Syksyinen vaatetilaus H&M.comista

Kävin shoppailemassa tytölle uusia syysvaatteita HM.comista ja kylläpäs olikin ihania uutuuksia ilmaantunut valikoimiin. Neidin oma lempiväri tuntuu olevan nykyisin musta, joten mustia vaatteita päätyi tilaukseen melko monta… Myös itselleni tulin tilanneeksi muutaman vaatteen uusien työkuvioden kunniaksi. 🙂

Vanilla_Liquorice_Cutiepie.jpg

Sydänkuvioinen pusero ja shortsit olivat tytön omia suosikkeja. Kyseisen puseron kanssa mustat nahkapaikka-legginsit näyttävät tosi kivalta ja harteille sopii luonnonvalkoinen neuletakki, joka löytyy kaapista jo valmiiksi. Mustan pilkkupaidan kanssa on tarkoitus käyttää olemassa olevia valkoisia Zaran pillifarkkuja, ja jotta kokonaisuudesta tulee oikein söpö, kiinnitetään tytön hiukset rusettisoljella. <3 Sydänshortsien kanssa käytetään mustia puuvillasukkahousuja sekä mustaa perustrikoopaitaa.Myös raidallinen mekko sopii sukkahousujen pariksi, vaikka meillä käytetään mekkojen kanssa useimmiten leggareita. 

BabyPink_SoftGrey.jpg

Näillä äärimmäisen suloisilla hennon roosan ja vaaleanharmaan sävyisiä vaatteilla saa vaikka kuinka monta kivaa asukokonaisuutta, ja kun mukaan otetaan kaapissa olevat vaatteet, pärjää tällä setillä ensi kesään asti. 🙂 Yhdet vaaleanpunaiset trikootregginsit kuvakollaasista jäi puuttumaan, sellaiset meille on matkalla myös ja yläosana toimii harmaat Benettonin kimalletekstiä sisältävät paidat.

Blackandwhite_basics.jpg

Lisää vaatetta mustavalkoisessa sävyssä. 🙂 Legginsit, tregginsit sekä trikoopaidat ovat hyviä perusvaatteita, jotka on mukava pukea myös talvivaatteiden alle. Paksuhkoja tregginsejä meillä käytetään todella paljon, onneksi oli useampaa eri sortimenttiä tarjolla joten saatiin kerralla tytön housukiintiö täytettyä. Ostan tytölle isomman satsin vaatteita kahdesti vuodessa – syksyisin ja keväisin. H&M:n lastenvaateuutuuksista löytää aina monia kivoja asukokonaisuuksia, kun on hyvissä ajoin liikkeellä. Satunnaisia puutteita täytän pitkin vuotta, mutta hyvin harvakseltaa mitään koskaan on uupunut. 🙂

Fashionable_work_outfit.jpg

Itselleni tilasin luonnonvalkoisen väljän ja kauniisti laskeutuvan bleiserin, mustan alustopin sekä nahkaiset legginsit, joissa vetoketjut nilkoissa. Bleiserin uskon olevan istuva, mutta nahkaleggareiden kokoa hieman epäröin. Saa nähdä osuiko koko kerralla oikein vai joudunko vaihtamaan numeroa suurempaan… H&M:n housujen koot kun tuntuvat vaihtelevan jopa saman tuotteen ja koon välillä. 🙂

Girly_Business_outfit.jpg

Tätä suloista luonnonvalkoista pilkkuneuletta harkitsin pitkään, sillä se sopii sekä mekon, hameen että housujen kanssa. Jätin sen kuitenkin pois tilauksestani, kuten myös kuvassa olevan perusmallisen pikkumustan. Sukkikset ja korkkarit löytyvät onneksi omasta takaa.

All_Black_Official_outfit.jpg

En yleensä löydä Dividedin nuorisovalikoimasta mitään kivaa itselleni, mutta tällä kertaa bongasin trikoisen polvien alapuolelle ulottuvan kynähameen. Hame on materiaalinsa vuoksi mukavampi istumatyötä tekevälle kuin normaalit bleiserin kanssa käytettävät puolihameet, eikä pussittamistakaan tarvitse pelätä. 🙂 Syksyn kylmyydessä toimistolla istuminen on viluisaa puuhaa, joten musta neuletakki oli pakkohankinta. Bleiserin, neuletakin, trikoohameen, topin ja nahkalegginsien lisäksi tilasin topsypuikkoja sekä vanulappuja, joita ostan aina muutoinkin Henkkamaukalla käydessäni. 🙂

Saa nähdä koska tilaukseni saapuu ja onko paketissa kaikki niin kuin pitää. Toimituksen kanssa on ollut niin monesti ongelmia aikaisemminkin, mutta meille riittää että syyskuun alkuun mennessä paketti olisi hyppysissämme. 🙂

Kivaa päivää kaikille! <3

(Tuotekuvat: H&M)

14 kommenttia “Syksyinen vaatetilaus H&M.comista

 1. HM:n toimitukseen menee hermo kyllä joka kerta. Niillä ei ole ikinä varastossa koko tilauksen sisältöä ja sitten kamaa tippuu kotiin milloin sattuu. Tosi usein toimitus saattaa olla myös useamman viikon kuluttua. Yritänkin pääsääntöisesti käydä myymälöissä, mutta aina ei samaa tuotetta löydy myymälästä kuin netistä.

  1. Blondi: Niin menee. 🙂 Aina jää osa tavaroista puuttumaan ja toimitusajat usein siirtyvät pitkiäkin aikoja eteenpäin. Osa tilauksestani on tänään mennyt pakattavaksi, mutta parhaimmat tuotteet saapuvatkin tietysti vasta viimeisten joukossa (esim nahka- ja pupupolvilegginsit). Myymälässä on tosi harvoin tytön kokoja jäljellä, tennareistakin koko 27 oli kaikista Helsingin kaupoista loppu ja jouduin tilaamaan ne lopulta netistä. H&amp;M:n nettikauppa on muuten ihan loistava, mutta toimitusaikojen pitäisi olla lyhyempiä ja pitää paremmin paikkaansa. 🙂

 2. H&amp;M:n neuleet on tosi huonolaatuisia, mutta farkut on kestäneet paremmin. Minunkin pitäisi ruveta katselemaan löytyykö kaapista töihin vaatteita vai puuttuuko jotain. Olisi mukava ostaa jotain uutta, mutta ikävä kyllä en taida tarvita.

  1. L: Varsinkin 100% akryyliset neuleet. Juuri tästä syystä jätin pilkkuneuleen ostamatta ja ostin vain halvan mustan neuletakin. Neule tulee lähinnä toimistokäyttöön lisälämmöksi, kun istumatyössä alkaa aina talvella paleltamaan. 🙂 Itselläni oli tarve bleiserille sekä hameelle jolla voi istua koko päivän. Nahkalegginsit olivat aika tarpeettomat ja ne olisin voinut jättää ostamatta. 😀

 3. Onpa ihania pikkutytön vaatteita 🙂 Omani on jo teini, ja minulla ei ole mitään mahdollisuutta vaikuttaa tyyliin. Enkä kyllä haluakaan.<br />
  <br />
  Itselleni on nyt tullut värikkäiden vuosien jälkeen musta ja valkoinen takaisin vaatekaappiin. Oli monta vuotta välissä, kun niitä ei ollut ollenkaan mun kaapissa. Ja hameet. Löysin hameet nyt loppukesästä. Yli 10 vuoden tauon jälkeen. Toivottavasti tulee vielä paaaljon lämpimiä hamepäiviä 🙂

  1. Minna: Itse nautin siitä että voin vielä vaikuttaa tytän pukeutumiseen, mutta kyllä hänelläkin alkaa olemaan jo niin vanha tahto omista vaatteistaan, ettei minun sanalla ole ihan niin paljon painoarvoa kuin vielä vuosi sitten. 😀 Neiti itse halusi mustia paitoja ja legginsejä, sekä harmaat pupupolvilegginsit ja sydänkuvioidut vaatteet. Toivottavasti ne myös kelpaavat päälle. 🙂

  2. Mie sain pukea tyttäreni mieleni mukaan aika vanhaksi asti(melkein koko ala-asteen ajan), ennen kuin tuota rupesi vaatteet kiinnostamaan. Ei häntä vaatekaupoille saanut(vihasi niitä), eikä netistäkään suostunut katsomaan mitä olis halunnut.<br />
   Sitten kun ostin oman pääni mukaan, niin ne joko kelpasi tai sitten ei. Jäi kyllä aika paljon uudenveroisia vaatteita nurkkaan pyörimään…<br />
   <br />
   Nykyisin on tyyli sellainen, etten uskalla edes kaulahuivia ostaa hänelle iteksiäni. Tosin jännä juttu, että mun kaulahuivit on usein hänen kaulassaan… 😀

  3. Minna: Tuo olisi ihanaa, mutta meillä on kohdattu jo jyrkkääkin vastarintaa äitin valikoimien vaatteiden suhteen. 😀 Tyttö on aika tarkka vaatteistaan ja onneksi sentään kuuntelee minua sen verran ettei tarvitse aamulla taistella, sään mukaan pukeudutaan ilman ongelmaa. :)<br />
   <br />
   Minä olin nuorena aina siskon ja äidin kaapilla ja vein mm. farkut ja huivit. 😀 En ole kasvanut sitten 12-vuotta täytettyäni (paitsi leveyssuunnassa) joten meillä meni vaatteet aina sekaisin. Yleensä se olin minä joka lainailin heiltä mutta kylläpä pari kertaa yllätin äitinikin minun silloisen nuorisohittimerkin Stacca Co:n printtipaidasta. 😀

 4. Ihania juttuja lapselle! Niin ja monta kivaa postausta ollut, vaikken olekaan ehtinyt kommentoida, mutta olen välillä käynyt lukemassa. Mukavaa elokuun jatkoa ja kohti syksyhän tässä kovasti jo mennään. Ainakin meillä päin puiden lehdet ovat alkaneet jo kellastua osittain, osa putoillutkin…

  1. VK: Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa elokuun jatkoa myös sinulle! &hearts; &hearts; Meilläkin on tuulenpuuskat jo harventaneet puita ja osa lehdistä on alkanut kellastumaan. Muutama viikko vielä niin saadaan nauttia ruskasta. 🙂

 5. Moi! Pakko kysyä niistä Vilan legginsseistä joita olet kovasti kehunut.. Eli onko niitä vielä valikoimassa kun en ainakaan vilan sivuilta löytänyt? Mistä olet yleensä ostanut? Kiitos

  1. Siili: Vilan Surface Legginsejä ei enää valmisteta, mikä on tosi surku juttu. Tilalle on tullut toisen niminen tuote joka on samaa materiaalia, Seam long Leggins. Kyseistä pöksyä löytyy myymälöiden lisäksi myös ainakin Nellyltä, Booztilta, Stockmannilta ja heidän omasta nettikaupastaan. 🙂

 6. No täällä pääkaupunkiseudun toisella puolella on edelleen kesä! Nyt on elokuu. Ihmeellisiä sääilmiöitä siellä teillä päin.

  1. Maria: Sääilmiöt on välillä mielenkiintoisia, nyt on jo oikea syyssää vaikka pari viikkoa sitten oli hellettä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *