Asupostaus – H&M:n uusi kynähame!

Käväisin aamupäivällä asioilla ja pukeuduin ensimmäistä kertaa H&M:ltä tilaamaani kynähameeseen. Trikookangasta oleva napakka ja sopivan joustava hame on todella mukava päällä, se näyttää yllättävän siistiltä sekä asialliselta ollakseen perustrikoota. Annan sille extraplussaa myös siitä, ettei takana ole kynähameille tavanomaista halkiota, joka minun päälläni usein törröttää alareunastaan kuten pingviinien pyrstö. 🙂

IMG_8916.jpg

BusinessClassics55.jpg

Asun muut osat ovat moneen kertaan päälläni nähtyjä – Zaran viime syksyinen selästä avoin pusero, Zaran mokkanahkaiset korkkarit, mustat paksut sukkahousut sekä kultainen MK:n kello. Asukuvan napatessani en ollut hiuksilleni ehtinyt tekemään mitään aamulenkin ja -suihkun jäljiltä. 🙂 Minun piti väkertää niihin kevyitä kiharoita, jotka olisin nostellut pinneillä ylös, mutta aika ei riittänytkään muuhun kuin pikaiseen hiusten suoristamiseen suoristusraudan ja hiuslakan avulla. 🙂

Illemmalla tulossa postausta Stop the water while using me -sarjan tuotteista! Aurinkoista päivää kaikille! ♥

2 kommenttia “Asupostaus – H&M:n uusi kynähame!

    1. kirpparikeiju: Sinä se vasta pikkuruinen oletkin! ♥ ♥ ♥ Kiitos keijuseni! ♥ ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *