Showroom Finland Mixrack -kenkätelineeni

Eilen poistui yksi eteistä pitkään vaivannut puute, kun näin livenä Showroom Finlandin Mixrack Shoe Rack -kenkätelineen Stockmannilla. Kyseinen popoteline on ollut yksi vaihtoehdoistani, mutten ole pelkkien kuvien vuoksi siitä ole aikaisemmin ollut kovin innostunut. Eilinen hypistely muutti kaiken ja näin heti mielessäni, kuinka ilmavalta ja kevyeltä se näyttää kenkien kanssa. <3

PiIMG_4338.jpg.jpg

iIMG_4348.jpg

Nyt kun on saapaskelit vielä meneillään, on Mixrackini Dots-naulakoiden alla. Sitten kun kesän helteet alkavat, siirrän korkeavartiset saappaani säilöön, mixrackin eteisen ikkunan edessä olevan Artekin ritiläpenkin alle ja annan ballerinojen ja tennareiden vallata telineen. 🙂

iIMG_4349.jpg

iIMG_4347.jpg

iIMG_4341.jpg

Telineeseen mahtuu noin 8 paria aikuisten kenkiä ja 10 paria lasten kenkiä kahdessa kerroksessa. Vieraidenkin menomonot siihen omiemme lisäksi mahtuvat, sillä aion jatkossakin pitää esillä vain parit sesongin mukaiset käyttökengät per nuppi. 🙂

Nyt viikonlopun viettoon! 🙂 Kivaa perjantai-iltaa kaikille! <3

30 kommenttia “Showroom Finland Mixrack -kenkätelineeni

 1. Tuota minäkin olen meille nyt katsellut kun olis vieläpä kantisalessa. Kauniilta se näyttää, juuri niin ilmavalta ja simppeliltä kuin kuvittelinkin 🙂

  1. Suvi: Tuo on luonnossa tosi paljon kivempi kuin kuvissa. Melkeinpä sanoisin että sama koskee myös minun kuviani, kuvat ei tuo telineen keveyttä esille ihan niin hienosti kuin miltä se omaan silmään täällä kotosalla näyttää. 🙂 Materiaali on samaa kuin Hayn Hee tuoleissa, joten avoeteisen ja keittiön ruokailutilan välillä on nyt yhteys. 😀

 2. Kauniita tuotteita, mutta itse tykkään sen verran minimalistisesta sisustuksesta, että omaan makuuni tavaroita on liikaa esillä.

  1. Sini: Minustakin. 🙂 kenkätelineessä on samaa fiilistä on ruokailutilassa olevissa hayn Hee tuoleissa. 🙂

 3. Tuo on kyllä todella kivan näköinen! Mieluusti kelpuuttaisin sen meillekin, jos meillä olisi tarvetta näkyvissä olevalle kenkätelineelle :).

  1. Tiia: Tuo on tosi kiva teline, kannattee käydä kurkkaamassa miltä se näyttää livenä. 🙂 Itse olin tosi yllättynyt siitä miten paljon kivempi se oli luonnossa kuin kuvissa. 🙂

 4. Mistä olet ostanut nuo valkoiset converset? ovat ilmeisesti nahkaa? ihanan näköiset. Olen etsiskellyt tuontapaisia monesta kaupasta, mutte eteen ei ole vielä osunut.

  1. hämmästelijä: Valkoiset nahkaconverset on parin vuoden takaisin ostos, muistaakseni ne on Spartoo.comista tilattu. 🙂 Malli on ALL STAR LEATHER OX WHITE ja kenkää on saatavan myös mustana. 🙂

 5. Ihana! Enpäs oo ennen tällaista bongannutkaan, mutta pitkään kaivannut uutta kenkätelinettä meille eteiseen, Kiitos vinkistä! Pitääkin tsekkaa mitat tästä, mahtuisko meille!<br />
  Saman sarjan takkapuutelineet meillä on kodarissa: <a rel="external nofollow" href="http://www.villalehtonen.fi/2013/10/onni-onnettomuudessa-hulluilla-paivilla.html&quot; target="_blank">http://www.villalehtonen.fi/2013/10/onni-onnettomuudessa-hulluilla-paivilla.html</a&gt; tykätään tosi paljon! Joten tykättäis varmasti eteisessäkin! 🙂

  1. Marru: Tuo kenkäteline on minullekin vähän uudempi juttu kuin ne takkapuu / lehtitelineet. 🙂 Puolisen vuotta sitten tämän ekan kerran jollakin nettisivulla näin, mutta en innostunut siitä vielä siinä vaiheessa kovinkaan suuresti. :D<br />
   <br />
   Oma telineeni on isompi eli koko L, niitä on saatavana myös M-kokoisena. 🙂

 6. Kaunis ja soppii teille! 🙂 <br />
  <br />
  Kenkätelineen löytäminen on kyllä hemmetin haastavaa hommaa. Itse tein omani, sillä sopivan kokoista ja näköistä ei löytynyt mistään. Kenkätelineeni on periaatteessa hyllylokerikko ( muistuttaa ikean expenditiä). Tuollainen ritilähommeli ei toimi meillä ikävä kyllä :/ Mulla on niin paljon kenkiä ja useimmat korollisia, eivätkä sellaiset pysy pystyssä tuollaisessa :/ Eikä kaikkia kauniita kenkiä haluaisi laittaa jonnekkin kenkäkaapin uumeniin piiloon! 😀

  1. Satu: Kenkätelineet ovat varsinainen myrheenkryyni. 😀 Vaikea on löytää sellaista joka olisi sekä kivan näköinen että toimisi kenkien kanssa vaivattomasti. 🙂 Korolliset kengät saa tuohon telineeseen kyllä, testasin nimittäin. 🙂 Itse en omista montaakaan kenkäparia enää ja muutenkin pidän esillä vain niitä jotka ovat käytössä. Nyt kun kevät kunnolla koittaa ja maa kuivuu, siirrän kumpparit ja saappaat säilöön ja otan esille ballerinani. Korkkarini saavat pysyä laatikossa jemmattuna, niitä en tule useinkaan käyttämään mutta yhdet on hyvä kuitenkin olla olemassa jos joskus tilanne niitä vaatii. 😀

 7. Todella kivan näköinen! Meidän perheessä olisi kauhistus (meitä on 6, kaksi teini-ikäistä poikaa…mutta pienen perheen eteiseen kaunis:)

  1. Sissi: Tuohon saa &quot;vain&quot; kahdeksat kengät joten isolla perheellä tuo teline ei yksistään toimi. Kaappi ja oven taakse jemmaaminen melkeinpä on parempi ratkaisu ihan jo yleisen siisteydenkin vuoksi. Tai sitten oikea kenkäkaappi, jonne saa useamman parin jemmattua. 🙂

 8. Minun makuun nyt on liikaa eteisessä tavaraa. Liian levoton….<br />
  Artekin penkki ja kenkäteline liian lähekkäin. Ja tytön takkiin voisi laittaa pienemmän henkarin? Näyttää hassulta noin.Tulee vaikutelma liialliselta asettelulta.<br />
  Lattia kaipiaisi kunnon mattoa, joka sitoisi yhteen….

  1. Niih: Eteisen kaksi seinää ovat vinoja, joten koko eteisen mittaista mattoa ei saa kuin sellaisen jonka voi leikata. Niissä ei vaan ole tarpeeksi kivoja kuoseja, useimmat ovat niitä paksuja parvekemattoja, pöh. 🙂

 9. Tosi kiva kenkäteline, kevyt ja ilmava! Ja varmasti vielä kätevämpi tuohon kuin se Pappelinan matto 🙂

  1. Susu, jos olisit lukenut tekstin huolellisesti, sinun ei tarvitsisi edes kysyä asiasta: &quot;Sitten kun kesän helteet alkavat, siirrän […] mixrackin eteisen ikkunan edessä olevan Artekin ritiläpenkin alle […].&quot;

  2. susu: Voi laittaa ja laitankin sen heti kun saappaat siirtyvät säilöön ja ballerinat käyttöön. 🙂

  3. Tarkkaavainen lukija: juups, toivottavasti ballerinat voi ottaa käyttöön toukokuun alussa viimeistään. 🙂 Alkaa saapaslookki jo tympimään. 🙂

 10. Minusta Artekin penkki näyttää nyt liian pitkältä tuohon tilaan. Laittaisin kenkätelineen symmetrisesti keskelle tuota seinää, nyt se on mielestäni liian kiinni ovessa. Näyttää ahtaalta ja liian täyteen sullotulta. Ikkunan eteen mieluummin tuoli kuin Artekin penkki. Tämä vain minun mielipiteeni, voi olla että kaikki näyttää paremmalta luonnossa kuin miltä kuva kameran välityksellä välittyy. Ja sinä toki tiedät parhaiten mikä sinun kotiisi sopii.

  1. Olen samaa mieltä &quot;Lukijan&quot; kanssa. Kaikki eteisen esineet ovat kyllä tosi ihania, mutta penkki vaatisi mielestäni ympärilleen enemmän tilaa, näyttää ainakin kuvissa liian pitkältä tuohon paikkaan. Luonnossa voi tietenkin näyttää ihan erilaiselta ja pääasia että itse olet tyytyväinen!

  2. Lukija: Tila on pieni ja vinot seinät rajoittavat jonkin verran kalusteiden asettelua. Tällä mennään nyt ainakin viikon verran vielä eteenpäin, ennen kuin saappaat voi säilöä ja ballerinat kaivaa esille. 🙂

 11. Missä säilytätte käyttötakkeja? En usko alkuunkaan, että hengareissa roukkuvat takit ovat päivittäisessä käytössä. Eteinen ei mielestäni näytä toimivalta vaan lähinnä lavastetulta.

  1. Sanna: Käyttötakit ovat toisella puolella eteistä, Hay Loop naulakossa henkarissa. Käytössä on tällä hetkellä minulla kaksi takkia ja tytöllä kokopuku sekä takki. 🙂

 12. Kauniin näköistä! <br />
  <br />
  Tekisitkö joskus postauksen siitä, miten olet ratkaissut arkivaatteiden säilytyksen eteisessä. Meillä on aika pieni eteinen ja kaipaisin jotain vinkkiä, miten saisin eteisemme toimimaan. Eli niin, että olisi paitsi kaunista myös käytännöllistä. <br />
  <br />
  Hyvää kevättä!

  1. Anna: hyvä postausaihe, laitan korvan taakse. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista kevättä sinulle myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *