Vihreä on IN!

Tein olohuoneen seinähyllylle omasta mielestäni todella onnistuneen asetelman retro-vihreässä väriteemassa. Lempivärini on aina tietysti tuttu ja turvallinen valkoinen, mutta virallisista väreistä puhuttaessa vihreä on nyt syrjäyttänyt keltaisen. 🙂

IMG_5265.jpg

iIMG_5257.jpg

iIMG_5259.jpg

iIMG_5258.jpg

Ostin eilen kaksi vekkulin muotoista kaktusta, jotka istutin hedelmäpusseihin ja valkoisiin Uashmaman paperipussukoihin. Hedelmäpussiin sen vuoksi, että ne pitävät kasteluveden sisällään eikä vesi valu Uashmamojen läpi pitkin hyllyjä ja tasoja. Eikös kaktukset sovi hyvin retroteemaankin??? Ne tuovat vähän sellaista kasari-ysäri fiilinkiä tuohon seinähyllylle Tivoli Audion retroradion kanssa. 🙂

iIMG_5273.jpg

iIMG_5260.jpg

iIMG_5267.jpg

iIMG_5256.jpg

IMG_5264.jpg

Moni kommentoi viime postauksessani Artekin A330s-valaisimien pienestä koosta ja niiden mittasuhteista olohuoneessa. Olen täysin samaa mieltä siitä että ne ovat hyvin pienikokoiset, mittasuhteiltaan täysin väärässä tilassa ja olohuoneessa hyvin huomaamattomatkin. Tykkään niistä kuitenkin todella kovasti, samasta syystä kuin aikaisemmista jättikokoisista New York-valaisimistakin – mielenkiintoisesti vinksallaan olevan mittasuhteen vuoksi. 🙂 Myös seinällä yksinään oleva String-hylly on mittasuhteiltaan liian pieni olohuoneeseen, mutta siinä sen söpöys ja sopivuus piileekin. Sisustukseni on olohuoneen osalta tasaisen valkoinen, mutta siinä on mielenkiintoisia elementtejä juurikin näiden mittasuhde-asioiden osalta. Asia joka ensisilmäyksellä näyttää väärältä, saattaakin olla lopulta oikea. Näin itse koen ja olen todella tyytyväinen näihin muutamiin miniatyyrikokoisilta tavaroilta näyttäviin yksityiskohtiin. 🙂

Illalla tulossa asiapitoista postausta hyvistä unista, mindfulness-harjoittelusta ja iltarauhoittumisesta. Olkaahan siis kuulolla! 🙂

8 kommenttia “Vihreä on IN!

  1. Kauniilta näyttää, kivasti tuo vihreä vähän eloa valkoisen keskelle. Enpä olis muuten tajunnu noita kahta kasvia kaktuksiksi, ellet olisi maininnut sitä. Jotenkin tulee vaan kaktuksista niin erilainen mielikuva.

    1. Pisara: kaktuksista on minullakin erilainen mielikuva ollut, mutta myyjä niitä kutsui kaktuksiksi kun kysyin mitä ihmettä ne ovat. 😀

    1. amatööripuutarhuri: Minen mitään tiedä, mutta kaktuksina ne minulle kaupasta myytiin. 😀 Toisessa on hirmuiset piikit, toisessa on piikinomaisia huomaamattomia "karvoja". Voiko mehikasveissa edes olla piikkejä?

  2. Kuka lopulta määrittelee minkäkokoinen lamppu on mihinkin tilaan sopiva, minun silmään nuo näyttävät ihan sopivalta, varsinkin kun niitä on kaksi. Ei kaiken tarvitse aina olla oppikirjojen mukaisesti laitettuna, tulee paljon persoonallisemman ja mielenkiintoisemman näköinen kun on tosiaan mittasuhteet vähän epäsuhtaiset 🙂 Kauniisti oot taas kotiasi laittanut 🙂

    1. Annu: Näinpä. 🙂 Itse olen heittänyt oppikirjat nurkkaan jo ajat sitten ja kuuntelenkin nykyisin vain omaa sydäntäni ja päätäni. Jos silmät sanoo ok niin silloin se on ok. 🙂 Itsekin olen vähän mittapuoli, joten koti kuvastaa minua aika hyvin pienine lamppuineen ja seinähyllyineen, hihiii. 😀

  3. Tuo ylähyllyllä oleva kasvi on aloe vera. Eli jos tulee haava tms, lehti poikki ja sisältä tulevaa nestettä iholle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *