Eteisen freesausta

Tein eteisessä pienen freesausoperaation ja fokusoin kaikki tapahtumat yhdelle seinälle. Tavaramäärä kasvoi hieman aikaisempaan eteispostaukseeni verrattuna, mutta yleisilme on siitä huolimatta nyt yhteneväisempi ja raikkaampi. Aikaisemmin olen vältellyt avoimia säilytystilaratkaisuja ja varsinkin eteisessä olen tahtonut piilottaa kaiken mahdollisen ovien taakse epäsiisteyden ja rauhattoman efektin vuoksi, mutta tälläistä avointa eteistilaa katselen oikein mieluusti. Tunnelma muuttui minusta kokonaisuutena asteen verran kodikkaammaksi, lämminhenkiseksi jopa. 🙂

ETEINEN77488923.jpg

eteinenkollaasikuvitus774883.jpg

iIMG_5397.jpg

Kanto-teline toimii jatkossa paperinkeräykseen joutavien lehtien säilyttimenä. Näin saan vapautettua tilaa roskakaapista, jonka hyllyllä lehtiroskat ovat aikasemmin olleet. Kenkäteline siirtyi vuorostaan ritiläpenkin alle, jonne se sopii sekä mittojensa että kevyen muotonsa vuoksi hyvin. Muuton Dots-ripustimissa roikkuu asusteita sisustussävyihin sopivissa väreissä ja valkoiseen kangaskassiin jemmasin loppuja huiveja, pipoja ja tumppuja. 🙂

iIMG_5388.jpg

iIMG_5396.jpg

eteinenpic7738892.jpg

Illalla tulossa postausta 1000 tavaran haasteeseen liittyen, jonka parissa ehdin taas ahertaa. 🙂 Mukavaa maanantaita ja uutta alkanutta viikkoa kaikille! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Eteisen freesausta

 1. Kivan näköistä. Meillä eteinen useine takkeineen ja kenkineen aikalailla levoton. Missä tytön vaatteet? Luulisi, että eteisesseäolisi hänellekin vaihtovaatetta ja -kenkää….

  1. Anonyymi: Minun ja tytön käytössä olevat ulkovaatteet roikkuvat henkareissa Hay Loop-naulakossa kuvan oikealla puolella. tytön kahdet vaihtokengät ovat kenkätelineessä, kolmannet jalassaan kuvanottohetkellä. Lisäksi on muutamat kengät, joita käytämme harvemmin, niitä säilytämme muualla. Eteisessä on siis vain käyttövaatteet ja -kengät ilmojen ja sesonkien mukaan. 🙂

 2. Hyvä idea tuo paperinkeräykseen menevien lehtien paikka, minullakin roskakaapissa ne vie liikaa tilaa. Ihana tuo valkoinen kassi, mistä olet hankkinut sen?

  1. Maarit: meillä roskakaappi on sen verran pieni, että sinne on vaikea saada lajiteltua kaikkea kierrätettävää. Yksi roskaämpäri on biolle, toinen sekajätteelle, kaapissa olevaan tyhjään alahyllyyn kerään lasia ja pahvia. Ylähyllyllä on ollut ongelmajätteet (patterit yms.) pienessä boksissaan ja lehtiroskat hyllyllä. Lisäksi kaappiin on ängetty porakoneboksi ja tyhjät muovi- ja paperipussit. Muita roskia vien parin päivän välein, mutta lehdet jää jostain syystä aina hyllylle kerääntymään. Siksi kokeilen nyt tälläistä ratkaisua, missä lehtiroskat ovat eteisessä ja muille roskille on paremmin tilaa. :D<br />
   <br />
   Valkoinen kangaskassi on vitosen löytö Gina Tricotista. 🙂

 3. Kauniita esineitä mutta omaan makuuni levotonta. Liikaa kaikkea.<br />
  Toki näyttää levottomalta, kun omassa kodissa on todella vähän tavaraa esim. eteisessä.<br />
  Minimalistista nääs 😀

 4. Kauniin näköistä! Ja hyvin harmonista vaikka onkin paljon tavaraa. Tuo kenkäteline on ihana!

  1. Syhi: Kenkäteline on tosi kiva, tykkään kun se on niin kevyt. Ainut miinus on pölypallerot, jotka leijuvat ja keräätyvät tuonne alahyllyllä olevien kenkien taakse. Imuroimalla ne sieltä saa pois, mutta pieni lisävaivahan se on kyyristellä tunne tuolin alle huuveroimaan. 😀

 5. Ihailen noita Dotseja :)<br />
  Aikomuksena olisi hankkia niitä itselleni seuraavalla Helsingin reissulla…..<br />
  Suunnitelmissa roikottaa niissä laukkuja 🙂 Ja nyt mietityttää kuinka leveä laukun hihna menee tohon, ilman että hihnaan tulee ryttyjä/käänteitä 😀 <br />
  Saisinko sinulta apuja mittojen kanssa 😀 😀

  1. Kikka: Mittasin sinulle Dotsien syvyydet:<br />
   <br />
   S-kokoiseen mahtuu maksimissaan 3cm paksuinen hihna, M-kokoiseen 3,5cm ja L-kokoiseen 4cm. Dotsien nuppelin muoto (vai mikä tuo nyt on :D) kääntyy pyöreästi, joten hihna kulkee kauniisti koukusta hieman leveämpänäkin. 🙂

 6. Kerrassaan upea eteinen!!! Dotsit ovat kyllä niin upeita ja aina mietin mihin niitä voisin meillä laittaa.

  1. Laura: Kiitoksia! &hearts; &hearts; Dotsit on kivoja, ne sopii vaikka mihin ja vain taivas on rajana. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *