Better safe than sorry!

Turvallisuudesta ei koskaan kannata tinkiä! Olen todella tarkka sähkölaitteiden käyttäjä ja varmistan yleensä parikin kertaa ennen kotoa poistumista että kahvinkeitin on pois päältä ja kaikenlaiset laturit ovat irti seinästä. Pesukoneita en ikinä jätä vartioimatta päälle ja saunan kiukaan osalta olen extra-varovainen, saunassa EI KOSKAAN kuivateta mitään. Liesitasoa ei käytetä varapöytänä, vaikka se onkin induktio ja täten suhteellisen turvallinen…

iIMG_7678.jpg

IMG_7679.jpg

iIMG_7682.jpg

Kävimme Prismassa tekemässä viikonlopun ruokaostoksia ja silmiini osui tosi kivat Arki-merkkiset sammutuspeitteet. Viime vuosina on kaupoissa näkynyt paljon erilaisia kuvioituja sammutuspeitteitä, kuten Ivana Helsingin Tiira ja Bambi, mutta itse en kuviokuoseista niin kauheasti välitä vaikka hienoja ovatkin. Tämän valkopainotteisen Better Safe Than Sorry -printatun suojapeitteen kohdalla tiesin heti että oikea on löytynyt. 🙂 Tämän ripustan oikeaoppisesti koukkuun ja näkyville, mistä se on hädän hetkellä helppo ottaa käyttöön (koputan puuta ettei tätä hetkeä koskaan tule!). Vanha punaisen perinteinen sammustuspeitteeni siirtyy nyt keittiön kaapista kylpyhuoneeseen, ihan just in case… 🙂

Asiasta kukkaruukkuun, Country Frenchin kanssa järjestämäni arvonta on päättynyt ja huhuilen voittajaa postauksen muodossa heti huomenaamusta. Siihen asti toivottelen teille ihanan kesäistä perjantai-iltaa! <3

6 kommenttia “Better safe than sorry!

 1. Onpa tosi kaunis. Ivanan mallisto kun tulin, tiesin kohta muutkin alkaa tekemään omiaan. Meillä on se ruma perusmalli, mutta on hyvin piilossa ja sekunneissa käden ulottuvilla. Loistolöytö !

  1. Lanttuleikkuri: Ivanan mallisto oli aikoinaan ihan huippu, ei ihme että moni muukin on lähtenyt mukaan kivannäköisten sammutuspeitteiden valmistukseen. 🙂 Ripustin tuon uuden peitteeni keittiöön roikkumaan ja se on kyllä tosi nätti. Sopii kivasti yhteen Design Lettersin mukien ja keittiöpyyhkeiden kanssa. 🙂

 2. Onpa tuo kivan näköinen! Pitääkin katsastaa itsekin joku mukavamman näköinen. Punainen roikkuu kellarin rappusilla…ihan ok paikassa kyllä, mutta tuollaista voi jo pitää esilläkin!

  1. Heli: Minä siirsin oman punaisen peitteeni kylpyhuoneen kaappiin, se on siellä lähinnä pesukonetta varten, koska kiuas jos syttyy palamaan niin sitä ei taida tämän kokoiset peitteet paljon sammutella… Ei ole yhtään haitaksi että omistaa useampia sammutuspeitteitä, uusi nätti peite roikkuu nyt keittiössä esillä ja sopii kivasti yhteen mustavalkoisten astioiden ja muiden keittiövälineidenkin kanssa. 🙂

 3. Toi on kyllä tosi kiva! Tarvinnee keksiä omille punaisille uudet paikat ja käydä hankkimassa tuollainen ainakin keittiöön… ;)<br />
  Mukavia kesäpäiviä sinne!

  1. Taina: En muista enää mikä merkki oli kyseessä, mutta pelkkiä ulkokuoriakin on saatavilla. Puukuoseja taisivat tosin olla enimmäkseen, mutta kivoja kyllä nekin. 🙂 Tämä mustavalkoinen Better safe than sorry -peite oli kyllä todellinen löytö. :)<br />
   <br />
   Ihanaa loppukesää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *