By Lassen Kubus -kulho kukkaruukkuna

By Lassen Kubus -kulhoja voi käyttää monella tapaa. Isompaa kulhoa olen käyttänyt mm. ruokien tarjoilussa, joulusomisteena sekä kelluttanut siinä tuikkukynttilöitä. Pienempää Kubusta voi hyödyntää kattauksessa sokerikippona, kylpyhuoneessa kosmetiikkakulhona ja sisustuksessa vaikkapa kukkaruukkuna, kuten mie. 🙂

IMG_4357.jpg

IMG_4358.jpg

Uashmaman pussukassa ollut vinkurainen viherkasvi siirtyi pikku-Kubukseen ja minusta tuo on aika hienon näköinen viritelmä. 🙂 Nostin kasvin pois omasta muoviruukustaan ja asettelin Kubuksen hieman pienempi kokoiseen teräskulhoon. Liikoja multakönttejä piti pinnalta nostella pois, jotta sain multapinnan samalle tasolle kulhon kanssa. Hyvin on vinkurakasvini viihtynyt uudessa majapaikassaan, ei häiriintynyt siitä että menin ronkkimaan sen juuria ja vähensin pintamultaa. 😀

IMG_4363.jpg

iIMG_4354.jpg

Ajattelin tehdä samanlaisen virityksen myös isompaan Kubukseeni, ostamalla siihen hieman kookkaamman reunoiltaan roikkuvan viherkasvin. Isolle kulholle kaavailin paikaksi eteisen ritiläpenkin päällistä ja ikkunan edustaa… 🙂

Illalla tulossa postausta olohuoneesta, jota olen minimalistisoinut hiukkasen. 😀 Palailemisiin siis!

4 kommenttia “By Lassen Kubus -kulho kukkaruukkuna

  1. Hei! Lupasit joku aika sitten tehdä postausta talolyhdyssä olevasta viherkasvista. Miten kasvi on "viihtynyt" pikku kasvihuoneessa? 🙂

    1. Minua: Olen itseasiassa tekemässä siitä postausta huomenna. 🙂 Kasvi viihtyy liiankin hyvin, on kasvanut sen verran että parin viikon päästä se pitää siirtää lyhdystä pois koska lehdet ottavat kiinni laseihin. 😀 En osaa sanoa onko kasvilla lyhdyn sisällä paremmat oltavat kuin lyhdyn ulkopuolella, mutta ainakaan se ei kärsi lyhdyn sisällä. Voin siis suositella tätä ideaa muillekin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *