Sadepäivän asupostaus – Parajumpers Mary Todd

Minulta toivottiin takkiesittelypostausta ja aloitan toiveiden täyttämisen esittelemällä teille lempparitakkini, joka on jo vuosien ajan ollut Parajumpersin puolipitkä ja kauniisti istuva Mary Todd -ulkoilutakki. Tänäänkin taas kiskaisin sen tuttuun tapaan päälleni tuonne sateiseen säähän ja ehdin nappaamaan teille pari asukuvaa ennen tanssitunnille kipittämistä. Takki on mielestäni peruspätevä sekä tennareiden että ballerinojen kanssa, eikä kumpparit tai nahkasaappaatkaan näytä yhtään hullummalta sen kanssa. 🙂

iIMG_6224.jpg

IMG_6228.jpg

511172%26width%3D1300%26height%3D975%26r

asukuva7738291y3.jpg

iIMG_6218.jpg

iIMG_6230.jpg

Olen ollut mustaan takkiini niin tyytyväinen että haluaisin tämän myös hiekansävyisenä. En tykkää liian tummasta asukokonaisuudesta ja vaaleampi takki toisi hieman raikkautta pukeutumiseen…  Tämä on paras arkitakki jonka olen koskaan omistanut, se on sopivan sporttinen olematta kuitenkaan lenkkitakin näköinen. 🙂 Suurta irroitettavaa huppua olen mielessäni kiittänyt lukemattomia kertoja, sillä Helsingin merituuli puskee välillä melko karusti vasten kasvoja. Ison hupun sisään voin piiloutua tuulta pakoon kuin eskimo. 😀

Huomenna postailen teille aikuisten alkeistason balettitunnista ja aikuisryhmässä harrastamisesta sekä treenivaatetuksesta. Ihanaa illanjatkoa kaikille ja kiitoksia laukkupostaukseen vinkkaamistanne vaihtoehdoista, oikea laukku on nimittäin löytynyt! <3

10 kommenttia “Sadepäivän asupostaus – Parajumpers Mary Todd

 1. Huomenta!<br />
  Takkisi on ihana! Ymmärsinkö oikein, että kangas on myös vedenpitävä? Hakusessa olisi syksyksi lämmin, tyylikäs ja vedenpitävä takki ulkoiluun ja puistossa touhuamiseen. Sellainen takki, jossa voisi lähteä myös kaupungille.<br />
  Oletko pessyt takkiasi usein? Miten kestää sen? Nuorimmaiseni ei vielä syksyllä kävele (toivottavasti), joten kurajäljiltä ei voi välttyä.<br />
  Yritin Googlella löytää ostopaikkaa, mutta huonosti löytyi, eli vinkkejä otan vastaan?! Mustan takin haluaisin.<br />
  Kiitos inspiroivasta blogistasi! Erityisesti tavaroiden organisointi ja asu-kirjoitukset ovat ihania, lisää niitä siis! Lupailitkin aikaisemmin kuvia uusista, keltaisista housuistasi! Odottelen kovasti!<br />
  Hyvää kesän alkua!<br />
  T: Kirsi

  1. Kirsi: Kyllä se hieman vettä kestää, muttei ole varsinaisesti vedenkestävä. Tihkusade ei mene läpi mutta kovassa sateessa kastuu kyllä takin alla olevat paidatkin. :)<br />
   <br />
   Mary Todd-takki on ohut eikä siinä ole lainkaan vuorta. Alle jos laittaa pitkähihaisen tai / ja neuleen, niin tarkenee kyllä syksylläkin oikein hyvin. Takki pitää tuulen ja viiman ulkona, joten se eristää lämpöä ihan hyvin. :)<br />
   <br />
   Takki on pesty muistaakseni kuusi kertaa ja se on edelleen kuin uusi. Ei ole haalistunut eikä kutistunut, eikä varsinkaan menettänyt muotoaan. Vetoketjun metallipinta on ainut mistä näkee että takki on vanha, se on hieman kulunut. 🙂 Suurimman osan kurasta ja liasta saa pyyhkäisemällä pois, eli ei tarvitse aina laittaa pesuun jos hihansuut tai helmat likaantuvat. <br />
   <br />
   Ostopaikkoja ei paljoa Suomessa ole, Äkäslompolon Sport Shopista löytyy muutamaa väriä ja kokoa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.akaslompolosportshop.fi/vaatteet/naisten-vaatteet/takit/softshell-takit/parajumpers-mary-todd-trenssi-w-p-2683.html&quot; target="_blank">http://www.akaslompolosportshop.fi/vaatteet/naisten-vaatteet/takit/softshell-takit/parajumpers-mary-todd-trenssi-w-p-2683.html</a><br />
   <br />
   Ja Aukiasta löytyy sinistä:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.aukia.fi/tag/1312/parajumpers&quot; target="_blank">http://www.aukia.fi/tag/1312/parajumpers</a><br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; Keltaisista pöksyistä tulee postausta jossakin vaiheessa, nyt kun ilmat ovat taas ihanan aurinkoiset ja voin käyttää niitä valkoisen topin kanssa. &hearts; &hearts; &hearts;

  2. Kyllä Parajumperseja löytyy mm.Retkiaitta, Putiikki rannnalla.,Stockmannilla on myynnisssä.<br />
   Googlella löytyy jälleenmyyjät.<br />
   Ei siis ole mikään harvinainen merkki ja aika monesta paikasta löytyy. Mm .Duetto on myynyt.<br />
   Itselläni on 2 talvitakkia ja nyt mietinnässä on kevät/syystakki.En vain osaa päättää väriä:)

  3. Niih: Parajumperisia myydään kyllä monessa paikassa, mutta valikoima tuntuu olevan varsin talvipainotteista. Mary Todd-mallin takkia on heikosti saatavilla, varsinkaan mustana. Italiasta Parajumpersilta voi kai suoraankin tilata tänne Suomeen, mutta palautusrumba on hieman vaikeampaa kun kommonikointi on käytävä englanniksi palautuksen ja vaihdon yhteydessä. <br />
   <br />
   Minulla on PJS:n untuvatakki ja tämän ohut ulkoilutakki, enkä parempaa voisi toivoa. Olen tosi tyytyväinen molempiin ja niiden kestävyys on ihan omaa luokkaansa. Kankaan pinta hylkii vettä ja ne sopivat Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin täydellisesti. Huomaa kyllä että mallia on otettu lentohyppääjien varusteista, sekä materiaalien että toimintojen osalta. Tajusin vasta viime syksynä että untuvatakissani on huppu. 😀 Se oli niin hyvin piilotettu kaulukseen, että luulin takissa olleen pelkästään karvakaulus, en suinkaan karvareunainen topattu huppu millaiseksi se lopulta paljastui. 😀

 2. Hei, millainen on tuleva uusi laukkusi?Postailet kai siitä sitten, kun sinulla on sellainen? Ainakin kovasti odotan minkälaisen veskan olet valinnut:) Blogisi on ihana! Aurinkoa päivääsi:)

  1. Susanna: Minulle vinkattiin Marimekon syksyn valikoimaan ilmestyvästä laukusta, josta soittelin Marimekolta lisäinfoa. Odotan siis syksyyn asti uuden laukun ostamista, kun tuo Marimekko tulee markkinoille. Postaan siitä vasta siinä vaiheessa, kun laukku on käytössäni. :)<br />
   <br />
   Kiitokset Susanna! &hearts; &hearts; Aurinkoista kesäpäivää sinulle myös! &hearts;

  2. itselläkin laukku hakusessa, ja se Marimekon Tasku olisi ollut oma lemppari jos siinä olisi ollut pitkä hihna.. onko se syksyllä tuleva laukku sen tyylinen? toivon niin 😀

  3. saparo: Minulle sanottiin että uusi laukku tulee olemaan Taskupussukan näköinen ja pitkällä hihnalla varustettu. 🙂 Itse lasken sen varaan että laukku on juuri sellainen mitä haluan ja odotan syksyyn asti uuden laukun ostamista. Jää sinäkin odottamaan tuota uutta Marimekon mallia, kesän yli pärjätään varmasti näillä mitä nyt on. 🙂 &hearts;

 3. Kuulostaa täydelliseltä, sitä jään ehdottomasti odottamaan!!! &hearts; &hearts;<br />
  Kiitos muuten taannoisesta converse postauksesta, jossa esittelit kokovalkoisia consseja; meninpä heti tilaamaan samanlaiset ja niistä tuli heti omat suosikkini! &hearts;

  1. saparo: Ole hyvä vain. 🙂 Valkoiset Converset on kivat, sopivat siistimpänkin rentoilutyyliin ja näyttävät hienolta kesäjaloissa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *