Tyynynpäällinen vaihtoi muotoaan! :)

J.F by Finlaysonin Amanda -tyynynpäälliseni joutui epähuomiossa vaatepyykin mukana täydellä linkouksella varustetun 40°c pesuohjelman pyörteisiin ja sille kävi hieman hassusti. Pesukoneeseen mennessään se oli kooltaan neliskanttinen 40x40cm, mutta ulos tullessaan pitkulainen 40x60cm. 🙂 Olen pessyt Amanda -tyynynpäällisiä ennenkin, mutta valinnut hellävaraisemman 30°c pesuohjelman. Nyt ilmeisesti koneen korkeampi linkousnopeus aiheutti venähtämisen, onneksi se sentään on tasaisesti pitkulainen nappeineen kaikkineen. 🙂

iIMG_9093.jpg

IMG_9078.jpg

iIMG_9087.jpg

Tässä normaalikokoinen tyyny ja “uusi” pitkulainen versioni vieretysten. Ihan hauska tuosta muotoaan muuttaneesta tyynynpäällisestä onneksi tuli, enkä siksi suuremmin harmittele tätä vahinkoa. 🙂 Pitäisiköhän yrittää venähdyttää tuo toinenkin pitkulaiseksi, jotta molemmissa Hayn Hee -nojatuoleissani olisi samanlaiset pitkulaiset koristetyynyt… 😀

iIMG_9079.jpg

IMG_9091.jpg

Käykäähän muuten kurkkaamassa Facebookissa millainen ihanuus on valmistumassa tytön huoneeseen! <3<3

Letkeää lauantaita kaikille! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

18 kommenttia “Tyynynpäällinen vaihtoi muotoaan! :)

 1. Voi että 😀 voiko enää hauskemmin sattua, että tulee juuri tuon kokoinen ja ulkonäkökin säilyi hyvänä 🙂

 2. Hups, johan kävi! Mutta tuo pitkulainen on melkeimpä alkuperäistään hienompi 🙂 Mitä sisätyynyä käytät tuossa 40*40 koossa? Itsellä samat tyynyt ja tilasein muistaakseni Hobby Hallista 45*45 sisätyynyt, kun tykkään vähän muhkeammista tyynyistä. Jotenkaan eivät oikein istu päällisiin, tosessa sisätyyny näyttää liian isolta, toisessa pieneltä. Saakohan näitä tyynyjä muuten enää mistään?

  1. Hups: Oli kyllä hyvä mäihä. :)<br />
   <br />
   Sisätyyny on 45x45cm kokoinen, juuri tuon muhkeuden takia hieman suurempi. Omat tyynyni ovat reipas 4-vuotta vanhoja Casa Stockmannin höyhentäytteisiä, ne ovat pysyneet yhtä muhkeina kaikki nämä vuodet. Hobbyhallin tyynyistä en osaa sanoa, ne taitavat olla vanutäytteellä, joita itse en käytä koska ne littaantuvat lätyiksi ennen pitkään. 😀 H&amp;M:ltä kannattaa myös katsoa, sieltä löytyy paljon kokoja sekä vanulla että höyhenillä täytettyinä ja hintakin on edullinen, osa omista tyynyistäni on sieltä. 🙂

 3. Joskus käy vahingossa hyvä tuuri! Sitten saattaa mennä mönkään jos tarkoituksella yrittäisi tuota. Tuo pitkulainen muoto sopii oikein hyvin tuohon Hee -tuoliin. Kauniit tyynyt!

  1. casa23: Toinen tyynynpäällinen on parhaillaan koneessa samassa käsittelyssä. 😀 hieman jännittää mitä sille käy, toistuuko hyvä tuuri vai meneekö ihan mönkään. 🙂

 4. Minä tykkään jopa näistä pitkulaisista enemmän. Onni onnettomuudessa ehkä :)<br />
  Itselläni on joskus vahingon seurauksena valkoinen tyyny muuntunut harmaaksi ja siitäkin tuli muodonmuutoksen jälkeen kivempi!

  1. Heculina: joskus on onni onnettomuudessa. 🙂 Tein muuten saman käsittelyn toisellekin tyynynpäälliselle ja sain siitä melkein yhtä pitkulaisen. 😀

 5. Moikka! Aloitin lukemaan 1000 tavaran haaste -postauksiasi ja siihen liittyen kysyisin, että lasketko käyttötavaratkin (hammastahna, pesuaineet, siivousaineet yms) siihen mukaan? :)<br />
  <br />
  Toinen mitä kysyisin on että mikä on merkittävin henkinen muutos mitä olet huomannut tavaran vähentämisen myötä?<br />
  <br />
  Kiva blogi sulla ja vaikutut itsekin kivalta ihmiseltä. Kaikkea hyvää!

  1. Tiia k: Olen laskenut hygienia- ja siivoustuotteet mukaan laskuihin. Alla olevista linkeistä löytyypi:<br />
   <br />
   Hygienia:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/03/1000-tavaran-haaste-kylpyhuoneen-kosmetiikkatuotteet&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/03/1000-tavaran-haaste-kylpyhuoneen-kosmetiikkatuotteet</a><br />
   <br />
   Siivous ja hygienia:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/05/1000-tavaran-haaste-kylpyhuone-sauna&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/05/1000-tavaran-haaste-kylpyhuone-sauna</a><br />
   <br />
   Meikit ja tuoksut:<br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/1000-tavaran-haaste-meikkipussin-sisalto&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2014/02/1000-tavaran-haaste-meikkipussin-sisalto</a><br />
   <br />
   Suurin henkinen muutos on ollut se, että olen oppinut päästämään irti tavaroista ja niihin liittyvistä tunnesiteistä ja suhtaudun tavaraan nykyään käyttötavaroina. En enää säästele uusia pyyhkeitäni &quot;parempaa päivää&quot; varten, otan uudet astiapyyhkeet ja kynttilät heti käyttööni enkä jemmaa niitä odottamaan uutta keittiötä, uutta kotia tai uutta vuodenaikaa kuten aikaisemmin olen tehnyt. Tämä on ollut todella vapauttavaa ja samalla kun olen päästänyt irti tavaroista, olen päästänyt irti myös monesta muusta elämääni hallinneesta asiasta, kuten epäonnistumisen ja menettämisen pelosta. Tavaroiden karsimisella on ollut minuun todella suuri vaikutus ja henkinen kasvu on kaikista suurin muutos joka tästä on seurannut. &hearts;<br />
   <br />
   Kiitos kauniista sanoistasi! &hearts; &hearts;

 6. Hassu juttu! Joskus hyvät jutut tapahtuu ikään kuin vahingossa! Mukavaa lauantai-iltaa!

  1. Mallu: Kävi hyvä tuuri, vaikka ensiksi säikähdinkin että mitäs hiivattia ihanalle tyynynpäälliselleni on oikein tapahtunut. 😀 Ihanaa perjantaita ja kohta alkavaa viikonloppua! &hearts;

  1. Anttis: Sain toisenkin tyynynpäällisen venäytettyä pitkulaisemmaksi. 🙂 Ihan niin onnistunut siitä ei tullut, mutta melkein. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *