Perjantaipölinää

Tavoitteenani oli vakiinnuttaa kalan syöminen kerta viikkoon, mutta tällä viikolla on kalaa herkuteltu jo kahdesti. 🙂 Keskiviikkona tekemäni yrttinen uunilohi oli maultaan ihan ok, mutta sen löllömäinen olemus ei ollut blogikuvauskelpoinen. 😀 Tänään lautaselta löytyi loimulohta, joka sekä näyttää että maistuu taivalliselta. <3 <3 

ruokakuvakollaasi09052014.jpg

IMG_5079.jpg

Ruokana oli uusia perunoita, loimulohta, fetasalaattia sekä edellispäivän lihapullakastiketta. Loimulohi oli niin hyvää, että otin sitä pienen santsisatsin illalla. 😀 

IMG_5086.jpg

IIMG_4993.jpg

Jälkiruokana oli rasiallinen mansikoita, jotka sain syödä kokonaan itse kun muille ei kelvannut. 😀 Nyt on vitamiinivarastot ja rasvahapposäiliöt taas täydennetty hetkeksi.

Tässäpä tämän päivän pölinät, huomenna postailen teille tytön huoneesta jossa synttärihulinointi on aloitettu. 🙂 Kivaa perjantai-iltaa kaikille!

14 kommenttia “Perjantaipölinää

  1. Kala on kyllä jotain ihanaa, hyvä sillä on sillointällöin herkutella 🙂 OIkein mukavaa perjantaita sinnekin!

  2. Heippa Miia! Osaisitko auttaa, kun olen ihan päästä pyörällä:) elikkäs olen remontoimassa keittiötä, kaapit tulee olemaan korkeakiilto valkoiset. Mutta en osaa päättää välitilaa ja työtasoa.vaikeaksi tässä tekee se, että lattia on tammi sormiparketti. Tasoa mietin puuta, mutta mielestäni sitten se pitäisi olla aivan samaa sävyltään kuin parketti, eikä se valitettavasti onnistu(koska lattia on vanha) valkoista mietin välitilaan ja tasoon mutta mietin että tuleekohan siitä sekavan näköinen jos osa on mattaa ja osa normaalia.. Lisäksi mietin mustaa ja harmaata.. Haluaisitko auttaa ja kertoa mielipiteesi? Kiitos 🙂

    1. Ei pöytäpinnan ja lattian tarvitse minun mielestäni mätsätä :)<br />
      Eikä myöskään haittaa jos on korkeakiiltoista ja mattaa sekaisin. Tämä on vain minun mielipiteeni. 🙂

    2. En ole Miia, mutta kerron mielipiteeni 🙂 kodissamme on myös tammiparketti ja valkoiset, korkeakiiltoiset keittiön kaapistot. sen lisäksi tasot ovat ihan tummanharmaat laminaattitasot ja välitila on isoa mattavalkoista laattaa. eikä kokonaisuus ole mielestäni lainkaan sekavan näköinen, päinvastoin. en kestäisi jos kaikki olisi kiiltävää 🙂 mattalaatat on erittäin helppo pitää puhtaana, toisin kuin korkeakiiltoiset kaapistot, jotka vaihtaisin heti pois, jos mahdollista. Minä siis suosittelen mattatasoa ja -välitilaa. Rauhoittaa ilmettä mielestäni 🙂

    3. Susanna: Keittiön värivalinnat on vaikeita, varsinkin jos on lattia on vanha (kuten meilläkin tulee olemaan). <br />
      <br />
      Omaan keittiööni valitsisin joko öljytyn massiivitammitason, jonka sävyttäisin parkettiin sopivaksi tai kaapinovien kanssa sopivan korkeakiiltovalkoisen tason. Mattavalkoista tasoa en laittaisi korkeakiiltoisten ovien kanssa. Harmaansävyt ja musta ovat myös hyviä perusvärejä työtasoksi, jos ne sitoo sisustukseen muutamalla pienemmällä sävyihin sopivalla jutulla, kuten piensisustustavarat tai muutama tekstiili. Oma valintani näistä kahdesta olisi musta.<br />
      <br />
      Välitilaan sopii hyvin mattapinta ja kuten Anu ja Sipulikin sanoivat, mattaa ja kiiltävää pintaa yhdistämällä kokonaisuudesta tulee rauhallisempi. Omaan välitilaani aion laittaa mattavalkoista stuktuuripinnoitetta (enemmän kalkkimaista kuin rapattua), joka kestää pyyhkimistä. Jos laittaisin laatat, valitsisin tosennäköisesti mattaiset pitkulaiset vaakasuuntaan kulkevat laatat valkoisilla saumalaasteilla. 🙂

    4. Anu: Ei tarvitse. 🙂 Ainoa poikkeus on eri puulajikkeiden yhdistely mitä itse välttäisin jos sävyero on suuri. Pyökkiparketin kanssa en laittaisi koivutasoa enkä toiste päin. 🙂

  3. Hyvältä näyttää pöperöt ;)<br />
    Maistuiko mansikat mansikoille, ostin meille vapuksi ja ne ei maistunut millekään. Iso pettymys :(<br />
    <br />
    Kivan mallinen ja näköinen sinun salaattikulho, kenen se on?<br />
    <br />
    Mukavaa viikonlopun jatkoa ja rentouttavaa äitienpäivää jo näin etukäteen ;)<br />
    <br />
    Johanna

    1. Johanna: Himppasen myöhässä tulee nyt vastaukseni, mutta mansikat olivat ihan ok. Osa oli makeita mutta muutama oli kirpsakka. Ei ihan kotimaisen mansikan veroisia kuitenkaan olleet. :)<br />
      <br />
      Salaatti on tarjolla Rosenthalin uunivuoassa. :D<br />
      <br />
      Ihanaa viikkoa! Toivottavasti lämpöaalto palaa takaisin meitä hellimään pikapuoliin. &hearts;

  4. Moikka! Ruokapostauksesta tuli mieleen, missä sun jääkaappi on? Keittiöremppa on kai tulossa, mutta mitään ei ole vielä kuitenkaan purettu? Mä en nyt oikein osaa hahmottaa tuota keittiötä.

    1. Croissant: Jääkaappi on keittiökaappien vieressä, rajaan sen pois kuvista. 🙂 Keittiöstä on purettu 60% pois, eli se on tosiaankin pelkkä jämä eikä lainkaan kuvauskelvollinen. 😀

  5. Herkullinen postaus &hearts; Millä kameralla nykyisin kuvaat? Entäpä tuo mansikkakuva, millä linssiillä/kameralla olet sen kuvannut? Kivaa ihan kohta lakavaa kesää &hearts;

    1. t: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
      <br />
      Kamerani on Canonin EOS 70D ja linssinä tavallinen Canonin 18-55is stm. Linssi kaipaisi kyllä vaihtoa parempaan joten sitä en suosittele. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *