Raidasta rouheuteen

Olohuoneen seinään maalaamani raitakuvio on kaunis, mutta isojen printtitaulujen kanssa hieman riitasointuinen. Ensiksi se ei minua haitannut, mutta kevään mittaan tuo monen erilaisen asian aiheuttama sekavuus on alkanut häiritsemään. Sen vuoksi Tikkurilan Tunto Hieno -struktuurimaalilla maalaamani kuviointi piiloutuu ensiviikolla Kalklitir -kalkkimaalikerroksen alle. Ideana on tehdä seinäpinnasta mattaisempi ja industriaalisempi, lopputuloksen toivon olevan hienostuneesti rouhea kuten makuuhuoneessakin. <3

raidatrouheaksi0506.jpg

kalklitrivory.jpg.jpg

iIMG_3785.jpg

iIMG_3775.jpg

Ihanaa kun on loma! 🙂 Voin kökkiä koneella vaikka aamuun asti jos huvittaa ja kerrankin on kunnolla aikaa keskittyä ideoimaan sisustusjuttuja kunnolla. Sisustusprojekteja on mietittävänä oman kodin lisäksi myös muutama muukin, mm. siskoni on tekemässä muuttoa ja lupauduin auttamaan remontoimisessa ja sisustamisessa seinämaalien valikoimisesta ja varsinaisesta maalaustyöstä lähtien. 🙂 Vitsailinkin hänen kanssaan, että blogissani ei tule kesän aikana muuta tapahtumaankaan kuin maalailua siellä sun täällä. 😀 

Mitähän minun vielä piti teille kertoa… kerkesin unohtamaan jo tässä höpöttelyn aikana asiani. 🙂 No, oli mitä oli, huomenna taas uutta asiaa ja muutama kiva uusi sisustusideakin olisi teille jaettavana. Kivaa myöhäisiltaa kaikille!

17 kommenttia “Raidasta rouheuteen

 1. Oi, sullakin on loma! Täällä alkoi tänään ihana pitkä kesäloma, oikeastaan aika yllättäin.<br />
  Sulla kyllä noissa sisustushommissa riittää vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;D Mä aina välillä mietin, että jos saisin kolmanneksen sun tarmosta, niin tää meidänkin kolo näyttäisi varmaan jo aika toisenlaiselta… 🙂

  1. Dara: Minun loma on nyt vain viikon, mutta jatkuu onneksi heinäkuussa. 🙂 En kyllä ehkä osaisikaan lomailla neljää viikkoa putkeen, en muista että olisin koskaan ollut noin pitkällä yhtäjaksoisella lomalla. :D<br />
   <br />
   Mie täältä sädetän sinulle tarmoa ja sisustusenergiaa, tosin lomalla pitää ottaakin rennosti joten jemmaa virtuaalienergia purkkiin syksyä varten, hihii. :)<br />
   <br />
   Ihanaa lomaa sinulle Daraseni! &hearts;

  2. Dara: Älä niin paljon vie sitä energiaa, tänne kaivataan myös! Pitäisi siivota ja raivata kotia, ulkoilla ja kirjoittaa blogipostauksia. Ideoita ja kuvia on, mutta en saa taiottua niitä blogiin saakka. Pitäisköhän palkata joku tekemään se mun puolestani? Tai joku robotti, jolle vaan sanoisi &quot;Noi kuvat tuosta kansiosta blogiin ja tekstiksi päläpäläpälä ja sitten julkaise!&quot;. Nyt mä vaan istua möllötän koneella, koitan vähän pysyä ajan tasalla muiden blogeista ja pelaan Facebookissa FarmVille 2:sta. Niin ja tietenkin syön terveellistä ruokaa muutaman tunnin välein. 😀

  3. Vitsit Irkkukurkku, mä sain niin ihanan tarmonpuuskan Miialta, et sain eilen keittiön kuurattua! Tänään pitää vielä jaksaa purkaa kirjahylly uuden tv-tason tieltä. Mut sit mä relaan ja teleportaan sulle loput energiat ;D Ja ainahan me voidaan pyytää Miialta täydennystä kun se noin auliisti tarmoaan sädettelee :D<br />
   <br />
   Mulle on tullut muuten äänenmurros: eka tuli pieni yskänpoikanen ja eilen lähti ääni. Tänään mä kuulostan lähinnä pari kuukautta putkeen ryypänneeltä Riki Sorsalta… 😉

  4. Irina: No sinulla tuo ruokailu ja sen suunnittelu vie melkein kaikki tunnit päivästä ettei ole ihmekään ettei jaksa aina. &hearts; &hearts; Sun pitäis pitää viikossa yksi ruokapäivä, jolloin teen jääkaappiin ja pakkaseen valmiiksi koko viikon sapuskat välipaloineen valmiiksi. Sitten vaan muistutuspiippaus parin tunnin välein ja kipaiset kaapilla hakemassa sapuskaa. 🙂 Löysin tosi hyvän reseptin soijamaitoon tehdystä raakapuurosta, niitä voisi tehdä valmiiksi sen 14 annosta (2 x päivässä) ja hieman helpottaa kokkailuun päivittäin menevää aikaa. 🙂

  5. Mä olenkin miettinyt, että ruokia voisi tehdä valmiiksi. En vaan oikein tiedä, mitkä kaikki sitten kestäisivät useamman päivän. Monesti tosin tulee kyllä paistettua lihat kerralla ja laitettua rasioihin jolloin on helppo vaan lämmttää.

  6. Dara: Ihana Dara! &hearts; Hyvä että sait tarmonpuuskan keittiön suhteen, ja uuden tv-tason vuoksi jaksaakin touhuta kun tietää miten kiva on sitten olla ja katsella telkkua ja uutta siistiä ja nättiä seinustaa. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   No muta Riki Sorsallahan on seksikäs ääni. 🙂 demi Moorellakin on, se on kuin naistenversio Riki Sorsasta. 🙂

  7. Irina: Tuorepuuro säilyy jääkaapissa parisen päivää, kasvikset säilyy pilkottuna myös useamman päivän kunhan niitä sekoita keskenään. Keitot säilyvät jääkaapissa neljäkin päivää ja ne voi myös pakastaa. Oikeastaan kaiken voi pakastaa ja annoskokoisina ne on helppo valmistaa. Aamulla otat sulamaan päivän sapuskat ja lämmität sulaneita ruokia ihan normaalisti kattilassa. 🙂

 2. Olenkin odottanut tuon seinän piiloon maalausta.<br />
  <br />
  Onko muita lomasuunnittelmia kuin kotinurkissa hiimailemista?

  1. Jenska: Lomani ensimmäinen osa on vain viikon mittainen, joten ihmeitä ei ehdi siinä ajassa tekemään. 😀 En ole tehnyt mitään suunnitelmia loman ajaksi, nautiskelen vapaasta ja teemme tytön kanssa kerrankin ihan mitä sattuu huvittamaan. 🙂 Linnanmäen reissua ja tuollaista kodin nurkilla hiihtämistä vain luvassa, ei sen kummempaa.

  1. Laura: Merkki on minulle ihan uusi tuttavuus, kävinkin katsomassa ja lukemassa infoa. 🙂 Vaikuttaa oikein kivalta vaihtoehdolta, luonnonmukaisuudesta ehdottomasti plussaa. :)<br />
   <br />
   Olen muutenkin siirtynyt käyttämään kalkkimaaleja, niin seinäpintoihin kuin kalusteisiinkin. Mattapinta telee kauniin kontrastin korkeakiiltoisen valkoisen kanssa. &hearts; &hearts;

  1. Maria: Henkarit ovat Hayn Wiret. Valkoista ei oikein löydy mistään, sen valmistus on kai lopetettu tai ainakin siihen on tullut piiiiiitkä tauko. Mattamustaa löytyy, esim Finnish Design Shopista. Normann Copenhagenilla on tismalleen saman mallisia henkareita, väreina metallihohtoiset turkoosi, lime, pinkki, hopea, kupari, kulta ja musta. 🙂

  2. Suuren suuri kiitos ihana Miia! &hearts; tällaiset &quot;hengettömät&quot; on ollu jo pitkään haaveissa puisten ja muovisten tilalle mutta en ole saanut aikaiseksi selvittää mistä niitä saisi. Nyt tiedän, kiitos sinun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *