Valkoiset Converset ♥

Stockmannin elokuun kanta-asiakaskuvastossakin esiintyneissä Conversen nahkatennareissa oli toimistusviivästymä, jonka vuoksi mustat tennarit tulivat myyntiin vasta 13.8. Olen häiriköinyt Stockmannin asiakaspalvelua valkoisten nahkatennareiden osalta pitkin elokuuta ja nyt niitäkin viimein saa, jippii. 🙂 Rakkauteni valkoisiin tennareihin ei sammu varmasti koskaan, ja vaikka jo kahdet valkoiset Converset omistankin, en voinut olla ostamatta kolmansia! <3

iIMG_9151.jpg

iIMG_9152.jpg

Varrelliset Converseni ovat kangasta ja koska ne likaantuvat hyvin helposti, käytän niitä enimmäkseen vain kuivaan kesäaikaan. Varrettomat pyyhkimällä puhdistuvat tennarit ovat vuorostaan nahkaa, mutta viime syksyn koleassa kelissä nilkkoihin tuli hieman vilu. Valkoiset villasukat olivatkin usein käytössä juuri sen vuoksi, pillifarkkujen lahkeen päälle vedettynä. 🙂 Valkoisten lisäksi omistan mustat varsi-Converset, joilla pärjäisin vaikka ympäri vuoden, ja myönnänkin että samanlaiset valkoiset tuli ostettua ihan vaan oman haluni vuoksi ilman oikeaa tarvetta ja järkevää perustelua. 🙂 Miten näitä söpöläisiä edes voi vastustaa, varsinkaan tarjoushintaisena?!? 🙂

Converse-M-41-2.jpg

Converse-M-41.jpg

Converse_Monochrome_leather_white_backfr

Pukeudun arkisin hyvin rennosti tennarityyliin ja vaikka kenkiä onkin nyt yhteensä jo neljät, tulee jokaiselle parille käyttöä pitkin vuotta. Puistoiluun ja ulkoiluun kiskaisen jalkaani mustat kuraa pelkäämättömät Converseni ja tyylikkäämpään arkimenoon valkoiset. Varsinkin tummansinisten farkkujen kanssa valkoiset varsitennarit ovat todella kauniit, lahkeet hieman rullattuna niin että varsi näkyy. <3 <3 Myös beigen trenssin kanssa valkoiset tennarit ovat kaunis sporttinen yhdistelmä. Olen kerännyt Pinterestin Converse Crush -kuvakansiooni lukemattomia ihania kuvia tennareista ja tennarityyleistä, joista käyn aina välillä ammentamassa inspiraatiota. <3

converse_allstar_monochrome_white_leathe

(via)

iIMG_9147.jpg

iIMG_9150.jpg

Nahkaiset Converset ovat todella suosittuja ja varsinkin valkoiset katoavat kaupoista pikavauhtia. Viime keväänä yritin näitä metsästää nettikauppoja ja Kookenkää myöten, mutta jäljellä oli vain miesten kokoja 41-45. Stockmanniltakin on koko 36 sekä 36,5 nyt jo loppuunmyyty, mutta mikäli siellä ruudun takana on joku jonka on aivan ehdottomasti saatava kyseiset kengät, löysin Junkyardin verkkokaupan, jossa on vielä muutama pieni valkoinen kenkäpari jäljellä. 🙂

Converse-fani kiittää ja kuittaa, ja odottelee uusia popojaan saapuvaksi! 🙂 Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

(Kuvat: Converse.com, Stockmann.fi, surfstitch.com. Postaus sisältää mainoslinkkejä!)

11 kommenttia “Valkoiset Converset ♥

 1. Mulla juuri hakusessa valkoiset tennarit mutta varrettomina, conversea ei nyt taida varrettomina mistään saada. Kankaisetkin kyllä kelpaa. Mulla on ollu ihan perus tennarit Ellokselta ja tosi hyvät jalassa mutta kun menin pesemään ne, niin ne kitisty eikä mahdu enää jalkaan.

  1. Maarit: valkoisia varrettomia Converseja en ole löytänyt mistään tänä kesänä, ainoastaan kankaisia on tullut vastaan. Oletko katsonut Spartoon, Brandoksen, Junkyardin, Nellyn, Bubbleroomin ja zalandon valikoimat jo läpi?

  2. Olen huono tilaamaan netistä, pitää kiertää nyt kaikki alelaarit jos jostain edes valkoiset kankaiset löytyisi kun sesonki alkaa olla jo ohi. Mutta ens keväänä pitää olla ajoissa liikkeessä että saa haluamansa, toivottavasti sitten nahkaiset varrettomat converset!

  3. Maarit: Urheiluliikkeiden syysaleja kannattaa pitää silmällä, niistä usein löytyy varrettomia kankaisia tennareita puoleen hintaan! &hearts; Onnea etsintään! &hearts;

 2. Ihanat kengät! Miten nuo koot menee valkoisessa mallissa? Minkä kokoinen jalka sinulla on muuten ja minkä koon Converset ostit ? Hankala päättää, koska ei tiedä, miten paljon eroaa normaalista koosta 🙂

  1. Jamskuliini: Minulla koon 35 kinttu mutta leveää lestiä. Omat kenkäni ovat kokoa 36, jota yleensä käytänkin kun pienempiä ei tennareissa koskaan ole. 🙂 Conversen US unisex koot vastaavat US-miesten taulukkoa seuraavasti:<br />
   <br />
   3,5 / 36<br />
   4 / 36,5<br />
   4,5 / 37<br />
   5 / 37,5<br />
   5,5 / 38<br />
   6 / 38,5<br />
   jne.<br />
   <br />
   Oma kenkäni on 3,5 ja mielestäni se vastaa täysin matalissa kengissä käyttämääni kokoa 36. Lesti on tennareille tavanomaisesti leveähkö, joten älä ota suurempaa kokoa kuin mitä normaalisti käytät. Converseista löytyy ihanasti myös nuo puolikkaan koot, joten saat juuri sopivat poposet. 🙂

 3. Kiva kuulla, etten ole ainoa, joka on näiden valkoisten conssujen perään papuillu jo pitkän aikaa 🙂 Omani laitoin eilen tilaukseen, tänään olisikin ollut jo liian myöhäistä, koska kaikki pienimmät koot ovat jo menneet…

  1. Una: Pikkukoot meni salamavauhdilla, eikä ihme kun poposet ovat niin kivat. Kokoa 36 ja 37 tulee ihmeen vähän aina myyntiin, joistakin kengistä saattaa olla vain pari kappaletta per koko saatavilla ja koosta 38 eteenpäin löytyykin sitten kymmeniä pareja. Onneksi ehdit saamaan omasi! &hearts; &hearts;

 4. Ooo, valkoiset nahkatennarit olis kivat, mutta mulle aivan liian arka väri. Mintunvihreät nahkatennarit oli jo parin käytön jälkeen aikamoisessa kunnossa. Tosin… ei nuo taida paljon erota puhdistuskertojen määrästä…

  1. Minsku: Minttu on puhdistuksen kannalta varmasti yhtä arka kuin valkoinenkin, mutta aidon hnahkakengän etuna on sen helppo puhdistettavuus. &hearts; Universal Stone on huippuaine kenkien puhdistukseen väristä riippumatta, suosittelen kokeilemaan! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *