Raportti Iittalan uutuuksista!

Iittala vihjaili jo keväällä ihanista syysuuttuuksistaan ja olen odottanut siitä asti, että pääsen hypistelemään harmaata Leimua sekä uusia keltaisia Nappula-kynttilänjalkoja*. Harmaalla lasilla varustettu betonijalkainen Leimu-valaisin* on luonnossa todella kaunis eikä tuotekuva anna sille lainkaan oikeutta. Harmaansävy on ihanan utuinen ja valon ollessa päällä, se hohkaa kaunista kodikkuutta ja tunnelmaa. 

Iittala Leimu valaisin harmaa uutuudet
Iittala Nappula keltainen pieni kynttilänjalka
Iittala Nappula keltainen korkea kynttilänjalka

Yleensä syksyyn ajoittuvat keltaiset ja oranssit värit ovat olleet ruskeaan taittavia murrettuja ja lämpimiä sävyjä. Nappuloiden keltainen sävy yllätti kuitenkin erittäin positiivisesti, sillä se on melko lähellä tytön huoneen kirkasta sitruunankeltaista seinämaalia.

Valkoinen monihaarainen Nappula-kynttelikkö* ei sen sijaan aiheuttanut sen ihmeempää ihastelua. Muoto on toki todella kaunis, mutta minusta Nappulan selkeä ja virtaviivainen perusolemus ei tässä uudessa kynttelikössä toteudu niin hyvin kuin yksijalkaisissa malleissa. Omaan makuuni vähän liian sekavaa ja liikaa väkkäröitä liian pienessä koossa. Suurempi ympärysmitta olisi ehkä pelastanut tämän luomuksen, ainakin itse kaipaisin enemmän ilmaa yksittäisen kynttiläalustan ympärille. 

Iittala Nappula iso kynttelikkö valkoinen uutuus
Iittala syksyn uutuudet

Tänä syksynä en aio sisustaa kotia väreillä, mutta tytön huoneeseen tuollainen yksi pienempi keltainen Nappula sopisi ihanasti. Turvallisuussyistä hänen huoneessaan ei kuitenkaan poltella kynttilöitä vielä vuosiin, joten tyydyn ehkä ihastelemaan näitä uutuuksia pelkkien kuvien kautta. 🙂

Kivaa keskiviikkoa kaikille!

Kuvat: Iittala / Fiskars Group, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.