Aamuenergiaa & Fiiliskuvia

Täällä ollaan herätty jo seiskan jälkeen lenkkeilemään, vaikka olisin vapaapäivänäni saanut nukkua niin pitkään kuin huvittaa. 🙂 Aamulenkin ja -puuron sekä ihanan auringonpaisteen ansiosta energiaa tuntuu olevan tuplasti eiliseen verrattuna ja olen ehtinyt jo sisustelemaankin, vaikka aamu onkin vielä varhainen. Sohvalle on ilmestynyt tyynyjä ja kylpyhuoneessakin tein pitkästä aikaa pientä somistelua. Kameran akku on latautumassa ja kun saan siihen hieman ytyä, räpsin kuvamateriaalia teillekin nähtäväksi. Postauksia onkin luvassa lisää vielä tänään, mutta sitä ennen haluan jakaa teille muutaman yksittäisen fiiliskuvan kuluneelta viikolta!

pIMG_8686.jpg

pIMG_8692.jpg

iIMG_8698.jpg

IMG_8695.jpg

IMG_8675.jpg

IMG_8672.jpg

IMG_8701.jpg

pIMG_8679.jpg

Aurinkoista päivää kaikille! <3

4 kommenttia “Aamuenergiaa & Fiiliskuvia

 1. Tulin juuri matkoilta ja ensitöikseni luin viikon aikana kertyneet postaukset 🙂 Tavaran karsinta- ja kartoitusjutut olivat taas poikaa! Reissussa huomasi kuinka vähällä oikeasti pärjää ja mitkä ovat niitä todellisia luottovaatteita. Oma karsintani on ollut pysähdyksissä muutaman kuukauden mutta kirjoituksistasi ja reissuvaatteista sai taas lisäbuustia hommaan. Vielä kun pääsisi eroon noista ihanne minä -vaatteista, pidän tyylikkäistä classy vaatteista mutta todellisuudessa olen toppi ja farkut tyyppiä enkä pukeudu hienosti kuin juhliin. Pitäisi vain myöntää totuus itselleen 🙂 Muutimme 4kk sitten niin että suurin osa tavaroista oli muuttolaatikoissa n puoli vuotta ja siinä todellakin tunneside katkesi! Tuon jälkeen vein 15(!) ikea-kassillista tavaraa kirppikselle ja ihmettelen edelleen miten olin pakkausvaiheessa pitänyt niitä tarpeellisina. Karsimista olen tehnyt jo useamman vuoden mutta tuo oli todella hurja suoritus ja olo on kevyt, kumpa sen voisi tehdä uudelleen 🙂 Mitään koskaan poistamaani tavaraa en ole kaivannut enkä edes muista niistä kuin pari. Haaveeni on laskea kaikki tavarat (toistaiseksi tuntuu liian suurelta urakalta) ja saada ne mahtumaan kymmeneen muuttolaatikkoon (nyt se onnistuisi ehkä vain omien tavaroideni kanssa). Hullu harrastukseni on kuvata tavararyhmiä ennen ja jälkeen karsinnan, esim kaikki kosmetiikka tai kengät kasaan ja siitä kuva, sitten karsinta poistettaviin ja jääviin kasoihin ja siitä taas kuva. Siinä konkretisoituu tavaran väheneminen ja projektin etenemistä on kiva seurata. Harmi vain kun en älynnyt tuota vuosia sitten kun aloitin karsinnan, ero olisi varmasti jo huomattava!

  1. Hanna_K: Aika moni on kohdannut muuton jälkeen tavaroita purkiessaan tuon saman asian, tavaraa tuli muuttopakkauksen yhteydessä karsittua mukamas rankalla kädellä mutta paljon löytyy turhaa vaatetta ja tavaraa siitä huolimatta uudessa päätepisteessä. :)<br />
   <br />
   Tuo valokuvaaminen on kiva pieni lisä tavaran raivaamisessa, itsekin sitä harrastan ja minulla onkin iso pino kuvia kierrätyskansiossani kertyneenä, joihin voin aina palata muistelemaan. 😀 kaikenlaista krääsää ja trendivaatetta sitä on joskus tullutkin omistaneeksi, huh. :D<br />
   <br />
   Voisit kokeilla Classy-vaatteitasi yhden kokonaisen viikon ja katsoa alkavatko ne tuntumaan omalta. Jos eivät niin sitten pitää kohdata totuus ja pukeutua itselleen mukavammin, vaikka sitten toppiin ja farkkuihin. &hearts; Itse olen myös mukavuudenhaluinen ja usein turvaudun tuttuihin ja turvallisiin vakkarivaatteisiini, trikoopaitaan (toppi, t-paita, pitkähihainen) ja housuihin. 😀 Olisihan se ihana pitää upeita mekkoja päivittäin, mutta olen ehdottomasti enemmän housuihminen joten tyydyn katselemaan mekkoja muiden päällä. :)<br />
   <br />
   Sinulla on hurja työ tehtyä, 15 kassillista on huima määrä. &hearts;

  1. Vilijonkka: Kokeilin vain pikaisesti tuota penkkiä patterin peitteeksi, mutta siitä näki heti että ei passaa. 🙂 Penkki palautui varttia myöhemmin eteiseen takaisin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *