Seita Shoppailua

Olen tehnyt Seita Shopin nettikaupasta viimeisen vuoden aikana melko usein ostoksia, kuten mm. Happy Lightsin valopallosarjan, Uashmaman pussukoita ja By Lassen -tuotteita. Ostoksista kertyneillä bonusleimoillani lunastin viime viikolla 60€ arvoisen lahjakorttikoodin, jonka käytin By Lassen pieneen valkoiseen Kubus-kulhoon. Nyt ihania pikkukulhoja on minulla kaksi ja molemmat toimivat kukkaruukkuina. 🙂

Ekologista_piensisustamista5.jpg

IMG_7672.jpg

iIMG_7676.jpg

IMG_6884.jpg

iIMG_7677.jpg

Olen ihmeellisen pihi kukkakimppujen ja leikkokukkien ostaja, enkä raaski edelleenkään hankkia niitä viikottain kotiini vaikka haluaisin. Viherkasvien suhteen olenkin sitten täysin vastakohta, niitä voisin kantaa kotio vaikka jokaisen kauppareissun yhteydessä ja aina keksin uusia ideoita ja paikkoja joissa voin niitä hyödyntää. 😀 Tykkään käyttää ruukkuina perinteisistä kukkaruukuista poikkeavia kapistuksia. By Lassen ilmavat Kubus-kulhot ovat minusta äärettömän kauniita viherkasvien alla – päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen! <3

Aurinkoista lauantaita! <3

4 kommenttia “Seita Shoppailua

 1. Itse myös mietin tarkkaan milloin ostan leikkokukkia ja vaikka haluaisin, niin usein en sitä tee. Ostin tänään juuri pihalle muutaman kukan ja tuntuu, että pihakukkiin vasta saa rahaa palamaan. Niin, ja ne raukat kun eivät meikäläisen hoidossa siellä kauaa elä. Mies on enemmän viherkukkien hoitaja ja hän meillä ne kasvattaakin.

  1. Nuo on kyllä tosi kauniit ja monikäyttöiset kulhot! Vihreiden kukkien kanssa ne näyttää tosi hyviltä!<br />
   <br />
   Itse en kesäaikaan ole kovin aktiivinen leikkokukkien ostaja, joskin tänään juuri lähti terttuneilikkapuska kaupasta. Syksyllä ja varsinkin keväällä tulee ostettua kukkia enemmän, talvella kukat korvaa kynttilät.

  1. MayaK: Kubus sopii kyllä melkein kaikkeen. 🙂 Ruukkuina ne on minusta aivan ihania, tykkään tuosta neliöjalasta ja siitä että itse kasvi on laskutasoa korkeammalla. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *