Uutta ilmettä blogiin & työelämään!

Entisestä ylellisyyksiä ja kromia rakastavasta glamoröösistä Miiasta ei ole jäljellä kuin hentoinen muisto vain. 🙂 Nykyisin olen perusasioita suuresti arvostava vähäeleisen ja ajattoman sisustuksen ystävä, jonka ainoa päämäärä on päästä mahdollisimman vähällä siivoamisella elämästä. 😀 Nämä muutokset ovat heijastuneet suoraan myös blogiini ja osa onkin huomannut että lifestyle-sisältöä on viime kuukausien aikana ilmestynyt aikaisempaa useammin. Kesällä oli jo hieman viitteitä uusista tuulista, mutta älkäähän säikähtäkö, sisustus tulee jatkossakin olemaan blogini kantava voima. 🙂

Omakotivalkoinen_Banneri6814.jpg

Omakotivalkoinen_banneri_header2014.jpg

Syksyisin yleensä alan kaipaamaan uudistusta elämääni, niin myös tänäkin vuonna. Työkuvioiden osalta olen tehnyt pitkään taustatyötä ja suunnitelmia, nyt näyttäisi siltä että yrittäjäksihän tässä on alettava ja itse itsensä työllistettävä. 😀 Suurella innolla ja mielenkiinnolla vastaanotan uudet haasteet joita matkanvarrella vastaan tulee. Tylsäksi ei loppuvuosi varmastikaan käy. 🙂 Uudistusten myötä halusin freesata myös blogiani uuden bannerin ja uusien seurantakuvakkeiden muodossa. Somekanavien eli Facebookin, Bloglovin´in, Blogilistan, Styleroomin, Youtuben sekä Pinterestin seurantakuvakkeet on viimein päivitetty, joten höpötyksiäni on jatkossa helppo seurailla parilla napinpainalluksella. 🙂

Banneri_Facebook.jpg    Banneri_bloglovin.jpg

Banneri_Styleroom.jpg    Banneri_Pinterest.jpg

Banneri_blogilista.jpg    Banneri_youtube.jpg

Haluan että blogini ulkoasu kuvastaa samaa selkeyttä ja siisteyttä, jotka olen saavuttanut sekä sisustuksessa, pukeutumisessa että muissakin elämän osa-alueissa. Tästä aiheesta aion teille postailla viikonloppuna… 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

7 kommenttia “Uutta ilmettä blogiin & työelämään!

 1. Somekuvakkeet on tosi kivoja ja onnistuneita, mutta banneri valitettavasti aika täysi ja viimeistelemättömän, jotenkin myös halvan näköinen :/

  1. Viivi: Yritin tuunailla simppelin ja selkeän bannerin, jossa olisi tekstin lisäksi jotakin osviittaa blogini tyylistä. Kokeilin tehdä useita logojakin kirjaimista OKV, mutta en ollut tyytyväinen yhteenkään. Minusta tuo banneri on kiva, en tosin ole graafinen suunnittelija joten amatöörimäisemmätkin minulle kelpaavat. 🙂

 2. Voisiko nuo tuoreimmat postaukset ja casalaisten tuoreimmat olla ennen noita palloja? Ärsyttää skrollata noiden perässä tonne ihan alas. Koneella ei temppu eikä mikään, mutta tökkivällä älypuhelimella…. 😀

  1. Minku: Puhelimella navigointi on kyllä hankalaa, vanhalla luurillani en edes käyttänyt nettiä juuri sen takia että selailu oli tökkivää ja kuvat lataustuivat vain puoliksi. Iltalehden mobiiliversio näytti pelkkää mustaa ja meni monta minsaa ennenkuin lööpit ilmestyivät edes näkyviin. :)<br />
   <br />
   Casan tuoreimpia postauksia suosittelen lukemaan Casan etusivun kautta, se päivittyy realiajassa ja on helpompi kännykällä nähdä mitä postauksissa on aiheena. Yläpalkista pääset suoraan etusivulle painamalla casan logoa vasemmalla puolen. Tuota kautta itse aina nykyisin menen kun puhelimella blogieja luen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *