Kaunis Muuto Stacked -kokonaisuus

Löysin Moniquen blogista henkeäsalpaavan upeat kuvat hänen kotonaan olevasta Muuto Stacked -hyllykokonaisuudesta. Kokonaisuus on yksinkertaisen kaunis – saarnipuun ja valkoisen yhdistäminen harmaansävyjen kanssa luo niin pehmeän tunnelman että tekisi mieleni hypätä kuviin mukaan! <3 

Moniquelund.com_Muutostacked3.jpg

moniquelund.com_Muutostacked1.jpg

IMG_9892.jpg

Oman Stacked-hyllystöni ensimmäiset osat tulevat olemaan valkoisia, jotta saan hyvän starttipaketin kasattua. Moniquen kokonaisuudesta poiketen aion pystyttää modulit valkoisen podiumin päälle, jotta imurointi olisi mahdollisimman helppoa. Nämä kuvat aiheuttivat minussa nyt sellaisen himotuksen, etten tiedä onnistunko pysymään osa per kuukausi keräämisvauhdissani, kuten suunnittelin… 🙂 Kivaa päivää kaikille! <3

//

I found heavenly gorgeous Muuto Stacked pictures in Monique´s blog. These really took my breath away. <3 So soft and simple, what else can I say. Special thanks to lovely Monique for letting me share this inspiration with you. 🙂 Have a great day! <3

18 kommenttia “Kaunis Muuto Stacked -kokonaisuus

  1. Satu: En usko että ovat Muuton omia. Muutolla on olemassa huopakoreja , mutta ne ovat eri mallisia. Nuo korit on kyllä tosi kivoja. &hearts; Voisin kysyä Moniquelta mistä korit ovat, palaan sinulle takaisin tähän kommenttiboksiin vastauksen kanssa. 🙂

  2. Kiitos, olisi tosi kiva 🙂 Meillä on muutamia betonisia yksityiskohtia kotona ja nuo ovat vähän betonimaisen näköisiä 🙂

  3. Voi kökkö, enkä mä ymmärrä noista sivuista mitään :S No.. hienoja koreja silti… Kiitos kuitenkin! 🙂

  4. Satu: Nettikauppaa ei ilmeisestikään ole enkä löytänyt jälleenmyyjä tietojakaan. Toivottavasti löytyisi kuitenkin jostakin vastaava kantikas huopalaatikko. 🙂 Vinkkaan sinulle tähän postaukseen jos onnistun tuollaisia jostakin löytämään. 🙂

 1. No en minä kyllä hetkeäkään oikeasti ajatellutkaan, että pystyisit hylly per kuukausi ostovauhdissa niin kuin aiemmin kirjoitit. On nimittäin tullut lukijana huomattua miten haasteellista/mahdotonta ostamatta jättäminen sinulle on ;).

  1. Juuli: Ostaminen ei minua kiinnosta, oikein mieluusti tekisin vaikka vaihtokaupat jos jollakin pyörisi nurkkissa ylimääräinen satsi Stacked-moduuleja. 🙂

 2. En osaa lainkaan kuvitella Muutoa sinun kotiisi, koska se on niin kovin levoton kokonaisuus. Nykyisen Bestån linjakkuus ja niukkaeleisyys sopii sinun tyyliisi minun mielestäni paljon paremmin. Mutta ehkäpä yllätyn, kun Muuto on valmis.

  1. Pikkis: Avohyllystössä on omat haasteesta, jotta sen saa näyttämään siistiltä ja selkeältä. Omassa visiossani se näyttää kivalta, mutta tokihan se voi olla toisen mielestä rauhaton ja sekavakin. 🙂 Luulen kuitenkin että onnistun saamaan kokonaisuudesta aika kivan näköisen. 🙂 Menee vielä pitkään ennen kuin minulla on riittävästi osia olohuoneen Vestån korvaamiseen. Aloitan muutamalla osalla, joilla saan esim ikkunan eteen pienen sivutason tai vastaavan. Katsotaan mitä tuleman pitää. 🙂

 3. Minua kiinnostaisi kuulla ajatuksistasi sisustuksesta pidemmällä tähtäimellä. Ajatteletko saavuttavasi jossain vaiheessa pisteen, jossa sinulla on mielestäsi täydellinen sisustus? Itse olen pyöritellyt tavarasta luopumista, uuden ostamista jne. paljon viime aikoina ja uskon, että avain kestävään ja aidosti minimalistiseen sisustukseen on sen ymmärtäminen, että erilaisia sisustushimotuksia tulee aina uusia – ei siis niin, että sitkun ostan tän ja tän ja tän niin olen tyytyväinen. Tämä vain ajatuksena 🙂

  1. Vähän samaa haluaisin minäkin kuulla kuin vierailija. Ymmärrän jos mielessä on se &quot;täydellinen&quot; sisustus mutta en aina ymmärrä sitä että sanot jonkun asian kodissasi olevan täydellinen ja seuraavana päivänä täällä on uusi idea kohti täydellisyyttä?<br />
   Faktahan on se, että maailma on täynnä kaikkea ihanaa tavaraa mutta onko ne kaikki saatava omaan kotiin?<br />
   Jos mietit viime paria viikkoa on ostoksesi ylittäneet ns. keskivertokulutuksen ja toisaalta puhut minimalistisuudesta ja siihen pyrkimestä.

  2. Vierailija: Ajattelen ehdottomasti saavuttavani pisteen, jossa minulla on niin kaunis koti ettei muutoksia tarvitse paljoakaan tehdä. Leikkokukkien, sesonkiin sopivien pienesineiden ja vastaavien kanssa tulen varmasti aina olemaan vaihtelunhaluinen, kesällä koti näyttää riisutummalta kuin talvella jolloin lisään kynttilöitä ja tekstiilejä. 🙂 Nyt ollaan jo hyvin lähellä tuota pistettä, ja kaikki tämä viimeisen 1,5 vuoden työni on nimenomaan johtanut tähän pisteeseen. :)<br />
   <br />
   Minimalistisuus on käsite, joka muovautuu jokaiselle sopivaksi. Minulle minimalistisuus on pyrkimys päästä siihen tilaan että kaikki tarvittava on olemassa mistään kuitenkaan liiaksi tinkimättä. Sisustus on minulle harrastus, ainut sellainen jossa minimalistisuuden käsite joutuu kunnolla tarkastelun alle. Pyrkimykseni on ollut saada oma kotini sellaiseksi kuin sen omissa unelmissani näen ja kohta olen saavuttanut sen päätepysäkin. <br />
   <br />
   Minimalistiksi ei voi ryhtyä yhdessä yössä päättämällä että en osta enää ikinä mitään, ostamattomuus ei ole ainoa määritelmä joka tekee minimalistin. Harva uskoisi sellaisen ihmisen olevan minimalisti, jolla on koti lattiasta kattoon täynnä tavaraa ilman että hän olisi kuitenkaan kolmeen vuoteen ostanut yhtään mitään. Tämä henkilö itse tietäisi elävänsä minimalistisesti, vaikka se ei siltä ulospäin näyttäisikään. Tässä piilee se sama ristiriita joka on minullakin – koen olevani minimalisti vaikka laitan kotiani ja sen seurauksena ostan uusia juttuja. Uusien juttujen ostamisella pyrin korvaamaan kotonani olevia kakkosvaihtoehtoja, jotta pääsisin sinne omaan minimalistin taivaaseeni. :)<br />
   <br />
   Omissa tämän vuoden aikana tekemissäni ostoksissani ei ole ollut kyse uusien tavaroiden himostani vaan siitä että tajusin viime vuoden puolella että olet toiminut tyhmästi ostaessani kakkosvaihtoehtoja edullisesti ykkösvaihtoehtojen sijaan. Ykkösvaihtoehdot ovat kuitenkin aina kummittelemassa mielessä siitä huolimatta että korvaava tavara on jo kotona (vaikkakaan ei siis mieluisin). Minun pitäisi toki tyytyä siihen mitä on ja lakata haaveilemasta, mutta en pysty siihen. Sen olen huomannut vuosien varrella ja olen oppinut viimein tuntemaan itseäni ymmärtääkseni syitä mikä tekee tavarasta minulle arvokkaan. Tavaroilla ja vaatteilla on aina taipumus menettää hohtonsa, varsinkin jos ne tulee ostaneeksi vääristä syistä kuten olen itsekin aikaisemmin tehnyt. Kaksi kivaa ja edullista valaisinta ei pysty aiheuttamaan niin suurta tyytyväisyyttä kuin yksi oikea ja arvokkaampi haavevalaisimeni (esim AJ). <br />
   <br />
   Välttelen ostamasta turhaa tavaraa ja varsinkin heräteostoksien määrän olen onnistunut karsimaan lähes olemattomaksi. Tämän vuoden aikana olen tehnyt vain pari edullista pientä heräteostosta ja ne ovat edelleen minusta kivoja. 🙂 Se on saavutus. 🙂

  3. Hei, kiitos pitkästä vastauksesta! Ymmärrän hyvin etenkin sen, että haluat ostaa ykkösvaihtoehtoja, vaikka ne olisivat vähän hintavampia, kuin tyytyä kakkosvaihtoehtoihin. <br />
   <br />
   Omalla kommentillani tarkoitin kuitenkin lähinnä trendien ja ajan kulumisen vaikutusta sisustukseen. Oletko ajatellut, että nykyinen käsityksesi täydellisestä kodista ei välttämättä vastaa käsitystäsi täydellisestä kodista esimerkiksi kahden vuoden päästä? Ja oletko ajatellut, että nykyinen valkoisuutesi on aika lailla muotia tällä hetkellä – samoin kuin beigen sävyt ja pehmeämpi tyyli pari vuotta sitten, kun itsekin tykkäsit sellaisesta sisustuksesta? <br />
   <br />
   Esimerkiksi itse halusin vähän aikaa sitten Tom Dixonin Etch-kynttilälyhtyä ja minulla olisi ollut ihan hyvin siihen varaa. En kuitenkaan päätynyt sitä ostamaan koska tiedostin, että ihastukseni Etch-lyhtyyn johtui todennäköisesti siitä, että sitä näkyi eri blogeissa aivan jatkuvasti. Nyt olen tyytyväinen etten ostanut lyhtyä, vaikka se kiva onkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *