Airport Extreme -tukiaseman kassan kautta kotio. 🙂

hullaritperjantait%C3%A4rpit1.jpg

Wondersin* nahkaisia ja joustavia ballerinoja olen sovittanut jalkaani vuosi sitten ja jos olisi ollut pienempää kokoa silloin jäljellä, omistaisin tälläiset kenkuliinit jo. Nyt korjaan tilanteen ja yritän olla tarpeeksi nopsa näpyttelijä, jotta ehdin saamaan nudet ballerinat itselleni. 30% alennus on näissä asuun kuin asuun sopivissa perusballerinoissa oikein hyvä. 🙂

hullaritperjantait%C3%A4rpit.jpg

Hugo Boss Home-malliston* muhkeita pyyhkeitä huomasin olevan vielä jäljellä väreinä valkoinen sekä tummanharmaa. Korkealaatuiset Bossit ovat mielestäni samaa tasoa Gant Homen ja Lexingtonin kanssa. Painettu Bossin logo on melkeimpä kivemman näköinen kuin kilpailijamerkkiensä monissa pyyhemalleissa käytetyt tummansiniset kangaslaput. 😀 Aamulla myyntiin ilmestyy Joutsenen silkkitäytteinen peite*, joka on ilmavan ohuen ominaisuutensa vuoksi hyvä valinta kuumakalleille. 🙂 Sen pinta on ihanan viileää 100 % puuvillakangasta ja täyte ylellistä 100 % Tussah-silkkiä (150g/m2). Itse olen pikemminkin vilukissa, mutta hikisenä kesäyönä kelpaisi kyllä vilvoittavat unoset silkkipeiton alla. 🙂

Korbon* 24L vetoinen teräskori ilmestyi myyntiin eilisen iltatärppinä, ja niitäkin näytti olleen vielä jäljellä. Rahallinen säästö ei ole Korbossa kovinkaan suuri, mutta heille joilla kyseinen kori on muutenkin ollut ostoslistalla, on pieni alennus vain pelkkää plussaa. 🙂 Ballerinojen lisäksi olen kärkkymässä myös Applen langatonta Airport Express -tukiasemaa*, joka vauhdittaa netin nopeutta silloin kun omassa kotiverkossani on ruuhkaa. 😀 Nettiin on nyt kytkettynä kaksi läppäriä, puhelin, tv ja kaksi iPadia, joten hetkittäin ilmenee jumittelua ja hidastumista. Olen melko vauhdikas nettiseikkailija, joten pienikin hidaste ja sivulatauksien odottelu ärsyttää. 😀

hullaritperjantait%C3%A4rpit2.jpg

Muita kivoja tärppejä ovat tänään kahdeksalta myyntiin ilmestyvät Brabantian* sitruunankeltainen 55L vetoinen pyykkikori sekä Asa Selectionin* skandivaanviseen keittiöön täydellisesti sopivat salaattiottimet. OnniOon -merkin mikrokuituista keittiöpyyhettä on moni kehunut, sellaisenkin saa nyt alta vitosella mikäli köökki kaipailee luuttua. 🙂 Iittalan Origo -astiasarjan* retro raitakuosi on tosi kivan näköinen muutoin valkoisessa kattauksessa. Aamupuurokulhon ostamista tytölle mietiskelen ihan vaan tuon pirtsakan värin vuoksi, mutta taidan jättää kaikesta ihanuudestaan huolimatta sen kuitenkin väliin tällä kertaa. 🙂

Stockmannin Hullut Päivät -nettishoppiin pääset vaikkapa TÄSTÄ* tai blogin sivupalkissa olevasta keltaisesta kummitusbannerista! 🙂

Muistakaahan muuten käydä klikkaamassa toivetuotteenne muistilistalle hyvissä ajoin ennen kahdeksaa, jotta voitte kahdeksalta klikata muistilistan saatavilla olevan sisällön suoraan ostokoriin ja kassalle. 🙂

Pirteää perjantaipäivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)

15 kommenttia “Perjantain parhaat tärpit!

 1. Harmi vain, että noi Wondersin ballerinat ovat ihan erilaiset kuin Wondersin perusmalli 🙁 näyttävät kuvastossa samalta, mutta paikan päällä äsken huomasi suuren eron. Wondersin balleriinojen juttu on kumipohja, mutta noissa Hullareiden tarjouskengissä on ihan tavallinen ohut ja kova muovipohja. Tästä huomaa, että joihinkin tarjouksiin kannattaa suhtautua varauksella… Itse ainakin jätin ostamatta, koska maksan mieluummin balleriinoista vähän enemmän, jos saan oikeasti laadukkaat kengät.

  1. S: Tiesin että myynnissä oleva ballerinamalli ei ole se käppyräpohjainen versio. Itse tykkään enemmän tavallisesta ballerinpohjasta, liian pehmoinen kumipohja tekee päkiän minulla kipeeksi pitkässä käytössä. Molempia malleja myydään Wondersin perusvalikoimassa, käppyräistä kumipohjaa sekä tavallista suorempaa ballerinpohjaa. Laatu ei minusta ole näissä ballerinoissa huonompi, materiaali on molemmissa nahkaa sisäpohjaa myöten. Vain pohja on erilainen. 🙂

  2. S: Sovitin kyseistä kovempi pohjaista ballerinaa Stockmannilla viime kesänä, ihan normaalihintainen uutuustuote oli silloin ja hinta 99,95e. Oletin että ne on perusvalikoimaa, mutta voin olla väärässäkin kyllä. 🙂

  3. S: Se voi olla toki mahdollista, että kyseessä olisi joku Stockmannin oma erikoiserä. Joissakin Wondersin erikoismalleissa on tuo kovempi pohja, mm. yksi ruusukkeellinen malli ja yksi jossa on raidallinen väritys. Ovat viime sesongin ballerinoja. 🙂

  4. Näissä Hullareiden kengissähän on siis nahkapohja, ei ole tarkoitettu todellakaan vesikeleille. Hyvää huoltoa kaipaavat ja kuivia kelejä alleen. 🙂

  5. Hei: Sisäpohja on nahkaa mutta ulkopohja on synteettistä materiaalia. Pohja kestää vettä kyllä, mutta nahkakenkä kun on kyseessä, on lammikoita välteltävä joka tapauksessa. Hyvällä hoidolla uskon näiden ballerinoijen kestävän hyväkuntoisena pari kolme aktiivista käyttökesää. Täytyykin muistaa hankkia nahanhoitoainetta värittömänä, sillä nyt minulla on vain musta nahkavoide ja sitä en nudeihin ballerinoihin oikein viitsi laitella. Kiitokset siis kommentistasi, en olisi muuten muistanut tehdä koko nahkasuojausta ennen ekaa käyttöönottoa. &hearts;

 2. Mun on kyllä nyt pakko pysyä poissa tuolta hullareilta kun mitään ei kannata nyt ostaa kun pitäisi lopuistakin tavaroista päästä eroon ennen muuttoa, jos tuonne eksyy niin varmasti jää jotakin käsiin…<br />
  <br />
  Teräskori olisi nimittäin ainakin vallan ihana!

  1. Sissi: Tekisi hyvää minullekin. 🙂 Onneksi huomenna ei ole mitään sellaista tulossa myyntiin josta olisin kiinnostunut. 😀 Korbo olisi niin ihana, mutta minulla on jo Uasmaman iso pussukka enkä siksi tarvitse enää Korboa. Pakko pysyä nyt tiukkana tuon Korbon kanssa, vaikka tiukkaa tekee. Korbon kokokin olisi täydellinen kolmelle rullatulle torkkupeitolle, jotka Korboon olisin laittanut. &hearts;

 3. Voisiko vähitellen täällä olla jotain muitakin, kun Stokkan mainostusta!?! Kotisi on ihan jees ja mielelläni silloin tällöin täällä käyn, mutta vähitellen alkaa kyllästyttää jatkuva Stokkan mainostus!

  1. Anna: Hullut päivät -viikko on minulla aina sisältänyt useampia postauksia, sillä Stockmann on yksi viikottaisista vakkarikaupoistani ja hullarit siihen liittyvät oleellisena osana. Haluan myös jakaa entisten vuosien tapaan omat hullut päivät tärppini, ihan jo siksikin että olen saanut kiitosta siitä että moni on löytänyt postauksieni kautta kivoja juttuja kuten tämän postauksen Wonders-ballerinat joista minua kiiteltiin. 🙂 Aamulla ei muutenkaan ajattukset kulkeneet oikein muussa kuin siinä että kerkiän klikkaamaan nudet ballerinat itselleni… 😀 Ensi viikolla ei tule enää hullarijuttuja. 🙂

  2. Minä taas erityisesti kiittelen, että on otettu Hullut päivät esille ja tärpit kaikkien tietoisuuteen. 🙂 Ja hei Hullarit kestää ke-su, ei sinä aikanakovin montaa postausta tule kuitenkaan. Minä olen saanut monta hyvää vinkkiä täältä, Korbon kori on tilauksessa, se on aivan ihana. &hearts; Kiitos!

  3. Minä en tuossa aiemmassa viestissäni nyt tarkoittanutkaan Säde vain noita Hullarien postauksia vaan jatkuvia stockmann mainostuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *