Kivat kävyt! :)

Eiliseltä metsäreissulta löytyi kaikenlaista kotiinkannettavaa, joista parhaimpia aarteita ovat nämä jättikokoiset pitkulaiset kävyt. <3

iIMG_4621.jpg

iIMG_4618.jpg

iIMG_4617.jpg

iIMG_4622.jpg

Puolet keräämistämme käpysistä jää sisätiloihin By Lassen isoon Kubus-kulhoon ja toinen puolisko pääsee somistamaan parveketta Holmegaardin lasilyhdyn kanssa.  🙂

iiIMG_4631.jpg

iiIMG_4645.jpg

iiIMG_4632.jpg

Korkeaan lattiamaljakkooni en onnistunut löytämään riittävän pitkiä risuja, joten sellaisia meidän pitää vielä mennä etsiskelemään. Ideanani on tuoda pala luontoa kotiin käpyjen ja risujen muodossa. 🙂

Olisiko teillä jakaa ideoita luonnonantimista, joita voisi hyödyntää piensisustuksessa sisätiloissakin? Tuunausideatkin otan ilolla vastaan! 🙂

14 kommenttia “Kivat kävyt! :)

 1. Meillä myös jättikäpyjä, taitaa olla vielä isompia.<br />
  Minä kanssa laitellut vaikka mihin kulhoon ja ulos myös purkkiin

  1. Laura Kaartinen: Isot kävyt on tosi kivan näköisiä. 🙂 Meilläpäin on usein vaan niitä pyöreämpiä ja pienempiä käpysiä, mutta nyt onnistuttiin löytämään näitä isoja pitkulaisia. Pisin mitta on 17cm, keskiarvollinen pituus on varmaankin jotain 12cm näillä meidän kävyillä. Niistä ajattelin syksyllä tuunata parvekkeelle syksyisen asetelman, kesän ajan saavat kuitenkin olla ihan vaan käpyinä esillä. &hearts;

 2. Lehtikuusenkävyt ovat pieniä ja pyöreitä käpyjä ja näyttävät tosi söpöiltä! <br />
  Vähän isommista kivistäkin saa pöydälle kivan näköisen asetelman maljakon viereen, mihin laittaa vaikka tulppaaneja.

  1. Piia: Ne on suloisia, niitä meidän lähistöllä onkin tosi paljon. Näitä isoja pitkulaisia löydettiin ihan sattumalta, näistä saa kanssa kivoja asetelmia varsinkin syksymmällä kun laittaa pihlajanmarjaoksia yms. syksyisiä risuja niiden kanssa. &hearts;

 3. Heh, samanlaiset puuhat siellä kuin täällä. Juuri toin sisälle kuivuneen oksakimpun, jonka spraymaalasin valkoiseksi. Toinen vaihtoehto olis kuoria oksat ja antaa kuivua niin saisi kauniin sävyn.

  1. jaana: Molemmat ideat on loistavia. &hearts; Valkoiseksi sprayaaminen on minullakin edessä, kun ensin löydän sopivia nättejä risuja ja oksia tuolta pientareelta. 🙂

  1. Fanni: &hearts; &hearts; &hearts; Teidän tienoolta löytyy varmasti ihan mielettömiä käpyjä ja risuja. Kaupunkiasuminen harmittaa aina silloin kun pitäisi löytää luonnosta jotakin somistus- ja tuunauskelpoista. Olisi niin ihana vaan marssia metsään ja napsia sieltä mitä haluaa. Nyt joudun etsimällä etsimään ja usein en edes kerrasta löydä sitä mitä olen vailla. 😀 Olen kade sinulle! 🙂

 4. Moi Miia! Ei taaskaan liity yhtään tähän asiaan, (kirjoitan aina sinulle asian vierestä ;)) mutta olen suunnittelemassa ja sisustamista meidän takka/pukuhuonetta uudestaan ja olen ihan pihalla miten se tehdään. Voisiko sinulle esittää toivepostausta aiheesta takkahuone? Kriteereinä olis ylläri ylläri valkoiset kalusteet ja suht moderni ilme. Kantoteline löytyy ja se jää uudistettuunkin takahuoneeseen koivuhaloilla täytettynä. 🙂 Hayn lounge nojatuoleja olen sinne suunnitellut, mutta tarvitsisi myös sohvan ja pöydän ja valaisimen ja ja ja… Vakkalaatikoita olen ajatellut cd-levyille, kun musiikkilaitteet ovat ko. huoneessa. Kiitos! 🙂

  1. SatuS: Voin tehdä takkahuoneen sisustusidea postauksen sinulle. 🙂 Jotta saan mahdollisimman hyvän suunnitelman tehtyä, olisiko mahdollista saada sinulta vaikka sähköpostitse hieman lisäinfoa? Tilan koko ja muoto, ovi- ja ikkuna-aukot, sekä tilassa oleskelun lisäksi tehtävät muut toiminnot tulisi ottaa huomioon. Samoin istumapaikkojen tarve olisi hyvä tietää, jotta istuinvaihtoehdot olisi sellaisia joita voisi oikeastikin harkita. :)<br />
   <br />
   Voit vastata joko tähän tai laitella sähköpostia osoitteeseen miia@casablogit.fi. 🙂

 5. Voi olisinpa itse älynnyt kerätä käpyjä mukaan meidän viikonlopun metsäretkeltä. Ensi kerralla sitten.

  1. Satu: Ensikerralla nappaat pusseja mukaan ja etsit kaikkea kivaa kotiin. Kävyt, risut ja sammalkin on kivannäköisiä sisustuksessa. 🙂

 6. Kivat kävyt tosiaan, kuusen käpyjä ovat. Lehtikuusen oksat (ilman neulasia) ovat ihan yksittäisinäkin oksina maljakossa kauniita. Itse olen myös koristellut lehtikuusen oksilla riippakoivunoksista tekemiäni kransseja ja ne ovat mielestäni yksinkertaisen kauniita.

  1. Arja: Oksia itsekin yritin etsiskellä, mutten löytänyt lähimetsästä hyviä. Oli vain koiran pissaamia tai sitten huonokuntoisia jämärisuja. 😀 Etsinnät jatkuvat kuitenkin ja heti kun tyttö paranee flunssastaan lähdemme taas taikametsäkierrokselle. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *