Jotain uutta, erilaista ja ihanaa…

Päätin etten hiisku tästä työnalla olevasta sisustusprojekstistani teille enempää ennakkoon, mutten voi olla vilauttamatta muutamaa kuvaa ja ensimakua siitä mitä ensiviikko tuo tullessaan. 🙂 Hommat ovat vielä siis ihan alkutekijöissään ja osia puuttuu, mutta siltikin tiedän jo nyt että kustomoitu ja kevyesti tuunattu kokonaisuus tulee valmiina olemaan täydellinen! <3

IMG_7729.jpg

iIMG_7736.jpg

iIMG_7731.jpg

iIMG_7735.jpg

iIMG_7737.jpg

Touhukasta tiistaista kaikille! 🙂

27 kommenttia “Jotain uutta, erilaista ja ihanaa…

 1. Sneak peek -kuvat näyttävät jo niin kivoilta, että odottelen täällä malttamattomana täydellistä kuvaa ja juttua kokonaisuudesta : ).

  1. Tiia: Hyllystö näyttää jo nyt tosi kivalta vaikka osa jutuista vielä puuttuukin. Aivan ihana ja tykkään tosi-tosi-tosi paljon. &hearts; &hearts; &hearts; Tuo tulee olemaan ehdottomasti parasta koko kodissa. 🙂

 2. Todella hienosti keksitty tuo henkarinpidike! Sitä tullaan varmasti kopioimaan monessa kodissa… 🙂 Upea toteutus muutenkin!

  1. minä: String-sarjan osat ovat tarkemmin mietittynä oikeastaan aika maltillista hintaluokkaa kestääkseen kuitenkin ikuisesti (tai ainakin sen 60-vuotta) hyväkuntoisina. 😀

 3. Oletko siirtänyt tytön huoneesta vai ostanut ihan uudet osat? Eteiseenkin tuollainen? Kestäisikö takkien painoa tuo tanko?

  1. Vilijonkka: Ostin omat osat tähän, paikkana on makuuhuone. Kestää takkien painon oikein hyvin, itse roikuin tuossa vedin-tanko-viritelmässäni joten kyllä se tuollaisen 50kg kestää ainakin painoa. 🙂

 4. Taitavat olla makkarissa? Itse en haluaisin katsella vaatteitani ja kenkiäni sängyssä maatessani.. liian levotonta ja pölyä keräävää.

  1. LE: Kaikki eivät varmastikaan halua avoimia vaatesäilytystiloja, mutta minä tykkään itse tosi paljon. &hearts; Pölyä ei kerry kovinkaan paljoa, koska vaatteet ovat säännöllisessä käytössä. En ole aikaisemminkaan avorekillä vaatteita roikottaessani huomannut pölynmäärän lisääntyneen, joten viikottaisella perussiivouksella selviän varmasti kuten tähänkin asti. 🙂

 5. Näyttää tosi kauniilta ja kevyeltä. Sinulle käy hyvin, kun olet onnistunut karsimaan vaatteet noin minimiin ja katseenkestäviksi. Olen kyllä kateellinen – meillä tuo ihana ratkaisu ei millään toimisi.

  1. Tuuli: vaatteiden vuosia kestäneen karsimisen tulosta voin ihailla jatkossa ihanasta hyllykokonaisuudesta ja olen todella kiitollinen itselleni että aikoinaan aloitin koko prosessin. &hearts; &hearts; &hearts; Tämä on ikäänkuin palkinto kovasta työstäni ja ansaitusti sisustusta täydentävä osa makuuhuoneessa. &hearts;

 6. Kekseliäs ratkaisu ja ilmavan näköinen jos ei kerry liikaa tavaraa. Itse tykkään eleettömmämmästä ratkaisusta ja meillä on valkoiset kaapinovet lattiasta kattoon ilman sokkelia. Avonaisen ratkaisun levottomuus häiritsisi varsinkin makuuhuoneessa. Uskon kyllä, että saat sen itsellesi toimimaan. Hauska nähdä miltä seinä näyttää valmiina.

  1. hani: Avoimet säilytystilat vaativat jonkin verran kurinalaisuutta. Sotkut on siivottava, järjestys ylläpidettävä ja tarkoin harkittava mitä vaatetta ja kenkää ostelee. 😀 Ensi viikolla tulossa kunnon jättipostausta aiheesta. :)<br />
   <br />
   Suljetut ja siistit umpiovelliset tilat ovat aina ajattomia ja kauniita ratkaisuja. &hearts;

 7. Aivan loistava keksintö laittaa keittiönkaapin vedin tangoksi 🙂 tuohan sopisi meilläkin hyvin tytön mekoille :)<br />
  Mukavaa kesän jatkoa sinne!

  1. J: Ja mitoiltaakin tuo on ihan nappi String-hyllylevyyn. 🙂 <br />
   <br />
   Aurinkoisia hellepäiviä koko perheelle! &hearts; &hearts;

  1. marke: Porasin reiät hyllylevyyn ja kiinnitin vetimen samalla tavalla kuin se kiinnitetään kaapinoveen. 🙂

 8. Oi, mikä ihana keksintö! Varmasti todella kaunis valmiina. Itse haaveilen vielä tuosta korkeasta String-hyllystä olohuoneeseen. Edellisessä kodissa käytin keittiönkaappien vetimiä juurikin samalla tavalla eteisen pitkään hattuhyllyyn kiinnitettynä niin sain useamman rivistön takeille. Meillä ainakin kesti myös talvitakkien painon 🙂

  1. Cato: Tuo hattuhyllyidea on aivan loistava! &hearts; Minun ystävällä on juuri tuo ongelma että hattuhyllytilaa on avoimessa eteiskaapissa 180cm, mutta jostakin kummallisesta syystä tankotilaa on sen alla vain 120cm. Täytyykin vinkata hänelle tuosta vedinvinkistäsi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *