Mielipidepostaus Chanelin puhdistustuotteista!

Lupauduin tekemään mielipidepostauksen Chanelin puhdistustuotteistani ja nyt koen että olen riittävän pitkään käyttänyt näitä tuotteita voidakseni kertoa niiden hyvät ja huonot puolet oman kokemukseni kautta. 🙂

IMG_51244.jpg

Itselläni on sekaiho, joka on paikoitellen pintakuiva. T-alueeni rasvottuu jonkin verran ja hassua on että juuri nämä samat kohdat kärsivät myös kuivuudesta, joka on pahimmillaan heti pesun jälkeen. Tästä johtuen en voi käyttää rasvaisia kuivan ihon puhdistus- ja hoitotuotteita, mutten myöskään rasvaiselle iholle tarkoitettuja tuotteita. Käytin vuosia hyväksi havaittua Estee Lauderin Splash Away-sarjan putsaria, kunnes jotakin mystistä tapahtui (ihoreaktio vai tuotteen koostumuksen muutos?) enkä sen jälkeen ole sitä voinut enää käyttää liian kuivumisen vuoksi. Ihoni reagoi stessiin ja ruokavaliomuutoksiin voimakkaasti puskemalla epäpuhtauksia ihon läpi. Kasvoissani onkin välillä näppyjä sekä mustapäitä, siellä täällä miten sattuu. Onneksi ongelma on tilapäinen ja se yleensä korjaantuu syömällä paremmin, juomalla enemmän vettä ja stressaamalla vähän vähemmän. 🙂 Päätin kokeilla kosmetologin suosituksesta Chanelin sekaiholle sopivaa tuotesarjaa, johon kuuluu vaahtoutuva Mousse Douceur -puhdistusaine sekä Lotion Douceur -kasvovesi. Kosteusvoidetta en ostanut samasta sarjasta, sillä käytän edelleen kasvoillani Decubalin perusvoidetta, joka on toiminut tosi hyvin. 

IMG_51444.jpg.jpg

Vaahtoava puhdistusaine on todella miellyttävän tuntuinen iholla. Pesun jälkeen kasvot ovat samettisen pehmeät ja puhtaat. Nipistelevää kuivuutta esiintyi nenänpielissä ja poskissa jonkin verran pakkaskuukausina, jolloin ihoni oli normaaliakin kuivempi. Nyt nipistävää ja kiristävää kuivuutta ei ole enää esiintynyt. Paikallisiin epäpuhtausalueisiini tuote on tehonnut yllättävän hyvin, mustapäitä on nyt selvästi vähemmän kuin ennen ja näpyt ovat pienempiä ja katoavat nopeammin. Varsinaisia finnejä minulla ei ole ollut aikoihin, se on hyvä juttu. 🙂 Tuote on todella riittoisa, pieni nökäre voidemaista kasvoilla vaahtoavaa putsaria riittää perusteelliseen puhdistukseen. 

iIMG_5140.jpg

Kasvovesi tuoksuu todella hyvältä ja tekee ihosta pehmoisen. Se supistaa ihohuokosia ja suojaa ihoa ilmansaasteilta hoitavien ja rauhoittavien ainesosiensa ansiosta. Kasvojeni perussävy on mielestäni tasaisempi ja iho kuulaampi kuin ennen, vaikka minulla onkin pisamia koko nassu täynnä. Pisamat ovat nättejä kun ne ovat kerääntyneenä poskiin ja nenän päälle kuten Peppi Pitkätossulla, mutta minulla niitä on kaikkialla kasvoissani, myös otsassa, leuassa, kaulassa ja silmäluomissakin. Nyt alkukeväästä ne ovat onneksi vielä hailakoita pilkkuja, mutta kesällä niiden tummentuessa muutun dalmatialaiseksi, hihii. 😀

iIMG_5145.jpg

Kuvauksen lomassa keksin hyödyntää Design Letterisin aakkosmukeja vanulappujen säilytykseen. Aakkoseksi valitsin tietysti C:n, Chanelin mukaan. 🙂 Tämä säilytysidea toimii myös käytännössä jos vanulaput laittaa mukiin kohtisuorassa pinossa. Silloin alla olevat vanulaput eivät pölyynny ja päälimmäinen ei ehdi pölyyntyä, kun näitä päivittäin kuitenkin sen 1-2 tarvitsee käyttöönsä. 🙂

iIMG_5132.jpg

Olen tyytyväinen Chanelin sekaiholle sopivaan putsariin ja kasvoveteen, arvosanaksi antaisin 8/10. Plussaa tulee hyvästä koostumuksesta, helppokäyttöisyydestä, riittoisuudesta, tuoksusta ja ihohuokosia supistavasta vaikutuksesta. Miinusta hinnasta ja satunnaisesta nenänpielikirvelystä. Tulen hyvin todennäköisesti ostamaan tätä jatkossakin, ainakin putsarin joka loppuneen kuukauden sisällä, vaikka tämä ei ihan täyden kympin arvoinen tuotesetti olekaan. 🙂

Rentoa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

4 kommenttia “Mielipidepostaus Chanelin puhdistustuotteista!

 1. Kirjoituksesi perusteella minulla on aivan saman tyylinen iho :D<br />
  Kiinnostaisikin tietää näiden tuotteiden jälleenmyyjiä ja kuuluuko sarjaan jokin mahdollinen kuorintavoide myös?

  1. Viola: Chanelia jälleenmyy ainakin Stockmann ja Sokoksen Emotion-myymälät. Nettikaupoissa ei Chanelia Suomessa saa myydä, mutta ulkomailta löytyy muutama paikka josta niitä voi Suomeenkin tilata. Itse en uskalla kuitenkaan ulkomailta näitä ostaa kun kosmetiikka jää niin helposti tulliin. :)<br />
   <br />
   Minulla on ollut monesti käytössä Chanelin Gommage Microperlé Éclat -kuorintavoide ja sitä suosittelen oikein lämpimästi. Se kuorii hellävaraisesti mutta tehokkaasti ja jättää ihon vauvanpehmeäksi. Tätä tehotuotetta käytin itse kerran viikossa tai kahdessa, täytyykin kesäksi muistaa ostaa uusi tuubi. 🙂 Alla linkki Chanelin sivuille, mistä näet miltä tuote näyttää. Sokoksen Emotion-myymälöistä saattaa löytää näytteenkin tuosta kuorinnasta, kannattaa kysyä jos myyjillä olisi sinulle antaa sellainen mukaan testausta varten. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Skincare-Masks-&-Scrubs-GOMMAGE-MICROPERLÉ-ÉCLAT-89491/sku/89492&quot; target="_blank">http://www.chanel.com/en_US/fragrance-beauty/Skincare-Masks-&-Scrubs-GOMMAGE-MICROPERLÉ-ÉCLAT-89491/sku/89492</a&gt;

 2. Hei Miia. Tarvitsen taas sisustus neuvoa. Kun, meillä on tällä hetkellä tosi iso divaanisohva olohuoneessa ja haluaisin vaihtaa sen esim. kahteen pienempään sohvaan ja, koska meillä on kissoja, niin en siksi halua ostaa kalliita vaan olen pyöritellyt kahta vaihtoehtoa.Toinen olisi ikean klippan toinen vaihtoehto taas net-anttilan klik-vuodesohva, koska siinä pystyisi vieraat nukkumaan. Molemmat ovat valkoista keinonahkaa. Olohuoneeni on saman mallinen, kuin sinulla ja mietinkin ottaisinko kaksi vai yhden sohvan. Mitä mieltä yleensä olet näistä sohvista? <br />
  Kallita en uskalla ostaa, koska kissat voi raapia niitä.Kiitos jo etukäteen mielipiteestäsi.

  1. hilima: Kävin katsomassa molempia sohvia ja tosi vaikea on valita niiden väliltä. Klippanissa tykkään sen simppelistä muodosta, mutta selkänoja on siinä aavistuksen massiivinen eikä kovin siisti takaapäin katsottuna (nahkainen versio siis). Klik on kevyempi ja sirolinjainen, tykkään sen nahkaverhoilluista jaloistakin. Siinä on kuitenkin samanlainen probleema tuon selkäosan puolesta, ei ole ehkä kovin nätti takaa päin katsottuna. Takaosalla ei ole väliä jos sohva / sohvat ovat selkä seinään päin, mutta jos haluaa jakaa olohuonetta ja laittaa sohvan ryhmäksi, silloin selkänoja näkyy. Omaan olohuoneeseeni en ehkä kahta sohvaa ostaisi, koska tila menisi aika sumppuun. TV-taso (tai taso ylipäätään) pitäisi sijoittaa ikkunan eteen mistä en itse henkilökohtaisesti tykkää jos vaihtoehtoja on muitakin. 🙂 Ostaisinkin itse vain yhden sohvan, kenties tuon Anttilan Klikin, ja yhdistäisin siihen yhden tai kaksi kevyttä nojatuolia. En tiedä tykkäätkö Hay Hee nojatuolista, mutta se on ainakin kissaystävällinen ratkaisu. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *