This way up & muita etutuotteita!

Selailin läpi Stockmannin uusimman kantiskuvaston ja rakastuin päätä pahkaa tähän sivulla 36 olevaan Casa Stockmannin keltasankaiseen kauppakassiin*. 🙂 Väriensä puolesta se sopisi tosi kivasti tytön huoneeseen, keltaisella seinällä olevaan naulakkoon roikkumaan this way up -puoli näkyvillä. 🙂

CasStockmann_heinaedut2.jpg

iIMG_3752.jpg

IMG_53288.jpg

CasaStockmann_kantisetu.jpg

Heinäkuun kantistarjouksessa on myös toinen kiva kanvaasikankainen tuote, kauniin yksinkertaisesti tekstitetty pyykkipussi*. Pussissa on kätevä kantokahva ja houkuttelisi vaihtaa nykyinen henkkamaukan nuhjaantunut pyykkikorini tähän pussukkaan… 🙂

CasaStockmann_hein%C3%A4edut3.jpg

Stockmann_heinaedut4.jpg

Heinäkuun edut ovat astuneet jo voimaan verkkokaupan puolella, samanaikaisesti kesäkuun kantistuotetarjousten kanssa. Raidoista inspiroituneena näkisin tytön huoneessa mieluusti yllä olevan kuvan keltaisen* ja mustan* Casa Stockmannin raitatyynyliinan. <3 <3 <3 Marimekon Sääpäiväkirja -tarjouspannun* haluaisin ihan vaan itselleni, koska se on minusta niin söpö. 😀

Tänään on ollut työntäyteinen päivä sillä olen toiminut muuttopakkaus- ja siivousapulaisena. Viikonloppu menee hyvin pitkälti samoissa merkeissä, ensin laatikoita pakaten, sitten kantaen ja lopuksi purkien. Muuttohommat ovat fyysisesti aika rankkoja ja lihaksissa huomaa hyvin seuraavana päivänä jos on mööpeleitä kanniskellut (varsinkin sohvaa rappusia pitkin :D), mutta muutoin mie rakastan muuttamisia. 😀 Nyt suuntaan saunan lämpöön lihasjumituksen lievennykseen ja toivottelen teille kaikille ihanaa viikonloppua! <3 

(Postaus sisältää mainoslinkkejä*)

6 kommenttia “This way up & muita etutuotteita!

 1. Muutot on aina raskaita, mutta siitä kun selviää kun on tarpeeksi apukäsiä. Onko tulossa postausta vaatteista jotka tilasit stockalta?

  1. Helmiina: Näin on. :)<br />
   <br />
   Stockmannin aleostoksistani tulee ehkä jonkinlainen postaus. Hilfigerin shortsit ja Espritin pusero olivat loppuunmyydyt joten niitä ei paketissani ollut, Leen farkut olivat liian isot (Leekin on suurentanut näemmä kokojaan :/), Hugo Bossin farkut olivat vuorostaan liian pienet (takapuoli ei mahtunut housuihin alkuunkaan :D), joten nämä joutuvat palautukseen. Laukut ovat ihan kivoja, mutta näyttävät hassuilta (sisko haluaa nämä jos en pidä itse) ulkoilutakin kanssa, enkä tiedä mitä näiden kanssa nyt teen. Trikoopaidat ja vyöt olivat ok, mutta niistä ei kovinkaan kummoista postausta saa aikaiseksi. Shortsit ja Espritin pusero olivat ne kaikista tärkeimmät ja vähäsen harmittaa että tilaamani koko olikin loppu molemmista. Helsingin keskustan liikkeessä on shortseja ilmeisesti jäljellä, joten käyn ensi viikolla katsomassa löytyisikö niitä vielä… 🙂

 2. Mä bongasin kuvastosta myös tuon kassin ja ajattelin heti, että pitääkin käydä katsomassa tarkemmin! 🙂

 3. Harmi että kävi niin huono tuuri. Jos haluat shortsit vielä, niin tommy hilfigerin omassa verkkokaupassa ne ovat alessa ja kokoja ainakin toistaiseksi saatavilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *