Sunnuntain Supertuote – HAY Hee Lounge

Stockmannin Hullujen Päivien* sunnuntaitärppi on ehdottomasti Hayn Hee Lounge -nojatuoli, jollaisen itsekin omistan. Tuoli on yllättävän mukava istua, vaikka ulkonäön perusteella ei ehkä uskoisi. 🙂 

stcomhullarit19.jpg.jpg

Kevyt, ilmava, kestävä ja kaunis Hay Hee -tuoli*. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-04-13%20koht

Kivaa päivää kaikille! Palailen päivällä kotipostauksen saattelemana! 🙂

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein)

11 kommenttia “Sunnuntain Supertuote – HAY Hee Lounge

 1. Täältä tulee vastalause mukavalle istuttavuudelle. Minusta se on hanurin alla kylmä ja kova, ja farkun niitit ottavat ikävästi kiinni. Tuolista ylösnousu ei myöskään ole mukavaa yhtään pidemmälle ihmiselle, koska se on niin matala.<br />
  <br />
  Köpiksen messukeskuksessa noita oli yleisissä tiloissa ja aika kovaa kyytiä on myös maalatut putket saaneet.

  1. Jenska: Farkkujen takataskuissa olevat niitit naarmuttavat kaikkia istuimia, se on selvä. Hay Hee ei ole poikkeus mutta ei se kuitenkaan naarmuunnu yhtään sen enempää kuin puupintaiset tuolitkaan. Julkitilakalusteet joutuvat kovalle koetukselle aina, ovat ne sitten Artekin laatutuoleja tai muuta merkkiä tai materiaalia olevia. Minusta se että Hay Hee on ylipäätään valittu julkiseen tilaan, kertoo että se kestää käyttöä hyvin. Tuolit ovat todennäköisesti useita vuosia jo olleet messukäytössä, kotioloissa ei vastaavaa kulutustasoa saa aikaan kymmenen vuoden aikanakaan. 🙂

 2. Tietenkin!<br />
  <br />
  Summa summarum: jokaisen kannattaa testata ihan itse. Ei uskoa meidän kummankaan ääripäistä mielipidettä 😉

  1. Jenska: Samaa mieltä! 🙂 Osa tykkää ja osa ei, näin on varmasti jokaisen tavaran kanssa. Itse olen aika lyhyt, joten minulle tuoli on mukava. En osaa sanoa millaiselta tuoli tuntuu itseäni pidemmän tai lyhyemmän ihmisen alla, selkänoja voi olla liian matala ja istuinkorkeuskin vääränlainen. Itselleni se on kuitenkin hyvä, jalat ulottuvat maahan hyvin (koko jalkapohja), eikä tarvitse varvistella tai vaihdella asentoa sen vuoksi että reisien verenkierto hyytyy kesken istumisen kuten käy korkeamman istuinkorkeuden tuoleissa usein. 🙂

  1. hei: Perinteisiin nojatuoleihin verrattuna kyllä. 🙂 Itse tykkään silti kovasti omista Hee Loungeistani. &hearts;

 3. Entä jos laittaa pehmusteen?ei sit kova ja kylmä istua.näitä oli oslon lentokentällä kahvilassa käytössä.istuin niissä baarijakkara-mallisissa,oli hyvä istua.

  1. aikku: pehmusteen kanssa tuoli on jo tosi hyvä istua ja löhöilläkin. 🙂 hee-tuoleihin on olemassa niiden omat pehmusteet, tai sitten voi käyttää ihan normi sisätyynyjä ja tyynynpäällisiä. Minulla on selkänojalla 40x60cm kokoiset tyynyt ja ne on tosi hyvät. Peffan alle sopii esim iso nukkumatyynykoko 60x80cm jos haluaa itse istuimeen sopivan alustan. 🙂

 4. Tilasin tänään oman Hay hee valkoisen tuolin, aion laittaa se lastenhuoneeseen. On se aika kova, mutta ei kovempi kuin joku muovi tai puutuoli. Hankin varmasti pehmusteen. Muuten tuoli on ilmava ja yksinkertainen, sopii mainiosti meidän String systemin kanssa.

  1. Nina: Pehmuste on hyvä idea. 🙂 Meillä on tytön huoneessa kyseinen nojatuoli ja siinä on torkkupeitto pehmikkeenä. Hyvin on tyttö viihtynyt lukemassa tuolissaan. 🙂

 5. Minulta löytyy myös Lounge ja useampi baarituoli, enkä pois antaisi &hearts; ihana istua, ei satu mihinkään vaikka moni niin luuleekin. Ei mielestäni mitenkään kylmä tai karu . Eleettömyydellään juuri täydelliset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *