Etelän kesätunnelmaa!

Niin upea päivä ollut tänään! Varsinkin nyt iltasella tuo auringonmöllykkä paistoi niin kauniisti, että nappasin kameran kouraan taltioidakseni tämän hetken muistiin. <3 Parvekkeella istuksin edelleen, jo kolmatta tuntia putkeen ja nassu on saanut pari astetta väriäkin. 🙂

iIMG_5592.jpg

iIMG_5596.jpg

iIMG_5597.jpg

Parveke muuttui trooppiseksi puutarhaksi, kun siirsin sisällä majailleet kukkakultani tänne ulkoilmaan nauttimaan auringosta. Jo tunnissa huomasi selvän eron kasvien ja kukkien virkeydessä sekä värissä. Huomenna kipaisen hakemaan yrttitaimia ja istutan ne Eva Solon ruukkuihin kasvamaan. Ruukuille on paikka tuossa kaapin päällä talolyhdyn vieressä…

iIMG_5585.jpg

iIMG_5591.jpg

iIMG_5600.jpg

Laventeli on kauniisti kaartunut auringon suuntaan ja se näyttää aivan tuulen tuivertamalta. 😀 Saman on tehnyt myös sitruspuu, jonka oksat kurottavat nälkäisenä kohti auringonvaloa. Täytyykin muistaa kääntää ne huomenna toisin päin, jotta kasvusuunta tasaantuisi. Älkää välittäkö siitepölyn tahraamasta parvekelasituksesta. 🙂 En pääse itse niitä ulkopuolelta pesemään (kokeiltu on huonolla menestyksellä :D) ja joudun odottelemaan että ammattilaiset tulevat ne nosturin avustuksella pesemään kesämmällä. 🙂

iIMG_5589.jpg

iIMG_5603.jpg

IMG_5584.jpg

Kesäistä ja tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille!

10 kommenttia “Etelän kesätunnelmaa!

 1. Parveke näyttää kyllä edelleen todella upealta kuvien perusteella 🙂 Ei voi muuta kuin ihailla. Meillä on oma parvekesuunnittelu vasta aluillaan kun saatiin parvekelasit meidänkin taloon. Vielä ei ole ehtinyt nauttia kesäisestä tunnelmasta ja lämpimistä ilmoista kun olen ollut koko viikon flunssassa, nyt alkaa onneksi helpottamaan.<br />
  Teit vasta valmistuville lahjaideapostauksen, mutta toivoisin että osaisitkohan auttaa huomenlahjavinkeissä? Muutama idea on joita olen pyöritellyt miehelle mutta tuntuu että pyörin vain ympyrää ajatusteni kanssa 😀 Onneksi on vielä alle 2kk aikaa keksiä jotain, olen yrittänyt kalastella vinkkejä netistä ja mieheltäkin vaivihkaa kysellyt, mutta on kyllä vaikeaa.

  1. moonangel: Ensi viikolle on luvattu kivoja ilmoja, joten toivon että flunssa helpottaa nopeasti ja pääset laittelemaan parveketta kesäkuntoon! &hearts;<br />
   <br />
   Huomenlahjaideoita on aika vaikea keksiä tuntematta yhtään henkilöä. 🙂 Yleensä kai ostetaan jotakin korua taikka kelloa kaiverruksella, mutta jos mies ei koruja käytä ja kellokin jo löytyy niin turha on ostella tuplakappaleita. Jotakin kestävää ja rakkautta symboloivaa sen olisi minusta kiva kuitenkin olla. <br />
   <br />
   Itse tykkäisin ideana siitä, että ostaisin hienon kellon jonne kaiverruttaisin jonkin rakkauteen liittyvän lyhyen kirjoituksen (esim laulunsanoista poimitun tms) ja kello kulkisi miehen matkassa joka päivä muistuttaen rakkaudesta. 🙂 &hearts; &hearts; &hearts; Muita lahjavaihtoehtoja voisi olla kultainen rannekoru jossa sellainen laatta, johon voi kaiverruttaa. Maskuliininen malli, ei mc hollywood-blingbling snoop dog -tasoa ellei miehesi ole Cheek, hihiii. 😀 <br />
   <br />
   Mitä miehesi harrastaa? Voisiko siihen liittyen antaa jotakin? Jotain missä olisi kuitenkin pala sinuakin mukana kaiverruksena? Musiikinharrastajalle tyylikkäät kuulokkeet joihin kaiverrus (sellaisen metalliset kultaiset tai terästä olevat)? Veneilijälle jotakin purjehtimiseen liittyvää? Tosi vaikea on kyllä keksiä mitään ideoita… 🙂 Toivottavasti näistä oli jotain apua ja saat oman luovuuden uudelleen lentoon lahjansuunnittelua varten. 🙂 &hearts;

  1. Nanna: HIhii. 🙂 Toivottavasti sait janon sammumaan. 🙂 Appelsiinimehu on vakkarikesäjuomani, sitruunaa hieman vielä kun laittaa joukkoon niin siitä tulee kivan kirpsakka ja raikas. 🙂

 2. Tietokoneella mies tekee töitä aika paljon ja kotona tietokone onkin yksi harrastuksen kohde, kone on kyllä uusittu aika vasta (olen ostanut pöytäkoneeseen uusia osia lahjaksi :D). Uutta tietokoneen näyttöä mies onkin harkinnut ja katsellut. Kelloja mies ei käytä, kello olisikin ollut hyvä jos sellaista käyttäisi. Aika uudet kuulokkeetkin löytyy. Mietin että jos sijoittaisi uuteen tietokoneen näyttöön häntä varten edes jonkin verran esim. lahjakortin muodossa. Olisi mukava jos jäisi jotain pysyvämpääkin, mutta me ollaan enemmänkin käytännöllisiä ihmisiä ja annetaankin enemmän sellaisia lahjoja joille on enemmän tarvetta. Mutta kiitos sinulle kuitenkin vinkeistä, pitää vielä jäädä pohtimaan 🙂

  1. moonangel: Lahjakortti on myös hyvä vaihtoehto vaikkakaan ei ihan niin henkilökohtainen kuin vaikkapa kello. Turhaa ei kuitenkaan minusta kannata ostaa, joten jos nuo yleiset lahjavaihtoehdot on jo teillä olemassa, on tuo näyttö minusta ihan varteenotettava juttu. Tärkeintä on että miehesi siitä ilahtuu ja tekniikka nyt yleensäkin saa aina hymyn miehen kasvoille. 🙂 Voithan siihen lisäksi ostaa vaikka jonkin tuoksusetin, deodorantti ja tuoksu tms. Sitten olisi sekä henkilökohtaista että lahjakortti tekniikkakauppaan…? 🙂

 3. Vau miten ihania kuvia, tykkään niin teidän parvekkeesta! 🙂 <br />
  Muistatko paljon ostit nuita mustia kiviä plantagenista ja paljonko maksoi? 🙂 <br />
  Osaatko sanoa minkä kokonen parveke teillä on? Olisin meille ostamassa samoja kiviä mutta en nähny niitä netissä ja en osaa yhtään arvioida paljonko niitä pitäs ostaa :D<br />
  Kiitos jo etukäteen&hearts;

  1. Jennifer: &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Kiviä on kymmennen säkkiä ja hintaa niillä yhteensä 99,50€. Kaikki kivet meni, L-muotoiseen spottikohtaan 8 säkkiä ja makkarin ikkunan alle jossa ei ole spotteja meni kaksi säkkiä. 🙂

  1. Mervi: &hearts; &hearts; Matto on Hobbyhallista ostettu Saltexin valkoinen Coral-nurmimatto. Minulla on koko 100x200cm ja niitä on kolme vieretysten. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *