Loppuale -60% & arvontamuistutus!

Viimeisiä Stockmannin alepäiviä vietetään punaisten -60%-hintalappujen merkeissä ja jäljellä on yllättävän paljon kivoja tuotteita mm. Formelta, Villeroy & Bochilta, Filippa K:lta, Bossilta, Noa Noalta ja monelta muulta merkiltä. En tiedä pätkiikö muistini, mutta alennuksessa näyttäisi nyt olevan useita sellaisia tuotteita joita en huomannut alen alkaessa, lieneekö valikoima kasvanut tässä välissä vai onko havainnointikyvyssäni häikkää. 😀 Lasten puolelta tilasin tytölle yhdet Mayoralin housut ja muutaman puseron loppukesää silmällä pitäen, itselleni tilasin kasan sukkia sekä nappikuulokkeet puhelimeeni. 😀

961x336-1407-ale60-1807.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-18%20koht

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-07-18%20koht

STOCKMANN -60% ALEVALIKOIMA*

Tänään on ohjelmassa viikkosiivousta, petivaatteiden vaihtoa ja pyykinpesua. 🙂 Illalla aion ansaitusti kellahtaa sohvalle katselemaan Jälkiä Jättämättä -sarjan kolmoskautta, jotta olen ajantasalla sarjan tapahtumista neljännen kauden elokuista aloitusjaksoa varten. Siivousjuttuja minulta paljon aina toivotaan ja katsotaan jos keksin teille illemmalla jotakin aiheeseen liittyvää postattavaa. Muistaakaahan kaikki kalkkimaaleista kiinnostuneet käydä osallistumassa Country Frenchin kanssa järjestämääni arvontaan klo 18.00 mennessä! 🙂 Aurinkoista perjantaita kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä*)

2 kommenttia “Loppuale -60% & arvontamuistutus!

 1. Minunkin piti tulla Stockan kautta kotiin. Tolkuttoman kauan olen haaveillut Mazen tuotteista<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.scandinaviandesigncenter.com/Trademarks/eur1/MAZE&quot; target="_blank">http://www.scandinaviandesigncenter.com/Trademarks/eur1/MAZE</a&gt; International&amp;currencychanged=1&amp;Page=2<br />
  <br />
  ja – 60 % alessa ostin mitä halusin, uuden telineen kengille ja takeille. Harmi vaan kun kenkiä mahtuu vain 3 paria. Olisiko edes mahdollista pitää esillä vain 3 paria ?<br />
  <br />
  Katsotaan miten homma onnistuu, puitteet nyt ainakin on, kun telineet hommattu.

  1. Lanttuleikkuri: kolmen kenkäparin esillä oleminen on ihan mahdollista, ellei perhe ole suuri. 🙂 meillä se onnistuisi ihan hyvin kun nyt kesällä ei tule käytettyä kuin melkeimpä yksiä kenkiä vaan (yhdet minun ja kahdet tytön). 🙂 Tuo on tosi kivan näköinen, ihanan löydön teit! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *