Pihistelijän käsisaippuavinkki :)

Olen todella pihi käsisaippuoiden suhteen… Ostin vuosia sitten Savon de Marseillen lasiseen pumppupulloon pakatun saippuan, joka oli hintansa veroinen ja teki käsistä ihanan pehmoiset. En ole raaskinut sitä kuitenkaan toiste ostaa, vaikka saippuan lasipullo onkin edelleen päivittäisessä käytössä kylpyhuoneen altaan reunalla. 🙂 Lasipullomme ei sisällä sitä itseään vaan sekoitelman kaikenlaisia jämäshampoita, purkinpohjia ja muita pesuaineita, joita hyödynnän käsien pesussa. 🙂

IIMG_7171.jpg

iIMG_7177.jpg

iiIMG_7253.jpg

Tällä kertaa täytin pullon tymäkän hajuisella Vadelma Linnalla ja siskon roskiskuormasta pelastamallani yhtä öklöllä marjashampoolla. 😀 Cocktailista tuli käsipesuun oikein passeli, vaikka marjaisat esanssituoksut eivät olekaan kovin miellyttäviä. 🙂 En muista koska minun olisi viimeksi pitänyt ostaa ihka oikeaa käsisaippuaa, jämäsekoittelulla olen pärjäillyt oikein hyvin jo melkein pari vuotta ja huonoksi havaitut shampoot ja suihkusaippuatkin on tullut käytettyä hyödyksi. 🙂

Illalla tulossa isompaa sisustuspostausta olohuoneesta… Siihen asti toivottelen teille aurinkoista päivänjatkoa! <3

11 kommenttia “Pihistelijän käsisaippuavinkki :)

 1. Ilmeisesti et aio vastata vanhempien postaustesi kommentteihin? Jätin jo kohta kaksi viikkoa sitten sinulle kommentin Viherkasvit kulhossa-postaukseen kysyäkseni maalausvinkkiä, mutta et ole vastannut. Uusimpien postausten kommentteihn kyllä olet vastannut. Usein en kommentoi, mutta kommentoidessa on tainnu joka kerta käydä näin. Tämä jääköön siis omalta kohdaltani viimeiseksi kommentiksi…, turhauttaa viikkotolkulla odotella mahdollista vastausta. Toki ymmärrän, että sinulla on muutakin elämää, mutta olisi kohteliasta vastata ensin vanhoihin kommentteihin ja sitten vasta uudempiin, vaikka uusia postauksia välissä tekisitkin!

  1. Harmistus: Vastaan kyllä kaikille, mutta siskon muuttoapurina toimiminen on vienyt kaiken ns. vapaa-aikani viimeisen viikon sisään. Olen pahoillani että olet joutunut odottamaan vastausta. Minut tavoittaa parhaiten ja nopeiten sähköpostitse (osoite blogin oikeassa yläreunassa __REMOVE_ME____REMOVE_ME__miia@omakotivalkoinen.fi) mikäli jatkossa sinulle tulee jotakin akuuttia kysyttävää.<br />
   <br />
   Aurinkoista kesäviikonloppua! &hearts;

  2. Miksi et vastaa aikajärjestyksessä? Esimerkiksi Vakka-postauksessa on sinulle monta kysymystä, joihin et ole vastannut, mutta sitä uudempiin olet kyllä ehtinyt vastailla. Saas nähdä, ehditkö/viitsitkö tähän vastata.

  3. SIImu: Kommenttivastaaminen on yhtä hankalaa kuin lukijoilla kommentointi, joudun siis menemään manuaalisesti postaukseen vastailemaan. Siksi on helpompi kulkea aina uusimmasta vanhempaan, ainakin siihen asti kunnes saamme postauksiin &quot;edellinen&quot; ja &quot;seuraava&quot; postaus nappulat. 🙂

 2. Mä täyttelen myös nättejä pulloja muilla tuotteilla. Esim. käsitiskiaineena on tällä hetkellä Fairya Maison Bellen pumppupullossa. Keittiösaippuana on Pirkan halpissaippuaa, mutta ihan toisessa putelissa kuin siinä omassaan ;)<br />
  <br />
  Mä vielä joskus ostan tuollaisen Savon de Marseille pumppiksen. On ne niin nättejä ja saa sitten myöhemmin täytettyä uudestaan sopivamman hintaisella sisällöllä ;D

  1. Dara: Savon de Marseillen pumppikset on kivoja, ne on paksua kestävää lasia ja pumppumekanismi kestää käyttöä vuodesta toiseen. 🙂 Fairy Sensitive on muuten ulkonäöllisesti samanlaista kuin Savonin omat saippuat, niillä saa tosi aidosti fuskattua… 😀 Hihii. 🙂

 3. Ihana pullo!<br />
  Mä harrastan pullon täyttöä keittiössä 🙂 Vessaan, jos laitan, niin lapset tyhjää sen kerralla :/

  1. Mia: Pullo on niin nätti etten raaskinut heittää sitä menemään. 🙂 Lapsilla on jännä taipumus tuon käsisaippuan kanssa… parissa päivässä saavat tyhjennettyä pullon jonka pitäisi kestää viikkoja. 😀

 4. Minä sain usein ystävältäni joululahjaksi juuri vst tuotteita joululahjaksi ja muutama vuosi sitten sain huipputuotteen : dermosil lin käsisaippuan. <br />
  Setissä oli suihkugeeli ja käsisaippua ja purkki on se huippu tässä, varmaan käsisaippuakin oli hyvä. Purkin tilavuus on yli 500 ml ja se on leveämpi ja meillä, tunareiden perheessä purkki on muovia. Ei ole vielä kertaakaan tippunut maahan. <br />
  Pumppu on loistava, sillä voi ottaa pienen määrän vai isomman määrän.<br />
  Meillä rexona on hyväksi havaittu. Tarjoustalossa on usein 2 purkkia yht 3 euroa tarjouksia ja 1 purkki kestää kuukausia. Mutta pelkkää voittoahan se on, jos kotoa löytyy valmiina.

  1. Lanttuleikkuri: Meillä on sen verran reippaasti tasotilaa altaan ympärillä ettei lasipullo pääse tippumaan lattialle. Altaaseen se on pyörähtänyt monesti, mutta on pysynyt onneksi ehjänä. 🙂 Käytin muuten aikoinaan omenan tuoksuisen käsitiskiaineekin käsisaippuana. Sen rasvanpoistoteho oli niin olematon, ettei tiskissä toimitnut mutta käsienpesussa oli hellävarainen ja niin riittoisa että kesti yli kuukausi saada mokoma ompuntuoksuinen tökötti käytettyä. 😀

 5. Heippa,<br />
  itse teen täysin samoin, suosittelen lurauttamaan kookosöljyä/ ihan perus jalkarasvaa ei siis käsirasvaa / hunajaa joukkoon niin käsistä tulee pesun jälkeen ihanan pehmeät eikä käsirasvoja tarvita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *