Stressed / But Well Dressed

Etsintäkuulutus! Löysin netistä mielettömän kivan Zaran valkoisen clutch-mallisen pikkulaukun, jossa teksti Stressed / But Well Dressed. Laukku on kevään 2014 mallistoa ja Suomessa niitä on myyty saamieni tietojen mukaan vain muutamia kappaleita. Kysyisinkin nyt löytyykö lukijoideni joukosta kyseisen laukun omistajaa, joka olisi halukas luopumaan ja myymään minulle omansa? <3 

f937461ddcef4e2020337673019ce9e1.jpg

m_530c1e560b47d31d2f20c93a.jpg

m_53091df43a3efc08200d7142.jpg

Laukkua on nähty jonkin verran ulkomaalaisten muotibloggaajien käsikynkässä, mutta heidän kuviaan en tähän postaakseni saa nyt liitettyä, sillä käyttöluvat lainaamiseen uupuvat. Mikäli haluatte nähdä livekuvia laukusta, suosittelen googlettamaan Stressed but well dressed bag -hakusanarimpsun. 🙂 Tämä ihana laukku vei sydämeni ja sen sanoma on napakymppi. 😀

Halukkaat laukkumyyjät voivat olla minuun yhteydessä osoitteeseen miia(a)omakotivalkoinen.fi. Sanaa saa myös levittää ystäville ja kaverin kaiman kummeille! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

13 kommenttia “Stressed / But Well Dressed

 1. Voi harmi että teit postauksen vasta tällä viikolla. Viime viikolla kävin parissa isossa Zaran liikkeessä Espanjassa. Sieltä olisi varmaan löytynyt!

  1. Pikku Hiiri: Voihan rähmä, yritin viime viikolla etsiskellä tätä netistä mutta huonolla menestyksellä. Jos olisin tajunnut, olisin värvännyt sinut pientä hakupalkkaa vastaan ostamaan minulle tuon väskyn suoraan Espanjasta. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Laukku on todellakin aivan ihana livenä ja tässä yksi lukijasi, jolta kyseinen löytyy (vilahtaa huhtikuun lopun postauksessakin), mutta valitettavasti olen aivan yhtä rakastunut tuohon kuin sinäkin eikä luopumisaikeita toistaiseksi ole. Toivon kovasti että löydät omasi ja onneksi asioilla on tapana järjestyä mitä ihmeellisimmillä tavoilla. 🙂 Lupaan tietenkin pitää silmät ja korvat auki! 🙂

  1. Jessica: Sinun blogiisi itseasiassa eksyin myös laukkua etsiessäni. 🙂 Aivan ihana laukku, ei ihme ettet ole halukas luopumaan siitä. En minäkään olisi jos sellaisen omistaisin. 😀 Toivotaan että jostakin löytäisin tuon täydellisyyden itsellenikin. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Tule ihmeessä vinkkaamaan jos jostakin löydät laukun myynnistä tai jos sinulla on tuttuja joka olisi valmis omastaan luopumaan. &hearts;

  1. Hannele: No niin piruvie on. 😀 Seuraan muotia niin harvakseltaan että tuo väsky oli minulta mennyt ihan täysin ohitse keväällä. Nyt harmittaa ihan vietävästi, sillä täällä Helsingissäkin on Zaran liikkeissä sitä myyty mutta minä olen vaan haahuillut onneni ohitse, pyh ja pah. :D<br />
   <br />
   Helteistä ja kivaa viikonloppua sinulle myös! &hearts;

 3. Heipä hei 🙂 Ebay´ssä näyttäisi ainakin olevan näitä myynnissä, löytyy heti ainakin haulla &quot;zara clutch&quot;.

  1. Tarja: Onnistuin löytämään vain kaksi laukkua, joista toinen oli likaantunut ja toisen osalta toimitus oli vain UK:n alueelle. :/

  2. Nyt näyttäisi olevan kolmellakin eri myyjällä tuota ebayssä tarjolla, kaikki taisivat olla uusia ja jossain jopa laputkin vielä kiinni. Ja kaikilla myyjillä toimitus myös Suomeen (kaksi taisi olla Portugalista ja yksi Israelista). 🙂 Kannattaa käydä monta kertaa aina katsomassa tuolta ebaystä, jos jotain haluaa. Kummasti sinne aina välillä tupsahtaa joitain tuotteita, jotka on myyty loppuun jo ajat sitten. Itseltäkin on päässyt useamman kerran jei-huuto, kun näin on käynyt ja tavara on lähtenyt kohti kotia. 😀

  3. Itselläni on vain hyviä kokemuksia ebaystä, ja olen sieltä jonkun verran tavaraa viimeisen vajaan kymmenen vuoden mittaan tilannut. Vain kerran oli ongelmia, mutta sekin johtui Suomen postista, kun eivät koskaan ilmoittaneet saapuneesta paketista. Tällöinkin postikulut jäivät myyjän vahingoksi eli en kärsinyt muuta kuin pettymyksen saamatta jääneestä tavarasta. 🙂 Toki olen katsonut myyjän tietoja aina, enkä ole ostanut mitään vähänkään kalliimpaa ns. uusilta myyjiltä. <br />
   <br />
   Jos samaa tuotetta on tarjolla useammalla myyjälla, niin yleensä otan sen, jolla on eniten (positiivista) feedbackiä, vaikka olisikin ehkä vähän kalliimpi kuin jollain toisella myyjällä. Eli kyllä, ebayssa on samanlainen palautejärjestelmä kuin huutonetissä, mikä on tosi kätevää. Kaikilla noilla tuota clutchia tällä hetkellä myyvällä kolmella näyttäisi olevan maksuna vain PayPal, jos oikein ilmoitusta tulkitsen. Ite oon aina maksanut tolla PayPalillä, kun sitä kautta saa tavallaan lisäturvaa noihin vaikeustilanteisiin. Nythän ebay näyttää ottaneen jonkun takuukäytännön itsekin, mutta tähän asti toi PayPal on pelittänyt mun makuun erinomaisesti. Kerran tuli ongelmia, kun tilasin englantilaisesta, suomalaistenkin suosimasta nettikaupasta hiustensuoristajan, jota ei koskaan tullut. Jonkin viestin laitoin kyseiseen putiikkiin asiasta, mutta koska sieltä en saanut koskaan vastausta, joten avasin PayPaliin ns. disputen. Tarkoittaa siis sitä, että lähetän heille tiedon mitä on tapahtunut ja miten olen yrittänyt asiaa hoitaa, ja tällöin asian selvittely siirtyy PayPalille. Tämän tehtyäni ei mennytkään kuin päivä, ja kyseinen putiikki palautti rahat PayPal-tililleni. 😀 En muuten ole kertaakaan sen jälkeen kyseisestä putiikista mitään enää ostanut, ja olen muitakin varoitellut sen toiminnasta. Nettikeskustelujen perusteella kun en todellakaan ole ainoa, jolla on ollut näitä ongelmia tämän lafkan kanssa, :-)<br />
   <br />
   Tietysti kaikesta varovaisuudesta huolimatta voi joutua huijatuksi, joten kannattaa pitää tässäkin samaa periaatetta kuin sijoittamisessa eli käytä vain se raha jonka menettämisen taloutesi kestää. 🙂 Ja tietty näissä ongelmatilanteissa menee aikaa ja energiaa selvittelyyn, mutta niinhän kaikissa reklamaatiotilanteissa menee. Ainoa tapa vältää niitä on olla ostamatta mitään. Ja siihen en itse ole toistaiseksi (puolisoni harmiksi) vielä ainakaan päässyt. 😉

  4. Aamu: Paypal on nyt avattu, mutta ostosta en ole uskaltanut vielä tehdä. 😀 Eihän tuo nyt kovin suuri menetys euroissa olisi vaikka huijatuksi joutuisikin… 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *